Apple onderdelen kopen

Apple onderdelen kopen om zelf je iPhone, iPad, MacBook, iMac of Apple Watch te repareren? Fixje is dé #1 op het gebied van Apple onderdelen. Met de onderdelen die we zowel aan consumenten als zakelijke klanten leveren kun je zelf je Apple apparaat repareren! Met een assortiment van meer dan 5000 verschillende producten vind je altijd wat je nodig hebt.

Lees meer

Slim besparen met Fixje

Goed voor het milieu én je portemonnee

Apple onderdelen assortiment

Bekijk hieronder het gehele onderdelen assortiment welke geschikt zijn voor Apple devices. Daarnaast levert Fixje ook gereedschap en gratis reparatie handleidingen welke je kunt gebruiken bij de reparatie.

Kwaliteit van de Apple onderdelen

Fixje levert onderdelen van de meest hoge kwaliteit welke ook echt geschikt zijn voor je Apple apparaat. Deze onderdelen gebruiken wij zelf ook voor onze refurbished producten. De inkoop wordt gedaan door een team van eigen reparatie specialisten welke ook zelf de kwaliteit testen (in Nederland). We bieden schermen als batterijen aan in 2 kwaliteiten zodat jij zelf de kwaliteit kunt bepalen! Wil je het beste? Kies dan voor onderdelen van A+ kwaliteit.

Bestaan er originele Apple onderdelen?

Het leveren van originele Apple onderdelen is niet mogelijk. Dit is simpelweg niet mogelijk omdat Apple geen originele Apple onderdelen verkoopt aan groothandels. De onderdelen die wij verkopen zijn wel geschikt voor de Apple apparaten en zullen uitstekend functioneren!

Belangrijk tijdens elke Apple reparatie

Ga jij zelf de reparatie uitvoeren aan je Apple device? Bekijk dan onze reparatie handleidingen, hier laten we stap voor stap zien hoe de reparatie verloopt. Gebruik daarnaast goed gereedschap en onderdelen van de hoogste kwaliteit.

 

Zelf je iPhone repareren