iPhone reparatie handleidingen

iPhone reparatie handleidingen

Zelf je iPhone repareren

iPhone reparatie handleidingen

iPhone reparatie zelf uitvoeren met een uitgebreide handleiding? Bij Fixje vind je alle iPhone reparatie handleidingen zodat jij zelf je iPhone kunt repareren. Bekijk hieronder de verschillende type iPhones en bekijk alle iPhone reparatie handleidingen!

Weet je niet welke iPhone je hebt? Vind jouw model iPhone hier: Welke iPhone heb ik

Meest verkochte gereedschap

iPhone Reparatieset Premium

Fixje

2618 beoordelingen

Morgen in huis*

 21,95 36,75
Beginners reparatieset 7 in 1

1333 beoordelingen

Morgen in huis*

 3,95
Tri wing schroevendraaier

632 beoordelingen

Morgen in huis*

 5,95
Magnetische projectmat 20x25cm

144 beoordelingen

Morgen in huis*

 8,95
iPhone 6 magnetische schroefmat

Morgen in huis*

 7,95
iPhone 7 magnetische schroefmat

Morgen in huis*

 7,95
Fixjewaterschade pakket

80 beoordelingen

Morgen in huis*

 7,95
iPhone 8 magnetische schroefmat

Morgen in huis*

 7,95
iPhone 6s magnetische schroefmat

Tijdelijk uitverkocht

 7,95
iPhone X magnetische schroefmat

Morgen in huis*

 7,95
Bekijk al het gereedschap

Zelf je iPhone reparatie uitvoeren

Met deze iPhone reparatie handleidingen kan jezelf je iPhone repareren. Voor elk onderdeel hebben wij een speciale reparatie handleiding gemaakt. Hierbij zie je bij elke reparatie van A tot Z hoe je het defecte onderdeel kunt vervangen voor een nieuwe.

Zo kan je bijvoorbeeld in ongeveer 15 minuten zelf je iPhone scherm repareren. Lukt het niet tijdens de reparatie? Dan is er nog altijd de mogelijkheid om in contact te komen met een van onze vele specialisten. Zij staan voor je klaar om je bij elk probleem direct te helpen.

Hierboven vind je de verschillende type iPhone’s. Op elke overzichtspagina van de reparatie handleidingen vind je alle handleidingen die voor jouw type iPhone beschikbaar zijn.

Belangrijk tijdens een iPhone reparatie

Er zijn een aantal punten erg belangrijk wanneer jezelf je iPhone gaat repareren. Onthoud altijd dat het belangrijk is om te repareren met goede iPhone onderdelen. Gebruik daarnaast goed gereedschap zodat je zeker weet dat de je iPhone goed kunt repareren.

We raden aan om de iPhone reparatie handleidingen te gebruiken. Hierdoor ben je zeker van het goed kunnen uitvoeren van je reparatie. In elke handleiding vind je ook een video. In de video laten we stap voor stap zien hoe je dit zelf kunt fixen.

Volg de video tijdens het uitvoeren van de reparatie goed, zo voorkom je fouten te maken tijdens het repareren.

Gebruik onderdelen van de hoogste kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat je weer een lange tijd kunt genieten van je iPhone, is het verstandig om onderdelen te gebruiken van de hoogste kwaliteit. Bij Fixje ben je hiervoor aan het juiste adres. Onze iPhone onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit. Onze hoge kwaliteit onderdelen in combinatie met onze handige handleidingen, zorgen ervoor dat het zelf repareren van je iPhone nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Daarom je iPhone repareren met Fixje

Er zijn natuurlijk flink wat reparatie mogelijkheden voor iPhone reparaties. Via Fixje heb je voor alle iPhones zoals de iPhone X, iPhone XR en de iPhone 8 Plus voldoende handleidingen. In alle handleidingen zie je precies hoe wij repareren.

In elke video zie je wat nodig is voor de reparatie van jouw toestel. Om de reparatie goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk om elke stap in de handleiding zorgvuldig te nemen. Hierdoor weet je zeker dat de reparatie zal slagen.

Daarom repareren bij Fixje

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Klaar terwijl je het zelf repareert
  • Ruim 2000 onderdelen voor je iPhone!
  • Bestelmogelijkheid voor dezelfde dag (same day deliverey)
  • 100.000+ beoordelingen met een gemiddeld cijfer van een 9,2!
  • Grootste iPhone reparatie site van de Benelux

Blijf rustig en neem de tijd tijdens je iPhone reparatie

Tijdens de iPhone reparatie is het belangrijk om altijd rustig te blijven en het overzicht te bewaren. Voor reparateurs raden we aan om gebruik te maken van de magnetische schroefmat.

Deze mat zorgt voor een goed overzicht en zal ervoor zorgen dat je geen fouten kunt maken. Zeker bij het terugplaatsen van de schroeven is dit erg belangrijk. Neem altijd voldoende tijd voor het uitvoeren van de reparatie, zo behoud je het overzicht.

Mijn iPhone is niet meer te redden

Is je iPhone niet meer te redden en zoek je naar een goedkoper alternatief? Geen zorgen, bij Fixje hebben wij een uitgebreid assortiment refurbished iPhones. Deze iPhones zijn in tegenstelling tot de gloednieuwe iPhones in de winkel een stuk goedkoper. Hierdoor bespaar je vaak tot wel 50% op de aanschafprijs.

Al onze refurbished iPhones zijn voorzien van het Keurmerk Refurbished. Hierdoor weet je zeker dat hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. Je krijgt standaard twee jaar garantie van ons en 14 dagen bedenktijd na aanschaf van een refurbished iPhone.

Populaire refurbished iPhones binnen ons assortiment:

Kom je er tijdens de iPhone reparatie niet uit?

Wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt kan je altijd contact opnemen met een van de specialisten. Deze specialisten kunnen je tijdens de reparatie verder helpen!

Alle reparatie specialisten zijn dagelijks te bereiken. Mocht de reparatie niet lukken, dan is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van de opstuur service van Fixje. Een van de specialisten zal je iPhone reparatie uitvoeren en de iPhone terugsturen.