iPad gaat niet meer aan

iPad

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je benieuwd naar welke iPad je in je bezit hebt of naar andere belangrijke informatie over je iPad? Dan kan je die informatie op deze pagina vinden.

Alle blogs omtrent de iPad zijn hieronder te vinden!

Laatste blogs

iPhone batterij loopt snel leeg
Blogs iPhone batterij loopt snel leeg
Loopt de batterij van je iPhone snel leeg en kom jij niet zonder een oplader of een powerbank de dag door? Het snel leeglopen van de iPhone batterij kan door verschillende problemen worden veroorzaakt, in dit artikel komen we met verschillende oplossingen zowel in de software als in de hardware.
Lees blog

14 maart, 2023

Door Sander

Keurmerk Refurbished
Nieuws Keurmerk Refurbished
Per 1 juni 2020 is FixjeiPhone goedgekeurd om het Keurmerk Refurbished te mogen dragen. Hiermee is FixjeiPhone het zesde gerenommeerde bedrijf binnen de Nederlandse refurbished branche die refurbished toestellen met dit exclusieve Keurmerk Refurbished mag aanbieden. Een prestatie waar we super trots op zijn!
Lees blog

28 februari, 2023

Door Davey

True Tone
Blogs 3 dingen die je wil weten over True Tone
Wat True Tone is, hoe zet je True Tone uit en het behouden van True Tone bij het vervangen van je iPhone scherm. In dit blog lees je 3 dingen die je moet weten over True Tone.
Lees blog

16 maart, 2022

Door Bas

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten
Blogs iPhone fabrieksinstellingen terugzetten, leegmaken voor verkoop
Je wilt je iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen. In deze handleiding laten we je zien hoe de iPhone volledig wist en terugzet naar fabrieksinstellingen. Zodat je iPhone helemaal leeg is voor verkoop.
Lees blog

4 maart, 2022

Door Bas

iPad gaat niet meer aan
Blogs iPad gaat niet meer aan
Heb jij een iPad en gaat deze niet meer aan? Helaas kan dit wel eens voorkomen. Je iPad scherm blijft op zwart staan en wat je ook probeert, er verandert niets. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen voor dit probleem. In dit blog geven wij jou zeven oplossingen voor dit vervelende probleem.
Lees blog

19 februari, 2022

Door Ramon

Geen geluid iPhone
Blogs Geen geluid iPhone
Een iPhone zonder geluid is als een auto zonder motor, je hebt er niets aan. Wij zetten alle oplossingen op een rij om dit probleem zelf te fixen! Het oplossen van een probleem begint bij het stellen van een goede diagnose, daarom zetten we alle mogelijke oorzaken op een rij.
Lees blog

20 januari, 2022

Door Davey

Nieuwe iPhone installeren
Blogs Nieuwe iPhone of iPad installeren en configureren
Je hebt je nieuwe of refurbished iPhone ontvangen of je hebt de iPhone teruggezet naar fabrieksinstellingen, dan je moet de iPhone installeren. In dit blog laten we je stap voor stap zien hoe jij je nieuwe iPhone installeert en geven we informatie over wat de instellingen doen.
Lees blog

20 oktober, 2021

Door Bas

Welke iPad heb ik
iPad Welke iPad heb ik?
Door de jaren heen zijn er veel verschillende iPads op de markt uitgebracht door Apple en veel mensen vragen zich dan ook af welke iPad heb ik? In dit bericht ga we je antwoord geven op deze vraag. Hieronder vind je een duidelijk overzicht met alle modelnummers (bijv. A1599) die Apple gebruikt om de verschillende […]
Lees blog

15 september, 2020

Door Bas

iPad Air reparatie iPad Air met ghost touch? Hier de oplossing!
Heb je een iPad Air met ghost touch nadat je het iPad Air scherm hebt vervangen? Dit is een veel voorkomend probleem bij beginnende iPad reparateurs. Gelukkig laten we je in deze handleiding zien hoe je het probleem moet oplossen. Wat is ghost touch nou precies? De meest mensen zullen weten wat ghost touch is, voor […]
Lees blog

9 juni, 2016

Door Davey

iPhone Defecte iPhone knoppen bedienen met Assistive touch
Het instellen van assistive touch voor je iPhone, iPad en iPod is niet ingewikkeld je gaat naar Instellingen –> Algemeen –> Toegankelijkheid –> en zet bij fysiek en motorisch Assistive Touch op aan. Dit is best is een handig systeem. Je krijgt nu een bol in je beeldscherm die je overal neer kan zetten waar […]
Lees blog

27 oktober, 2013

Door Davey