iPhone 11 reparatie handleidingen

iPhone 11 reparatie handleidingen

iPhone 11

iPhone 11 reparatie handleidingen

iPhone 11 reparatie zelf uitvoeren met behulp van reparatie handleidingen? De onderdelen die je nodig hebt om je iPhone 11 zelf te repareren vind je in onze webshop, samen de reparatie handleiding (met video) kan je eenvoudig en goedkoop zelf je iPhone 11 fixen! Klik hieronder op een van de iPhone 11 reparatie handleidingen.

iPhone 11

iPhone 11

Sep. 2019

A2111, A2221, A2223

6.1 inch

3110mAh

64GB, 128GB, 256GB

4GB

Weet je niet welke iPhone je hebt? Vind jouw model iPhone hier: Welke iPhone heb ik

Meest verkochte iPhone 11 producten

iPhone 11 frame sticker

33 beoordelingen

Morgen in huis*

 2,95
iPhone 11 scherm en LCD

54 beoordelingen

Morgen in huis*

 59,95
iPhone 11 batterij sticker
7 beoordelingen

Morgen in huis*

 1,95
iPhone 11 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

3 variaties

Morgen in huis*

vanaf
 69,95
iPhone 11 batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 29,95
iPhone 11 scherm en LCD set

20 beoordelingen

Morgen in huis*

 64,95
iPhone 11 batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 34,95
iPhone 11 scherm en LCD set (A+ kwaliteit)

3 variaties

Morgen in huis*

vanaf
 74,95
iPhone 11 camera glas

11 beoordelingen

Morgen in huis*

 10,95
Bekijk alle iPhone 11 onderdelen

Meest verkochte gereedschap

iPhone Reparatieset Premium

Fixje

2618 beoordelingen

Morgen in huis*

 21,95 36,75
Tri wing schroevendraaier

632 beoordelingen

Morgen in huis*

 5,95
Magnetische projectmat 20x25cm

144 beoordelingen

Morgen in huis*

 8,95
Silicone reparatie mat

hittebestendig tot 500 °C

17 beoordelingen

Morgen in huis*

 15,95
iPhone reparatieset 15 in 1

6 beoordelingen

Morgen in huis*

 12,95
Reinigingsset Pro

Reining al je devices!

8 beoordelingen

Morgen in huis*

 19,95 38,60
iPhone Reparatieset Pro

Fixje

Morgen in huis*

 14,95 26,80
iPhone 11 magnetische schroefmat

Morgen in huis*

 7,95
Precisie heat gun

Morgen in huis*

 19,95
Reinigingsset Basic

Poorten, camera, AirPods en meer

Morgen in huis*

 14,95 19,75
Bekijk al het gereedschap

Veelgestelde vragen

 • Vraag

  Wat zijn de meest populaire iPhone 11 reparaties?

  Antwoord

  De meest populaire iPhone 11 reparaties zijn de scherm en batterij reparatie. Een scherm gaat vaak kapot doordat een iPhone is gevallen. De batterij gaat vaak kapot door slijtage.

 • Vraag

  Welke stickers heb ik nodig tijdens een iPhone 11 reparatie?

  Antwoord

  Tijdens het vervangen van iPhone 11 onderdelen is het belangrijk om tijdens het uitvoeren van een reparatie altijd nieuwe stickers te gebruiken. Zo is het belangrijk om een nieuwe frame sticker te gebruiken zodat de iPhone beter is beschermd tegen vuil en vocht (iPhone is na reparatie nooit waterdicht), wanneer ook de batterij wordt vervangen of wanneer de batterij moet worden gedemonteerd is het belangrijk om ook een nieuwe batterij sticker te plaatsen zodat de batterij goed is bevestigd.

iPhone 11 specificaties

 • Merk

  Apple

 • Model

  iPhone 11

 • Modelnummers

  A2111, A2221, A2223

 • Opslag

  64GB, 128GB, 256GB

 • Batterij capaciteit

  3110mAh

 • Kleuren

  Zwart, wit, rood, paars, groen, geel

 • Processor (chipset)

