Accessoires

Maak je iPhone, iPad, MacBook of Samsung compleet met de beste accessoires van Fixje. Ontdek ons complete assortiment! Altijd van zeer hoge kwaliteit en dat voor scherpe prijzen. Bekijk hieronder het assortiment.

Lees meer
Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

iPhone accessoires van hoge kwaliteit

Fixje vindt het altijd belangrijk om een constante kwaliteit te leveren waarop je kunt vertrouwen. Wij verkopen dan ook alleen accessoires die van hoge kwaliteit zijn. Zo weet je zeker dat je op de kwaliteit kunt vertrouwen en nog een lange tijd kunt genieten van je accessoires.

Welke accessoires in het assortiment?

Fixje bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en heeft meer dan 100.000 beoordelingen verzameld met een 9 gemiddeld. Wij verkopen veel accessoires die voornamelijk je bescherming bieden. Dit zijn onze belangrijkste accessoires:

Het maakt niet uit of het gaat om een screenprotector, een oplaadkabel of een hoesje. Bij Fixje kan je er van uit gaan dat je altijd een kwalitatief goed product krijgt!

Grootste iPhone reparatie website van de Benelux

Fixje is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Met meer dan 300 verschillende reparatie handleidingen voor elk type iPhone kun je op de reparatie video’s stap voor stap zien hoe jij helemaal zelf het defecte onderdeel van je iPhone kunt vervangen voor een nieuwe. Daarnaast zijn alle accessoires binnen ons assortiment van zeer hoge kwaliteit. Naast het verkopen van accessoires, iPhone onderdelen en iPad onderdelen verkopen wij ook refurbished iPhones, iPads, MacBooks en laptops. Sinds kort is het zelfs mogelijk om je oude iPhone te verkopen aan ons zodat jij een leuke upgrade kunt maken naar een nieuw toestel!

Inmiddels heeft Fixje 100.000+ beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,2. Het team van Fixje zal er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jij zelf je iPhone of iPad kunt repareren.

Vragen over onze iPhone accessoires?

Heb je vragen over de accessoires in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je advies kunnen geven. Het team van Fixje staat altijd klaar voor het beantwoorden van al je vragen.