Verkoop jouw gebruikte Apple Watch eenvoudig voor een eerlijke prijs

Snel en voor een eerlijke prijs je Apple Watch verkopen aan Fixje? Bekijk hieronder de geschatte prijs die jij voor je Apple Watch kunt ontvangen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun gebruikte Apple Watch te verkopen om zo vervolgens een nieuwe of refurbished Apple Watch te kopen.

Binnen 1 - 2 dagen geld op je rekening

Ja, ik wil mijn Apple Watch verkopen 59 mensen hebben hun Apple Watch al verkocht

In 3 simpele stappen je Apple Watch verkopen

1

Schat de waarde van je Apple Watch

Bereken eenvoudig de waarde van jouw Apple Watch. Door het invullen van de vragen kunnen wij je direct een schatting geven. We geven je graag een eerlijke prijs voor je Apple Watch, daarom wordt elke Apple Watch gecontroleerd door onze specialisten.

2

Stuur je Apple Watch gratis op

Om je Apple Watch eenvoudig aan ons te verkopen kun je jouw Apple Watch zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je na het aanmelden van je Apple Watch snel op de mail. Hiermee kan je het pakketje veilig bij elk PostNL punt inleveren.

3

Inspectie van je Apple Watch en direct geld op je rekening.

Wanneer je Apple Watch bij ons binnen is gaan onze specialisten aan de slag. De Apple Watch wordt grondig gecontroleerd zodat jij altijd de beste prijs krijgt. Zo kunnen zij de waarde goed bepalen, als deze afwijkt van de schatting krijg je direct een nieuw bod.

9.2

100.000+ beoordelingen

10/10

Makkelijk, snel & professioneel. Proces doorlopen in 1 minuut. Retourlabel uitgeprint, pakket afgegeven bij een PostNL punt. Binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Topservice!

Ivo Lindhout verkoop geverifieerd
10/10

Vrijdagmorgen opgestuurd met PostNL en op maandag stond mijn geld op de rekening. Super goede service en snel. Het opsturen gaat ook van zelf, label printen, inpakken en binnen brengen. Zeker een aanrader.

Christoff Eveline verkoop geverifieerd

Voordelen van je Apple Watch verkopen bij Fixje

  • Stuur hem gratis naar ons op!
  • Toch bedacht, dan sturen wij hem gratis terug.
  • Gecontroleerd door onze specialisten.
  • Geen gedoe op Marktplaats.
  • Je ontvangt het geld snel op je rekening.

Veelgestelde vragen

Blogs

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Je oude iPhone verkopen, maar geen idee waar? In dit blog vind je de beste mogelijkheden om je oude iPhone te verkopen of in te ruilen op een nieuw toestel.
Lees blog

15 mei, 2023

Door Sander

Blogs Hoeveel is mijn Apple Watch waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn Apple Watch waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je Apple Watch is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

16 oktober, 2023

Door Sander

Kapotte Apple Watch verkopen

Veel oude smartwatches zijn kapot en belanden daarom in de keukenlade. Wist je dat je ook een kapotte Apple Watch kunt verkopen aan Fixje? Tijdens het berekenen van de waarde kun je naast de uiterlijke staat ook aangeven hoe de werking van de Apple Watch is. Bij de werking van het Apple Watch, kan je aangeven of het apparaat nog goed functioneert of dat er een kleine of grote reparatie nodig is om de Apple Watch te kunnen maken. Zelfs wanneer de Apple Watch helemaal niet meer werkt, is het nog mogelijk om de Apple Watch in te ruilen voor geld.

Apple Watch verkoop vergeleken

Nog aan het twijfelen hoe je jouw Apple Watch wilt verkopen? Bekijk dan eens alle verschillende mogelijkheden om je smartwatch te verkopen.
Waarde­bepaling Verkoop Inruilen (met bij­betaling) Verkoop­snelheid Betrouw­baarheid
Markt­plaats Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Ebay Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Facebook verkoop­hoek Handelen Ja Nee 1 - 2 weken
Used products winkel (lokaal) Handelen Ja Nee 1 dag
Vrienden Handelen Ja Nee 1 week
Rommel­markt Handelen Ja Nee 1 dag
Apple Vaste waarde­bepaling Nee Ja 2 - 3 weken
Fixje Vaste waarde­bepaling Ja Nee 1 - 2 dagen

Waarom je Apple Watch verkopen?

Veel mensen twijfelen over het verkopen van hun Apple Watch. Want stel dat je oude Apple Watch kapot gaat, dan is het handig om er nog eentje te hebben? Wij adviseren altijd om de oude wél te verkopen. Alle data staat namelijk toch op de Apple Watch dat je op dat moment gebruikt en het laten repareren van het kapotte Apple Watch is meestal de beste keus. Daarnaast is het slecht voor je oude Apple Watch om deze lang niet te gebruiken. Zo gaat de batterij snel kapot wanneer de Apple Watch maanden niet gebruikt.

Welke Apple Watch kan ik verkopen aan Fixje?

De meest populaire Apple Watches kan je inruilen bij Fixje. We hebben ervoor gekozen om Apple Watches in te ruilen vanaf de Series 6, oudere smartwatches kunnen we namelijk niet weer verkopen met 2 jaar garantie en daarom ruilen we deze niet in. Bekijk hieronder het assortiment met Apple smartwatches die je aan Fixje kunt verkopen:

  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Series 7

Oude Apple Watch Series verkopen is beter voor het milieu

Het verkopen van je oude Apple Watch is niet alleen heel goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Je oude Apple Watch verkopen scheelt het milieu een gloednieuwe smartwatch. Fixje gaat er namelijk voor zorgen dat de ingeruilde Apple Watch een tweede leven krijgt! Fijn dat je eenvoudig een steentje kunt bijdragen door je oude Apple Watch in te ruilen.

Nog vragen over het verkopen van je Apple Watch? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Op werkdagen zijn wij bereikbaar via chat, e-mail en natuurlijk ook per telefoon.

Verkopen blogs

Kom meer te weten over het verkopen van je iPhone, iPad, MacBook, iMac, Apple Watch of telefoon.