  Apple A13 Bionic

 • Werkgeheugen (RAM)

  4GB

 • Schermgrootte

  6.1 inch

 • Resolutie

  1792 x 828 pixels

 • Beeldscherm type

  Liquid Retina

 • Aantal achter camera's

  2

 • Afmetingen (H x B x D)

  150,9 x 75,7 x 8,3 mm

 • Gewicht

  194 gram

iPhone 11 reparaties

De iPhone 11 reparaties lijken veel op de iPhone XR reparaties. Dit komt natuurlijk doordat beide toestellen veel op elkaar lijken. Het verschil tussen beide toestellen is makkelijk aan het aantal camera’s te zien, zo heeft de Xr één camera en de iPhone 11 twee camera’s. Het vervangen van het iPhone 11 scherm en de batterij zijn de makkelijkste reparaties die voorkomen bij dit toestel. Voor veel onderdelen hebben we een aparte handleiding met een aparte video, daarnaast behandelen we alle iPhone 11 onderdelen in de complete teardown video.

iPhone 11 scherm reparatie voor de beste prijs

Als je iPhone 11 scherm kapot is wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Tegenwoordig kun je een iPhone 11 scherm reparatie ook gemakkelijk zelf uitvoeren. Een iPhone 11 scherm is namelijk erg gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. Wil je toch liever je iPhone 11 scherm laten vervangen? Bekijk dan de iPhone 11 scherm reparatie mogelijkheden. Een van onze reparateurs kan dan je iPhone 11 scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk hier de iPhone 11 scherm reparatie mogelijkheden (laten repareren).

De Apple iPhone 11 varianten

De Apple iPhone 11 is er flink wat varianten uitgekomen. Zo is de iPhone in tegenstelling tot voorgaande modellen in maar liefst 6 verschillende kleuren uitgekomen: zwart, wit, groen, geel, paars en rood (PRODUCT RED). Al deze kleuren zijn daarnaast verkrijgbaar in 3 verschillende opslagcapaciteiten, zo kan je altijd de perfecte iPhone samenstellen in de kleur en opslagcapaciteit die je wilt. De 3 verschillende opslagcapaciteiten zijn: 64GB, 128GB en 256GB.

De Apple iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR. Van de buiten en binnenkant lijken de toestellen veel op elkaar, wel is het verschil direct te herkennen in het verschil in de uiterlijk bij de achter camera’s. Zo heeft de iPhone XR slechts één camera waarvoor de iPhone 11 er twee heeft.

De iPhone 11 beschikt over een LCD en niet over een OLED. Dit zorgt ervoor dat de scherm reparatie een stuk goedkoper is dan de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Onder de motorkap beschikt de iPhone 11 over de snelste chip die ooit in een Smartphone is gezet en een batterij die je gedurende de hele dag kunt gebruiken. Je maakt de meest prachtige video’s met behulp van de dubbele achter camera.

Belangrijk tijdens een iPhone 11 reparatie

Steeds meer mensen kiezen voor het zelf repareren van een iPhone. Het zelf repareren van een iPhone is niet moeilijk, mits je tijdens het repareren rekening houdt met een aantal belangrijke richtlijnen. Zo is het belangrijk om tijdens de reparatie van je Apple iPhone 11 gebruik te maken van onderdelen van goede kwaliteit. Zo kan je wel besparen door de iPhone zelf te fixen, maar bespaar niet op de kwaliteit van onderdelen!

