iPhone tempered glass

iPhone tempered glass kopen om zo het scherm van je iPhone goed te beschermen? Een tempered glass is een glazen screenprotector die goed beschermt tegen krassen of andere beschadigingen die op je beeldscherm kunnen ontstaan.

Bekijk hieronder het iPhone tempered glass assortiment.

Lees meer
Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

iPhone tempered glass kopen?

Met het kopen van een tempered glass kan je eenvoudig en snel het scherm van je iPhone beschermen. De tempered glasses van Fixje zijn allemaal eenvoudig aan te brengen op je scherm met de speciaal ontwikkelde video. In de video is te zien hoe je het tempered glass stap voor stap kunt plaatsen op het scherm.

In het assortiment hebben we verschillende soorten tempered glasses zoals bijvoorbeeld de standaard variant, ultra variant (met een speciale blauwe gloed) en de invisible shield (onzichtbare variant die vrijwel niet zichtbaar is op je iPhone scherm).

Fixje heeft 100.000+ beoordelingen met een gemiddeld cijfer van een 9,2! Hier zijn we dan ook erg trots op!

De iPhone screenprotector van glas

Een tempered glass is een iPhone screenprotector van glas. Bij Fixje noemen we het een tempered glass omdat dit in onze ogen beter is dan een “ouderwetse” screenprotector die je vroeger als een stukje plastic op het glas plakte. Tegenwoordig zijn de screenprotectors die we verkopen hier niet meer mee te vergelijken. Zowel de pasvorm als het materiaal, alles is van de hoogste kwaliteit.

Welke iPhone screenprotectors verkopen jullie?

Wat begon als een smal assortiment met slechts één screenprotector is uitgegroeid naar een behoorlijk assortiment. Fixje verkoopt zowel tempered glasses (glazen screenprotectors) van ons eigen merk als screenprotectors van het merk PanzerGlass. PanzerGlass is het premium merk op tempered glass gebied. Fixje verkoopt zowel normale tempered glass als, privacy (zodat mensen niet kunnen meekijken op het scherm) en insvisbile (vrijwel niet zichtbaar op het scherm door gekleurde randen).

iPhone tempered glass aanbrengen

Waarvoor een iPhone tempered plaatsen?

Je plaatst een tempered glass op het scherm van je iPhone voor een betere bescherming van het scherm. Naast een tempered glass voor de iPhone verkopen wij ook iPad tempered glasses, zo kan je ook jouw tablet goed beschermen! Met het plaatsen van een tempered glass bescherm je bijvoorbeeld het scherm tegen krassen of wanneer andere beschadigingen die mogelijk kunnen ontstaan door een harde val van je iPhone. Koop je een refurbished iPhone of een nieuwe iPhone? Dan adviseren wij ook zeker om een tempered glass te plaatsen na aankoop.

Natuurlijk kan een iPhone tempered glass niet overal tegen beschermen en kan ook deze kapot gaan (en het scherm eronder), bij eventuele barsten in het tempered glass adviseren we deze te vervangen.

Hebben jullie ook iPhone tempered glass sets voor bedrijven?

Voor de echte grootverbruikers hebben we speciale voordeelsets ontwikkeld. Zo kan je tegen een extra aantrekkelijk tarief bijvoorbeeld 5, 10 of 50 stuks in een voordeelset aanschaffen. Deze speciale iPhone tempered glass voordeelsets zijn dan ook ideaal voor bedrijven of voor de echte grootverbruikers!

Vragen over ons iPhone tempered glass assortiment?

Heb je na al deze informatie nu nog vragen over het aanschaffen van een iPhone tempered glass of misschien wel over het plakken van een tempered glass? Neem dan direct even contact met ons op zodat een van onze specialisten je verder kan helpen!