Welke iPhone heb ik?

Over Fixje

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. Fixje is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.

De circulaire economie achter je iPhone

Elke toestel verdient een tweede kans

Waarom zou je een smartphone weggooien als alleen het scherm kapot of de batterij versleten is? Wij geloven dat elektronische apparaten langer dan 2 jaar mee kunnen, dit doel kunnen we bereiken door het reviseren en repareren in plaats van weg te gooien.

Wij strijden voor een circulaire-economie rondom deze apparaten. Zo verkleinen we samen de wereldwijde e-waste berg die helaas nog elke dag groter wordt. Dat betekent dat ons doel nog niet is bereikt, strijd jij mee?

Duurzame alternatieven op nieuw

Wat moeten we doen om samen deze e-waste berg te verkleinen? In dit doel is: Reduce, Repair, Recycle ons motto.

Reduce is het verminderen van apparaten die “onnodig” op worden weggegooid. Dit doen we door het reviseren van iPhones, deze toestellen zijn vaak weer zo goed als nieuw!

Repair is het fixen van apparaten zodat ze weer werken zoals je gewend bent. Dit kan een software probleem zijn of een versleten batterij vervangen.

Recycle hebben als laatst, want als de vorige 2 niet lukken moeten we het apparaat zo recyclen dat de grondstoffen gebruikt kunnen worden voor nieuwe producten.

Wij delen onze kennis, Gratis

We hebben jaren lange ervaring in de reparatie markt, en deze kennis willen we met je delen. Door het maken van video’s, handleidingen en blogs proberen wij reparaties zo begrijpelijk mogelijk te maken. En dit is gratis voor iedereen, of je nou een video volg hoe je jouw eerste iPhone fixt of je wilt verdiepen in een onderwerp om een ervaren reparateur te worden.

Onze kennis zie je niet alleen terug in de kwaliteit van de onderdelen die we hebben geselecteerd, maar we helpen je ook als je er niet uitkomt.

Waarom je ons kan vertrouwen

Met meer dan 600.000 door jullie geslaagde reparaties en 400.000 door ons gereviseerde iPhones kunnen we met trots zeggen dat we een impact hebben kunnen maken in het verminderen van e-waste! Wanneer je bij ons besteld heb je de garantie en zekerheid van het Keurmerk Refurbished en Thuiswinkel Waarborg. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een 9.2 en 97% beveelt ons aan.

Daarnaast is FixjeiPhone aangesloten bij Techniek Nederland zodat we kunnen helpen in het ontwikkelen van de reparatiemarkt. En samen met Keurmerk Refurbished zetten we nieuwe standaarden in het controleren en graden van refurbished iPhones.

Team FixjeiPhone