Verkoop jouw gebruikte iPhone SE 2020 eenvoudig voor een eerlijke prijs

Snel en voor een eerlijke prijs je iPhone SE 2020 verkopen aan Fixje? Bekijk hieronder de geschatte prijs die jij voor je iPhone SE 2020 kunt ontvangen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun gebruikte iPhone SE 2020 te verkopen om zo vervolgens een nieuwe of refurbished iPhone te kopen.

Binnen 1 - 2 dagen geld op je rekening

Ja, ik wil mijn iPhone SE 2020 verkopen 13237 mensen hebben hun iPhone al verkocht
Refurbished iPhone SE 2020

In 3 simpele stappen je iPhone SE 2020 verkopen

1

Schat de waarde van je toestel

Bereken eenvoudig de waarde van jouw iPhone SE 2020. Door het invullen van de vragen kunnen wij je direct een schatting geven. We geven je graag een eerlijke prijs voor je toestel, daarom wordt elke iPhone gecontroleerd door onze specialisten.

2

Stuur je iPhone SE 2020 gratis op

Om je iPhone SE 2020 eenvoudig aan ons te verkopen kun je jouw toestel zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je na het aanmelden van je iPhone snel op de mail. Hiermee kan je het pakketje veilig bij elk PostNL punt inleveren.

3

Inspectie van toestel en direct geld op je rekening.

Wanneer het toestel bij ons binnen is gaan onze specialisten aan de slag. De iPhone wordt grondig gecontroleerd zodat jij altijd de beste prijs krijgt. Zo kunnen zij de waarde goed bepalen, als deze afwijkt van de schatting krijg je direct een nieuw bod.

9.2

100.000+ beoordelingen

10/10

Makkelijk, snel & professioneel. Proces doorlopen in 1 minuut. Retourlabel uitgeprint, pakket afgegeven bij een PostNL punt. Binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Topservice!

Ivo Lindhout verkoop geverifieerd
10/10

iPhone vrijdagmorgen opgestuurd met PostNL en op maandag stond mijn geld op de rekening. Super goede service en snel. Het opsturen gaat ook van zelf, label printen, inpakken en binnen brengen. Zeker een aanrader.

Christoff Eveline verkoop geverifieerd

Voordelen van je iPhone SE 2020 verkopen bij Fixje

  • Stuur hem gratis naar ons op!
  • Toch bedacht, dan sturen wij hem gratis terug.
  • Gecontroleerd door onze specialisten.
  • Geen gedoe op Marktplaats.
  • Je ontvangt het geld snel op je rekening.
  • Eenvoudig je iPhone verkopen.

Wil je meerdere iPhones in één keer verkopen? Gebruik dan dit fomulier.

Veelgestelde vragen over iPhone SE 2020 verkopen

Blogs

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Je oude iPhone verkopen, maar geen idee waar? In dit blog vind je de beste mogelijkheden om je oude iPhone te verkopen of in te ruilen op een nieuw toestel.
Lees blog

15 mei, 2023

Door Sander

Blogs Hoeveel is mijn iPhone waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn iPhone waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je toestel is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

22 mei, 2023

Door Sander

Kapotte iPhone SE 2020 verkopen

Veel oude toestellen zijn kapot en belanden daarom in de keukenlade. Wist je dat je ook een kapotte iPhone SE 2020 kunt verkopen aan Fixje? Tijdens het berekenen van de waarde kan je naast de uiterlijke staat ook aangeven hoe de werking van het toestel is. Bij de werking van het toestel, kan je aangeven of de iPhone nog correct functioneert of dat er een kleine of grote reparatie nodig is om de iPhone te kunnen maken. Zelfs wanneer de iPhone SE 2020 helemaal niet meer werkt, is het nog mogelijk om de iPhone in te ruilen voor geld.

iPhone SE 2020 verkoop vergeleken

Nog aan het twijfelen hoe je jouw iPhone SE 2020 wilt verkopen? Bekijk dan eens alle verschillende mogelijkheden om je iPhone te verkopen.
Waarde­bepaling Verkoop Inruilen (met bij­betaling) Verkoop­snelheid Betrouw­baarheid
Markt­plaats Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Ebay Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Facebook verkoop­hoek Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Used products winkel (lokaal) Handelen Ja Nee 1 dag
Vrienden Handelen Ja Nee 1 week
Rommel­markt Handelen Ja Nee 1 dag
Apple Vaste waarde­bepaling Nee Ja 2 - 3 weken
Fixje Vaste waarde­bepaling Ja Nee 1 - 2 dagen

Waarom je iPhone SE 2020 verkopen?

Veel mensen twijfelen over het verkopen van hun iPhone SE 2020. Want stel dat je nieuwe iPhone kapot gaat dan is het handig om er nog eentje te hebben? Wij adviseren altijd om de oude wél te verkopen. Alle data staat namelijk toch op het toestel dat je op dat moment gebruikt en het laten repareren van het kapotte toestel is meestal de beste keus. Daarnaast is het slecht voor je oude iPhone om deze lang niet te gebruiken. Zo gaat de batterij snel kapot wanneer het toestel maanden niet gebruikt.

Welke iPhone SE 2020 kan ik verkopen aan Fixje?

De meest voorkomende iPhones kan je inruilen bij Fixje. Bekijk hieronder het welke iPhone SE 2020 modellen je kunt verkopen aan Fixje:

  • iPhone SE 2020 64GB
  • iPhone SE 2020 128GB
  • iPhone SE 2020 256GB

Oude iPhone SE 2020 verkopen is beter voor het milieu

Het verkopen van je oude iPhone SE 2020 is niet alleen heel goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Je oude iPhone SE 2020 verkopen scheelt het milieu een gloednieuw toestel. Fixje gaat er namelijk voor zorgen dat de ingeruilde iPhone een tweede leven krijgt! Fijn dat je eenvoudig een steentje kunt bijdragen door je oude iPhone in te ruilen.

Nog vragen over het verkopen van je iPhone SE 2020? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Op werkdagen zijn wij bereikbaar via chat, e-mail en natuurlijk ook per telefoon.

Verkopen blogs

Kom meer te weten over het verkopen van je iPhone, iPad, MacBook, iMac, Apple Watch of telefoon.