Samsung oplader

2 producten

Samsung oplader kopen zoals een fast charger of een USB-C kabel zodat je jouw Samsung veilig en snel kunt opladen? Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een gecertificeerde Samsung oplader te kiezen zodat je jouw Samsung veilig kunt opladen!

Bekijk hieronder het Samsung oplader assortiment van FixjeiPhone!

Lees meer
Samsung USB-C kabel (1,5 meter)

Morgen in huis*

 14,95
Samsung Fast Charger oplader (adapter)

Morgen in huis*

 13,95

Type

Prijs

Originele Samsung oplader kopen?

Is je huidige Samsung oplader defect of ben je hem kwijtgeraakt? Een Samsung oplader is natuurlijk onmisbaar. Met de Samsung Fast Charging Adapter laad jij je Samsung razendsnel op. Let er wel op dat jouw toestel Fast Charge moet ondersteunen, anders functioneert deze als een normale oplader. Je Smartphone en andere Samsung items functioneren optimaal met een originele Samsung oplader.

 

Voordeelset: Samsung USB-C kabel + Fast Charging Adapter

Deze voordeelset bestaat uit een Samsung USB-C kabel van 1.5 meter met daarnaast een originele Fast Charging (travel) adapter zodat je altijd jouw Samsung kunt opladen. Met deze Fast Charge Travel adapter laad jij je Samsung super snel op! Deze adapter is geschikt voor alle Samsung toestellen met een USB-C aansluiting. Met deze voordeelset laad jij je Samsung binnen een half uur voor 50% op. De nieuwste Galaxy modellen worden geleverd met dit type Samsung Fast Charge adapter.

Tip: We adviseren altijd om een originele Samsung adapter en datakabel te gebruiken.

 

Daarom je Samsung Galaxy oplader kopen bij FixjeiPhone

Op onze website staan al 25.000 reviews waardoor je zeker kan zijn dat wij een goede kwaliteit aanbieden. Klanten beoordelen ons met een cijfer 9 gemiddeld. Zo ben je dan ook zeker van een betrouwbare partij voor het leveren van je Samsung USB C kabel en Fast Charger adapter.

Belangrijkste redenen voor het kopen van een originele Samsung fast charger

  • Voorkomt schade aan de Samsung Galaxy dock connector
  • 6 maanden garantie op je Samsung oplader!
  • Geschikt voor meerdere types Samsungs en tablets
  • Adaptive fast charging, razendsnel opladen
  • Geleverd met veilige en snelle verzendmethodes
  • Morgen gratis thuisbezorgd
  • 100.000+ beoordelingen (gemiddeld een 9,2!)

 

Snelle levering voor Samsung opladers

Zelfs voor Samsung opladers geldt de gratis verzendmogelijkheid ongeacht wat de prijs van het hoesje is. De gratis verzendmogelijkheid zal ervoor zorgen dat de bestelling de volgende werkdag al wordt geleverd. Hiermee kan je jouw Samsung snel weer opladen.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor de track en trace mogelijkheid te kiezen. Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende dag in huis!

Vragen over Samsung oplader?

Heb je vragen over het bestellen van de juiste oplader of kabel? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je verder kunnen helpen! Naast deze oplaadkabels vind je ook Samsung onderdelen en gereedschap waarmee jij zelf je Samsung kunt fixen!