iPhone tempered glass aanbrengen
BLOG

iPhone tempered glass aanbrengen

Op 19 augustus 2023, door Davey
1 reacties 3 min. leestijd

Mensen kijken nog wel eens op tegen het zelf plakken van een tempered glass. Het is niet moeilijk maar je moet even weten hoe het moet en wat de beste manier is. Wanneer je een nieuwe of refurbished iPhone koopt is het zeker aan te raden om je iPhone goed te beschermen met een iPhone tempered glass!

Dus neem de tijd, volg de stappen en bekijk de video goed voor het beste resultaat. Zorg ervoor dat de iPhone goed schoon is voor het aanbrengen van de tempered glass. Gebruik hiervoor de bijgeleverde doekjes.

Tempered glass aanbrengen (stappenplan)

  1. Gebruik eerst het vochtige doekje om alle vuiltjes en evt. oude tempered glass resten te verwijderen.
  2. Gebruik daarna het droge doekje om de iPhone droog te maken. Zorg ervoor dat er geen vuiltjes en stofjes meer op het scherm zitten.
  3. Pak de tempered glass erbij en verwijder de folie.
  4. Lijn de bovenkant van de tempered glass uit met het scherm en oorspeaker (als jouw type iPhone dit heeft.)
  5. Lijn nu de onderkant uit met het scherm en home button (als jouw type iPhone dit heeft.) Beweeg de iPhone rustig naar beneden en laat hem goed uitgelijnd vallen.
  6. Pak het droge doekje en wrijf rustig de laatste lucht onder het glas weg. Druk ook de randjes van het glas goed aan.

iPhone tempered glass aanbrengen (Video):

iPhone tempered glass kopen?

Met het kopen van een tempered glass kan je eenvoudig en snel het scherm van je iPhone beschermen. De tempered glasses van Fixje zijn allemaal eenvoudig aan te brengen op je scherm met de speciaal ontwikkelde video. In de video is te zien hoe je het tempered glass stap voor stap kunt plaatsen op het scherm.

In het assortiment hebben we verschillende soorten tempered glasses zoals bijvoorbeeld de standaard variant, ultra variant (met een speciale blauwe gloed) en de invisble shield (onzichtbare variant die vrijwel niet zichtbaar is op je iPhone scherm).

Waarom een iPhone tempered plaatsen?

Je plaatst een tempered glass op het scherm van je iPhone voor een betere bescherming van het scherm. Met het plaatsen van een tempered glass bescherm je bijvoorbeeld het scherm tegen krassen of wanneer andere beschadigingen die mogelijk kunnen ontstaan door een harde val van je iPhone.

Natuurlijk kan een iPhone tempered glass niet overal tegen beschermen en kan ook deze kapot gaan (en het scherm eronder), bij eventuele barsten in het tempered glass adviseren we deze te vervangen.

Hebben jullie ook iPhone tempered glass sets voor bedrijven?

Voor de echte grootverbruikers hebben we speciale voordeelsets ontwikkeld. Zo kan je tegen een extra aantrekkelijk tarief bijvoorbeeld 5, 10 of 50 stuks in een voordeelset aanschaffen. Deze speciale iPhone tempered glass voordeelsets zijn dan ook ideaal voor bedrijven of voor de echte grootverbruikers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reactie op “iPhone tempered glass aanbrengen

  • Eenvoudig uit te voeren met behulp van de bij geleverde materialen en de instructie op de site.

    Kees Janse op 24 mei, 2021

Geef een reactie