Verkoop jouw gebruikte iPad eenvoudig voor een eerlijke prijs

Snel en voor een eerlijke prijs je iPad verkopen aan Fixje? Bekijk hieronder de geschatte prijs die jij voor je iPad kunt ontvangen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun gebruikte iPad te verkopen om zo vervolgens een nieuwe of refurbished iPad te kopen.

Binnen 1 - 2 dagen geld op je rekening

Ja, ik wil mijn iPad verkopen 129 mensen hebben hun iPad al verkocht
iPad verkopen

In 3 simpele stappen je iPad verkopen

1

Schat de waarde van je tablet

Bereken eenvoudig de waarde van jouw iPad. Door het invullen van de vragen kunnen wij je direct een schatting geven. We geven je graag een eerlijke prijs voor je tablet, daarom wordt elke iPad gecontroleerd door onze specialisten.

2

Stuur je iPad gratis op

Om je iPad eenvoudig aan ons te verkopen kun je jouw tablet zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je na het aanmelden van je iPad snel op de mail. Hiermee kan je het pakketje veilig bij elk PostNL punt inleveren.

3

Inspectie van je iPad en direct geld op je rekening.

Wanneer je iPad bij ons binnen is gaan onze specialisten aan de slag. De iPad wordt grondig gecontroleerd zodat jij altijd de beste prijs krijgt. Zo kunnen zij de waarde goed bepalen, als deze afwijkt van de schatting krijg je direct een nieuw bod.

9.2

100.000+ beoordelingen

10/10

Makkelijk, snel & professioneel. Proces doorlopen in 1 minuut. Retourlabel uitgeprint, pakket afgegeven bij een PostNL punt. Binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Topservice!

Ivo Lindhout verkoop geverifieerd
10/10

Vrijdagmorgen opgestuurd met PostNL en op maandag stond mijn geld op de rekening. Super goede service en snel. Het opsturen gaat ook van zelf, label printen, inpakken en binnen brengen. Zeker een aanrader.

Christoff Eveline verkoop geverifieerd

Voordelen van je iPad verkopen bij Fixje

 • Stuur hem gratis naar ons op!
 • Toch bedacht, dan sturen wij hem gratis terug.
 • Gecontroleerd door onze specialisten.
 • Geen gedoe op Marktplaats.
 • Je ontvangt het geld snel op je rekening.

Veelgestelde vragen

Blogs

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Je oude iPhone verkopen, maar geen idee waar? In dit blog vind je de beste mogelijkheden om je oude iPhone te verkopen of in te ruilen op een nieuw toestel.
Lees blog

15 mei, 2024

Door Sander

Blogs Hoeveel is mijn iPad waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn iPad waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je tablet is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

29 mei, 2024

Door Sander

Kapotte iPad verkopen

Veel oude tablets zijn kapot en belanden daarom in de keukenlade. Wist je dat je ook een kapotte iPad kunt verkopen aan Fixje? Tijdens het berekenen van de waarde kun je naast de uiterlijke staat ook aangeven hoe de werking van de tablet is. Bij de werking van het tablet, kan je aangeven of de iPad nog correct functioneert of dat er een kleine of grote reparatie nodig is om de iPad te kunnen maken. Zelfs wanneer de iPad helemaal niet meer werkt, is het nog mogelijk om de iPad in te ruilen voor geld.

iPad verkoop vergeleken

Nog aan het twijfelen hoe je jouw iPad wilt verkopen? Bekijk dan eens alle verschillende mogelijkheden om je iPad te verkopen.
Waarde­bepaling Verkoop Inruilen (met bij­betaling) Verkoop­snelheid Betrouw­baarheid
Markt­plaats Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Ebay Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Facebook verkoop­hoek Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Used products winkel (lokaal) Handelen Ja Nee 1 dag
Vrienden Handelen Ja Nee 1 week
Rommel­markt Handelen Ja Nee 1 dag
Apple Vaste waarde­bepaling Nee Ja 2 - 3 weken
Fixje Vaste waarde­bepaling Ja Nee 1 - 2 dagen

Waarom je iPad verkopen?

Veel mensen twijfelen over het verkopen van hun iPad. Want stel dat je oude iPad kapot gaat dan is het handig om er nog eentje te hebben? Wij adviseren altijd om de oude wél te verkopen. Alle data staat namelijk toch op het toestel dat je op dat moment gebruikt en het laten repareren van het kapotte toestel is meestal de beste keus. Daarnaast is het slecht voor je oude iPad om deze lang niet te gebruiken. Zo gaat de batterij snel kapot wanneer het toestel maanden niet gebruikt.

Welke iPad kan ik verkopen aan Fixje?

De meest populaire iPads kan je inruilen bij Fixje. We hebben ervoor gekozen om iPads in te ruilen vanaf de iPad 2017, oudere tablets kunnen wij namelijk niet weer verkopen met 2 jaar garantie en daarom ruilen we deze niet in. Bekijk hieronder het assortiment met toestellen die je aan Fixje kunt verkopen:

 • iPad 2017
 • iPad 2018
 • iPad 2019
 • iPad 2020
 • iPad Air 3
 • iPad Air 4
 • iPad Air 5

Oude iPad verkopen is beter voor het milieu

Het verkopen van je oude iPad is niet alleen heel goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Je oude iPad verkopen scheelt het milieu een gloednieuw toestel. Fixje gaat er namelijk voor zorgen dat de ingeruilde iPad een tweede leven krijgt! Fijn dat je eenvoudig een steentje kunt bijdragen door je oude iPad in te ruilen.

Nog vragen over het verkopen van je iPad? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Op werkdagen zijn wij bereikbaar via chat, e-mail en natuurlijk ook per telefoon.

Verkopen blogs

Kom meer te weten over het verkopen van je iPhone, iPad, MacBook, iMac of Apple Watch.

Geschreven door

Sander, iPad verkoopspecialist

Sander Slaghekke is jouw expert voor alles wat met het verkopen van je iPad te maken heeft. Met 10 jaar ervaring bij Fixje, heeft hij een schat aan kennis over de voordelen van het verkopen van je oude gebruikte apparaten. Sander vertelt je graag waarom het verkopen van je oude iPad een slimme keus is! Zowel voor je eigen portemonnee als voor het milieu. Bij Fixje krijg je altijd een goed aanbod voor je gebruikte iPad.

Zijn vaardigheid is het schrijven van duidelijke, vergelijkende blogs en het adviseren over het verkopen van je iPad. Lees de blogs van Sander en ontdek de mogelijkheden van het verkopen van je oude gebruikte apparaten en bekijk direct de waarde van je oude toestel.

Meer van Sander
Laast gewijzigd op: 29-05-2024 18:36