Welke iPhone heb ik?

Fixje Zakelijk

Totaalleverancier voor de zakelijke markt

totaalleverancier voor de inkoop van refurbished, onderdelen en accessoires. Fixje Zakelijk ontzorgt organisaties met het leveren en repareren van toestellen en tablets. Met méér dan 10 jaar ervaring in deze branche hebben wij altijd een passend antwoord op je vraag.

Op zoek naar een Trade in oplossing? Bekijk dan de Trade in mogelijkheden.

Neem contact op

1000+ zakelijke klanten gingen je voor!

Accountmanagers van Fixje Zakelijk

Rick

Rick Snijders
Accountmanager

Jorn

Jorn Nijhof
Accountmanager

Jochem

Jochem Boere
Sales Manager Nederland

Han

Han Lubbers
Operational Manager

Davey

Davey Groothedde
Owner, Quality & Content

Ricardo

Ricardo Groothedde
Owner & Business Manager

Lennart

Lennart Mannes
Owner, Sales & Quality Manager

De voordelen van Fixje Zakelijk

Kwaliteit op #1
Door onze jarenlange ervaring op de refurbished- en reparatiemarkt en onze uitgebreide kwaliteitscontrole, hebben wij door TUV gekeurde testprocessen voor refurbished en selecteren onze specialisten de beste kwaliteit onderdelen.

Razendsnelle verzending & RMA
Je hebt standaard de bestelling snel en veilig de volgende werkdag al op de zaak. Grote bestellingen kunnen met spoed geleverd worden en RMA’s worden snel en vakkundig afgehandeld.

Hoogste klanttevredenheid
We gaan een stapje verder dan de service die we de consument bieden, want je krijgt van ons je eigen accountmanager. Korte lijntjes en top service zijn de reden om te kiezen voor Fixje Zakelijk.

Totaal leverancier in refurbished en onderdelen
Profiteer van ons uitgebreide refurbished en onderdelen assortiment. Met meer dan 5000+ producten: iPhone, iPad, Mac en Samsung, heb je alles wat je nodig hebt om op 1 plek in te kopen voor de beste prijzen.

Hoe werkt Fixje Zakelijk

Als zakelijke klant van Fixje kun je net als consumenten gewoon via onze webshop grote en kleine aantallen bestellen, maar dan voor zakelijke tarieven!

Je komt al in aanmerking voor een account op Fixje Zakelijk wanneer je regelmatig bestelt en beschikt over een KvK-nummer. Voor eenmalige grote bestellingen kun je ook bij ons terecht, zie onze offerte pagina. Na inschrijving neemt een accountmanager contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Na goedkeuring krijg je direct toegang tot ons zakelijk platform en profiteer je van Fixje Zakelijk.

 • Groothandel met scherpe zakelijke prijzen.
 • Persoonlijk advies en offerte door onze accountmanagers.
 • Uitgebreid assortiment van 5000+ producten met hoge voorraad.
 • Team van 3 zakelijke accountmanagers.
 • Totaal oplossing voor telefoons en tablets binnen de organisatie.

Refurbished iPhones

Refurbished

Uitgebreid assortiment iPhones in A, B en C grade met het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie. Refurbished iPhones worden geleverd met een gecertificeerde adapter en kabel, hoesjes en tempered glass.


Eigen verpakking mogelijk
Mogelijk vanaf 25 stuks per maand!

Onderdelen

Onderdelen

Meer dan 5000 onderdelen voor: iPhone, iPad, MacBook, iMac en Samsung in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar voor prijzen die uiteraad lager zijn dan voor consumenten.

Wij hanteren 3 kwaliteiten: High Copy, Refurb en Premium, samples mogelijk!

AccessoiresGereedschap

Accessoires & Gereedschap

Van opladers tot hoesjes en screenprotectors, Fixje heef het allemaal. Veel accessoires zijn in grote aantallen verkrijgbaar met hoge staffelkorting.

Gereedschap voor smartphone-reparatie en microsolderen zijn bij ons verkrijgbaar.

Wie is Fixje

Bij Fixje strijden wij altijd voor de beste kwaliteit en service in de reparatiemarkt. De klant staat bij ons altijd op de 1e plaats en dat is terug te zien in onze beoordelingen! Elke dag krijgen we veel positieve reviews binnen waarvan 97% van onze klanten ons aan zou bevelen.
Daar houdt het natuurlijk niet op want wij proberen elke dag onze klantenservice te verbeteren. Zo krijg je bij Fixje Zakelijk een accountmanager die persoonlijk je vragen beantwoord en problemen gelijk oplost!

9.2 100.000+ beoordelingen

Neem contact op

1000+ zakelijke klanten gingen je voor!

  Voor- en achternaam

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  We nemen contact met je op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken!