Verkoop jouw gebruikte device eenvoudig voor een eerlijke prijs

Voordelen van je device verkopen bij Fixje

 • Stuur hem gratis naar ons op!
 • Toch bedacht, dan sturen wij hem gratis terug.
 • Gecontroleerd door onze specialisten.
 • Geen gedoe op Marktplaats.
 • Je ontvangt het geld snel op je rekening.

In 3 simpele stappen je device verkopen

1

Schat de waarde van je device

Bereken eenvoudig de waarde van jouw device. Door het invullen van de vragen kunnen wij je direct een schatting geven. We geven je graag een eerlijke prijs voor je toestel, daarom wordt elk device gecontroleerd door onze specialisten.

2

Stuur je device gratis op

Om je device eenvoudig aan ons te verkopen kun je jouw device zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je na het aanmelden van je device snel op de mail. Hiermee kan je het pakketje veilig bij elk PostNL punt inleveren.

3

Inspectie van device en direct geld op je rekening.

Wanneer het device bij ons binnen is gaan onze specialisten aan de slag. Het device wordt grondig gecontroleerd zodat jij altijd de beste prijs krijgt. Zo kunnen zij de waarde goed bepalen, als deze afwijkt van de schatting krijg je direct een nieuw bod.

9.2

100.000+ beoordelingen

10/10

Makkelijk, snel & professioneel. Proces doorlopen in 1 minuut. Retourlabel uitgeprint, pakket afgegeven bij een PostNL punt. Binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Topservice!

Ivo Lindhout verkoop geverifieerd
10/10

iPhone vrijdagmorgen opgestuurd met PostNL en op maandag stond mijn geld op de rekening. Super goede service en snel. Het opsturen gaat ook van zelf, label printen, inpakken en binnen brengen. Zeker een aanrader.

Christoff Eveline verkoop geverifieerd

Blogs

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Je oude iPhone verkopen, maar geen idee waar? In dit blog vind je de beste mogelijkheden om je oude iPhone te verkopen of in te ruilen op een nieuw toestel.
Lees blog

15 mei, 2023

Door Sander

Blogs Hoeveel is mijn iPhone waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn iPhone waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je toestel is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

22 mei, 2023

Door Sander

Kapotte device verkopen

Veel oude devices zijn kapot en belanden daarom in de keukenlade. Wist je dat je ook een kapot device kunt verkopen aan Fixje? Tijdens het berekenen van de waarde kan je naast de uiterlijke staat ook aangeven hoe de werking van het device is. Bij de werking van het device, kan je aangeven of het device nog correct functioneert of dat er een kleine of grote reparatie nodig is om het device te kunnen maken. Zelfs wanneer het device helemaal niet meer werkt, is het nog mogelijk om het device in te ruilen voor geld.

Device verkoop vergeleken

Nog aan het twijfelen hoe je jouw device wilt verkopen? Bekijk dan eens alle verschillende mogelijkheden om je device te verkopen.
Waarde­bepaling Verkoop Inruilen (met bij­betaling) Verkoop­snelheid Betrouw­baarheid
Markt­plaats Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Ebay Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Facebook verkoop­hoek Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Used products winkel (lokaal) Handelen Ja Nee 1 dag
Vrienden Handelen Ja Nee 1 week
Rommel­markt Handelen Ja Nee 1 dag
Apple Vaste waarde­bepaling Nee Ja 2 - 3 weken
Fixje Vaste waarde­bepaling Ja Nee 1 - 2 dagen

Waarom je device verkopen?

Veel mensen twijfelen over het verkopen van hun oude device. Want stel dat je oude apparaat kapot gaat, dan is het handig om er nog eentje te hebben? Wij adviseren altijd om de oude wél te verkopen. Alle data staat namelijk toch op het device dat je op dat moment gebruikt en het laten repareren van het kapotte device is meestal de beste keus. Daarnaast is het slecht voor je oude device om deze lang niet te gebruiken. Zo gaat de batterij snel kapot wanneer het device maanden niet gebruikt wordt.

Welk device kan ik verkopen aan Fixje?

De meest voorkomende devices kan je inruilen bij Fixje. We hebben ervoor gekozen om op dit moment alleen de meest populaire devices in te ruilen. Bekijk hieronder het assortiment met devices die je aan Fixje kunt verkopen:

 • iPhones:
  • iPhone 8 en iPhone 8 Plus
  • iPhone X, iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max
  • iPhone SE 2 (2020) en iPhone SE 3 (2022)
  • iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max
 • iPads:
  • iPad 5 (2017), iPad 6 (2018), iPad 7 (2019) en iPad 8 (2020)
  • iPad Air 3, iPad Air 4 en iPad Air 5
 • Apple Watches
  • Series 6
  • Series 7

Oude device verkopen is beter voor het milieu

Het verkopen van je oude device is niet alleen heel goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Je oude device verkopen scheelt het milieu een gloednieuw toestel. Fixje gaat er namelijk voor zorgen dat het ingeruilde device een tweede leven krijgt! Fijn dat je eenvoudig een steentje kunt bijdragen door je oude device in te ruilen.

Nog vragen over het verkopen van je oude device? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Op werkdagen zijn wij bereikbaar via chat, e-mail en natuurlijk ook per telefoon.

Verkopen blogs

Kom meer te weten over het verkopen van je iPhone, iPad, MacBook, iMac, Apple Watch of telefoon.