Verkoop jouw gebruikte MacBook eenvoudig voor een eerlijke prijs

Snel en voor een eerlijke prijs je MacBook verkopen aan Fixje? Bekijk hieronder de geschatte prijs die jij voor je MacBook kunt ontvangen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun gebruikte MacBook te verkopen om zo vervolgens een nieuwe of refurbished MacBook te kopen.

Binnen 1 - 2 dagen geld op je rekening

Ja, ik wil mijn MacBook verkopen 65 mensen hebben hun MacBook al verkocht
MacBook Pro 13 inch (2020) M1 (8-core CPU 8-core GPU) 8GB space grey

In 3 simpele stappen je MacBook verkopen

1

Schat de waarde van je MacBook

Bereken eenvoudig de waarde van jouw MacBook. Door het invullen van de vragen kunnen wij je direct een schatting geven. We geven je graag een eerlijke prijs voor je MacBook, daarom wordt elke MacBook gecontroleerd door onze specialisten.

2

Stuur je MacBook gratis op

Om je MacBook eenvoudig aan ons te verkopen kun je jouw MacBook zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je na het aanmelden van je MacBook snel op de mail. Hiermee kan je het pakketje veilig bij elk PostNL punt inleveren.

3

Inspectie van je MacBook en direct geld op je rekening.

Wanneer je MacBook bij ons binnen is gaan onze specialisten aan de slag. De MacBook wordt grondig gecontroleerd zodat jij altijd de beste prijs krijgt. Zo kunnen zij de waarde goed bepalen, als deze afwijkt van de schatting krijg je direct een nieuw bod.

9.2

100.000+ beoordelingen

10/10

Makkelijk, snel & professioneel. Proces doorlopen in 1 minuut. Retourlabel uitgeprint, pakket afgegeven bij een PostNL punt. Binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Topservice!

Ivo Lindhout verkoop geverifieerd
10/10

Vrijdagmorgen opgestuurd met PostNL en op maandag stond mijn geld op de rekening. Super goede service en snel. Het opsturen gaat ook van zelf, label printen, inpakken en binnen brengen. Zeker een aanrader.

Christoff Eveline verkoop geverifieerd

Voordelen van je MacBook verkopen bij Fixje

 • Stuur hem gratis naar ons op!
 • Toch bedacht, dan sturen wij hem gratis terug.
 • Gecontroleerd door onze specialisten.
 • Geen gedoe op Marktplaats.
 • Je ontvangt het geld snel op je rekening.

Veelgestelde vragen

Blogs

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Je oude iPhone verkopen, maar geen idee waar? In dit blog vind je de beste mogelijkheden om je oude iPhone te verkopen of in te ruilen op een nieuw toestel.
Lees blog

15 mei, 2023

Door Sander

Blogs Hoeveel is mijn MacBook waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn MacBook waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je MacBook is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

26 febr, 2024

Door Sander

Kapotte MacBook verkopen

Veel oude laptops zijn kapot en belanden daarom in de keukenlade. Wist je dat je ook een kapotte MacBook kunt verkopen aan Fixje? Tijdens het berekenen van de waarde kun je naast de uiterlijke staat ook aangeven hoe de werking van de MacBook is. Bij de werking van het MacBook, kan je aangeven of het apparaat nog goed functioneert of dat er een kleine of grote reparatie nodig is om de MacBook te kunnen maken. Zelfs wanneer de MacBook helemaal niet meer werkt, is het nog mogelijk om de MacBook in te ruilen voor geld.

MacBook verkoop vergeleken

Nog aan het twijfelen hoe je jouw MacBook wilt verkopen? Bekijk dan eens alle verschillende mogelijkheden om je MacBook te verkopen.
Waarde­bepaling Verkoop Inruilen (met bij­betaling) Verkoop­snelheid Betrouw­baarheid
Markt­plaats Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Ebay Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Facebook verkoop­hoek Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Used products winkel (lokaal) Handelen Ja Nee 1 dag
Vrienden Handelen Ja Nee 1 week
Rommel­markt Handelen Ja Nee 1 dag
Apple Vaste waarde­bepaling Nee Ja 2 - 3 weken
Fixje Vaste waarde­bepaling Ja Nee 1 - 2 dagen

Waarom je MacBook verkopen?

Veel mensen twijfelen over het verkopen van hun MacBook. Want stel dat je oude MacBook kapot gaat, dan is het handig om er nog eentje te hebben? Wij adviseren altijd om de oude wél te verkopen. Alle data staat namelijk toch op de MacBook dat je op dat moment gebruikt en het laten repareren van het kapotte MacBook is meestal de beste keus. Daarnaast is het slecht voor je oude MacBook om deze lang niet te gebruiken. Zo gaat de batterij snel kapot wanneer de MacBook maanden niet gebruikt.

Welke MacBook kan ik verkopen aan Fixje?

De meest populaire MacBook kan je inruilen bij Fixje. We hebben ervoor gekozen om MacBook in te ruilen vanaf de M1 chip, oudere MacBooks kunnen we namelijk niet weer verkopen met 2 jaar garantie en daarom ruilen we deze niet in. Bekijk hieronder het assortiment MacBooks die je aan Fixje kunt verkopen:

 • MacBook Pro 16 inch M3 Max (2023)
 • MacBook Pro 16 inch M3 Pro (2023)
 • MacBook Pro 14 inch M3 Max (2023)
 • MacBook Pro 14 inch M3 Pro (2023)
 • MacBook Pro 14 inch M3 (2023)
 • MacBook Pro 16 inch M2 Max (2023)
 • MacBook Pro 16 inch M2 (2023)
 • MacBook Pro 16 inch M1 Max (2021)
 • MacBook Pro 16 inch M1 (2021)
 • MacBook Pro 14 inch M2 Max (2023)
 • MacBook Pro 14 inch M2 (2023)
 • MacBook Pro 14 inch M1 Max (2021)
 • MacBook Pro 14 inch M1 (2021)
 • MacBook Pro 13 inch M2 (2022)
 • MacBook Pro 13 inch M1 (2020)
 • MacBook Air 15 inch M2 (2023)
 • MacBook Air 13 inch M2 (2022)
 • MacBook Air 13 inch M1 (2020)

Oude Apple MacBook notebook verkopen is beter voor het milieu

Het verkopen van je oude Apple MacBook is niet alleen heel goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Je oude MacBook verkopen scheelt het milieu een gloednieuwe smartwatch. Fixje gaat er namelijk voor zorgen dat de ingeruilde MacBook een tweede leven krijgt! Fijn dat je eenvoudig een bijdrage kunt leveren door je oude MacBook in te ruilen.

Nog vragen over het verkopen van je Apple MacBook? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Op werkdagen zijn wij bereikbaar via chat, e-mail en natuurlijk ook per telefoon.

Verkopen blogs

Kom meer te weten over het verkopen van je iPhone, iPad, MacBook, iMac of Apple Watch.