Overzicht met belangrijke richtlijnen tijdens iPhone 11 reparatie:

 • Bespaar door zelf te repareren maar bespaar niet op de kwaliteit van onderdelen!
 • Altijd repareren met goed gereedschap
 • Gebruik een goede video zodat je de reparatie stap voor stap kunt volgen
 • Kies voor een bedrijf die je kan helpen bij problemen
 • Ga altijd voorzichtig te werk en verwarm indien nodig onderdelen (vertellen we in de video)
 • Gebruik een magnetische schroefmat voor extra overzicht, hier kunnen alle schroeven op worden geplaatst tijdens de reparaties

Meest voorkomende iPhone 11 reparaties

Hoewel de iPhone 11 nog niet heel oud is zien we nu al een belangrijk patroon in de reparaties die het meest worden uitgevoerd aan de iPhone 11. Toch zien we net als bij andere iPhone reparaties dat het vervangen van het scherm op dit moment de meest populaire reparatie is. Hieronder vind je een uitgebreider overzicht met populaire iPhone 11 reparaties:

 • iPhone 11 scherm en LCD reparatie
 • iPhone 11 batterij reparatie
 • iPhone 11 dock connector reparatie
 • iPhone 11 luidspreker reparatie
 • iPhone 11 camera aan de achterkant

Tijdens het repareren van je iPhone 11 maak je altijd gebruik van niet originele apple onderdelen. Dit komt omdat Apple simpelweg geen onderdelen verkoopt. Wel is het mogelijk om te kiezen voor onderdelen van de hoogste kwaliteit om je Smartphone even goed te laten functioneren!

Zelf je iPhone 11 repareren?

Het zelf repareren van je iPhone 11 is niet moeilijk mits je goede onderdelen gebruikt en de handleiding goed volgt. Zo is de kans op fouten minimaal en kan jij lekker vanachter je eigen bureau je kapotte iPhone 11 fixen! Waarom zou je kiezen om zelf je iPhone te fixen?

Voordelen van het zelf repareren van je iPhone 11:

 • Bespaar tot wel 50% op het uitvoeren van de reparatie
 • Snelle mogelijkheid om het defect te fixen. Je hebt de onderdelen dezelfde dag of de volgende werkdag al in huis!
 • Kies zelf de kwaliteit die je wilt in onze webshop

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor het zelf repareren van een iPhone. Vaak begint het door eens bij een reparatie winkel mee te kijken. Vervolgens op zoek naar de onderdelen en een goede handleiding om het gereedschap zelf in de hand te nemen! Fixje laat je niet alleen via een handleiding zien hoe het moet, we hebben zelfs specialisten die je tijdens de reparatie kunnen helpen!

Kom je er tijdens de iPhone 11 reparatie niet uit?

Ben je bang dat je tijdens het repareren van je iPhone 11 vastloopt en er niet meer uitkomt? Geen probleem wanneer je de iPhone 11 onderdelen bij Fixje hebt gekocht! 7 dagen per week staan onze specialisten klaar om je te helpen bij een probleem. Zo kan je eenvoudig via onze chat mogelijk die 7 dagen per week is geopend contact opnemen met een van onze reparatie specialisten. Zij kunnen je zelfs tijdens de reparatie verder helpen!

Naast iPhone 11 reparaties bieden wij natuurlijk ook alles aan voor andere iPhone modellen zoals de iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en de iPhone X serie.

Wat is de ervaring met Fixje?

Een goede ervaring is erg belangrijk. Wij vragen onze klanten dan om een beoordeling wanneer zij zelf repareren of wanneer je het laat repareren in onze vestiging. Hier repareren onze monteurs jouw iPhone zo snel mogelijk terwijl je wacht met een kopje koffie. Buiten garantie is het zelf of het laten repareren ideaal, zo is de iPhone klaar terwijl je wacht. Wanneer je geen tijd om langs te gaan hebt, kan je het natuurlijk vanuit huis fixen! Het is ook altijd mogelijk om langs te komen of je iPhone op te sturen. Sinds kort kan je daarnaast ook terecht voor het kopen van een refurbished iPhone. Deze zijn extra aantrekkelijk geprijsd en altijd geleverd met 2 jaar garantie en het Keurmerk Refurbished.

Inmiddels hebben 100.000+ mensen ons beoordeeld met een 9,2 gemiddeld over het laatste jaar! Dat is natuurlijk een prachtig cijfer en geeft aan dat klanten zeer tevreden over Fixje zijn. Een reparatie iPhone 11 is zelf goed uit te voeren en we gaan er dan ook vanuit dat ook jij na deze reparatie helemaal tevreden bent!