Verkoop jouw gebruikte iMac eenvoudig voor een eerlijke prijs

Snel en voor een eerlijke prijs je iMac verkopen aan Fixje? Bekijk hieronder de geschatte prijs die jij voor je iMac kunt ontvangen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun gebruikte iMac te verkopen om zo vervolgens een nieuwe of refurbished iMac te kopen.

Binnen 1 - 2 dagen geld op je rekening

Ja, ik wil mijn iMac verkopen 65 mensen hebben hun iMac al verkocht
iMac verkopen

In 3 simpele stappen je iMac verkopen

1

Schat de waarde van je iMac

Bereken eenvoudig de waarde van jouw iMac. Door het invullen van de vragen kunnen wij je direct een schatting geven. We geven je graag een eerlijke prijs voor je iMac, daarom wordt elke iMac gecontroleerd door onze specialisten.

2

Stuur je iMac gratis op

Om je iMac eenvoudig aan ons te verkopen kun je jouw iMac zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je na het aanmelden van je iMac snel op de mail. Hiermee kan je het pakketje veilig bij elk PostNL punt inleveren.

3

Inspectie van je iMac en direct geld op je rekening.

Wanneer je iMac bij ons binnen is gaan onze specialisten aan de slag. De iMac wordt grondig gecontroleerd zodat jij altijd de beste prijs krijgt. Zo kunnen zij de waarde goed bepalen, als deze afwijkt van de schatting krijg je direct een nieuw bod.

9.2

100.000+ beoordelingen

10/10

Makkelijk, snel & professioneel. Proces doorlopen in 1 minuut. Retourlabel uitgeprint, pakket afgegeven bij een PostNL punt. Binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Topservice!

Ivo Lindhout verkoop geverifieerd
10/10

Vrijdagmorgen opgestuurd met PostNL en op maandag stond mijn geld op de rekening. Super goede service en snel. Het opsturen gaat ook van zelf, label printen, inpakken en binnen brengen. Zeker een aanrader.

Christoff Eveline verkoop geverifieerd

Voordelen van je iMac verkopen bij Fixje

  • Stuur hem gratis naar ons op!
  • Toch bedacht, dan sturen wij hem gratis terug.
  • Gecontroleerd door onze specialisten.
  • Geen gedoe op Marktplaats.
  • Je ontvangt het geld snel op je rekening.

Veelgestelde vragen

Blogs

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Je oude iPhone verkopen, maar geen idee waar? In dit blog vind je de beste mogelijkheden om je oude iPhone te verkopen of in te ruilen op een nieuw toestel.
Lees blog

15 mei, 2023

Door Sander

Blogs Hoeveel is mijn MacBook waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn MacBook waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je MacBook is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

26 febr, 2024

Door Sander

Kapotte iMac verkopen

Veel oude iMacs zijn kapot en belanden daarom in de keukenlade. Wist je dat je ook een kapotte iMac kunt verkopen aan Fixje? Tijdens het berekenen van de waarde kun je naast de uiterlijke staat ook aangeven hoe de werking van de iMac is. Bij de werking van het iMac, kan je aangeven of het apparaat nog goed functioneert of dat er een kleine of grote reparatie nodig is om de iMac te kunnen maken. Zelfs wanneer de iMac helemaal niet meer werkt, is het nog mogelijk om de iMac in te ruilen voor geld.

iMac verkoop vergeleken

Nog aan het twijfelen hoe je jouw iMac wilt verkopen? Bekijk dan eens alle verschillende mogelijkheden om je iMac te verkopen.
Waarde­bepaling Verkoop Inruilen (met bij­betaling) Verkoop­snelheid Betrouw­baarheid
Markt­plaats Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Ebay Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Facebook verkoop­hoek Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Used products winkel (lokaal) Handelen Ja Nee 1 dag
Vrienden Handelen Ja Nee 1 week
Rommel­markt Handelen Ja Nee 1 dag
Apple Vaste waarde­bepaling Nee Ja 2 - 3 weken
Fixje Vaste waarde­bepaling Ja Nee 1 - 2 dagen

Waarom je iMac verkopen?

Veel mensen twijfelen over het verkopen van hun iMac. Want stel dat je oude iMac kapot gaat, dan is het handig om er nog eentje te hebben? Wij adviseren altijd om de oude wél te verkopen. Alle data staat namelijk toch op de iMac dat je op dat moment gebruikt en het laten repareren van het kapotte iMac is meestal de beste keus. Daarnaast is het slecht voor je oude iMac om deze lang niet te gebruiken.

Welke iMac kan ik verkopen aan Fixje?

De meest populaire iMac kan je inruilen bij Fixje. We hebben ervoor gekozen om iMac in te ruilen vanaf de M1 chip, oudere iMac kunnen we namelijk niet weer verkopen met 2 jaar garantie en daarom ruilen we deze niet in. Bekijk hieronder het assortiment iMacs die je aan Fixje kunt verkopen:

  • iMac 24 inch M3 (2023)
  • iMac 24 inch M1 (2021)

Oude Apple iMac verkopen is beter voor het milieu

Het verkopen van je oude Apple iMac is niet alleen heel goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Je oude iMac verkopen scheelt het milieu een gloednieuwe smartwatch. Fixje gaat er namelijk voor zorgen dat de ingeruilde iMac een tweede leven krijgt! Fijn dat je eenvoudig een bijdrage kunt leveren door je oude iMac in te ruilen.

Nog vragen over het verkopen van je Apple iMac? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Op werkdagen zijn wij bereikbaar via chat, e-mail en natuurlijk ook per telefoon.

Verkopen blogs

Kom meer te weten over het verkopen van je iPhone, iPad, MacBook, iMac of Apple Watch.