Nintendo Switch onderdelen

Nintendo Switch onderdelen van hoge kwaliteit koop je bij Fixje. Met deze onderdelen kun jij zelf je kapotte Nintendo Switch repareren zodat je veel geld en natuurlijk een nieuw apparaat bespaart! Fixje is dé #1 op het gebied van Nintendo Switch onderdelen. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment met Nintendo Switch onderdelen.

Lees meer
Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

Nintendo Switch onderdelen van Fixje

Fixje verkoopt veel Nintendo Switch onderdelen en PlayStation onderdelen voor de reparatiemarkt. Door erg selectief te zijn en te kiezen voor de hoogste kwaliteit spelcomputer onderdelen in de markt zijn we de ideale partner voor je onderdelen. Fixje heeft zowel Nintendo Switch onderdelen voor hobbyisten als voor de professionele hersteller.

We hebben een speciaal geselecteerd Nintendo Switch onderdelen assortiment waar we zelf ook veel reparaties per jaar mee uitvoeren. We weten daarom hoe belangrijk het is dat de onderdelen en accessoires wat je gebruikt tijdens een reparatie goed moeten zijn.

Hoge kwaliteit onderdelen voor de Nintendo Switch controller

Naast de onderdelen die we hebben voor de Nintendo Switch zelf hebben we ook een ruim assortiment met Nintendo Switch controller onderdelen. Deze onderdelen heb je nodig wanneer bijvoorbeeld de batterij, Joy-Con joystick of andere onderdelen van de controller kapot zijn. Met behulp van deze onderdelen kan je zorgen dat de controller weer goed functioneert en je deze weer kunt gebruiken om te gamen op je Nintendo Switch.

Nintendo Switch repareren met een handleiding?

Het is mogelijk om zelf de batterij of de joystick van je Nintendo Switch te vervangen. De Nintendo Switch is een kleine game console dus je moet wel een beetje handig zijn met kleine kabeltjes en wat technisch inzicht hebben. Daarnaast adviseren we om genoeg tijd voor de reparatie te nemen en eerst goed een handleiding te volgen. Ook voldoende licht op je werkplek is noodzakelijk.

Als je er tijdens een reparatie niet uit komt helpen we je graag verder. Je kunt met ons contact opnemen voor advies over de reparatie of we kunnen de reparatie zelf van je overnemen voor een eerlijk tarief.

Daarom je Nintendo Switch onderdelen bij Fixje bestellen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending mogelijk vanaf 30 euro
  • 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9.2
  • Hoge kwaliteit onderdelen voor je Nintendo Switch
  • Ruim 10 jaar ervaring

Meer informatie over onze Nintendo Switch onderdelen?

Heb je een vraag over een onderdeel of de reparatie zelf? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Onze Nintendo Switch onderdelen categorieën:

Nintendo Switch OLED onderdelen
Nintendo Switch Lite onderdelen
Nintendo Switch onderdelen