Blogs

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je opzoek naar handige, leuke en interessante blogs over alles wat te maken heeft met je iPhone, iPad, MacBook of iMac? Op deze pagina vind je blogs vol met tips over bijv. refurbished, e-waste, software en het laatste nieuws. Kom alles te weten over je Apple Device of wat FixjeiPhone doet aan verminderen van e-waste.

Bekijk hieronder onze informatieve en interessante blogs!

Laatste blogs

Blogs Zo kies je het juiste formaat voor jouw iPhone
De meest gestelde vraag bij het kopen van een nieuwe of refurbished iPhone is: welk iPhone formaat past bij mij? Alle iPhones zijn qua formaat in te delen in 3 verschillende groottes: klein, gemiddeld en groot. Wij zetten alle iPhones op een rij en helpen je kiezen met het perfecte formaat! Wij laten het graag in […]
Lees blog

20 januari, 2023

Door Sander

iPhone herstart zichzelf willekeurig
Handleidingen iPhone herstart zichzelf willekeurig
De reden dat de iPhone willekeurig herstart te achterhalen is vaak lastig. In dit blog helpen we je om de reden van het willekeurig opnieuw opstarten te achterhalen en te fixen!
Lees blog

10 januari, 2023

Door Davey

Kortsluiting in je iPhone
Handleidingen Kortsluiting in de iPhone
Kortsluiting in je iPhone wordt vaak genoemd door iPhone reparatie bedrijven maar wat is het nou precies? Als consument of professional is het belangrijk om meer over kortsluiting in je iPhone te weten zodat je de juiste keus kunt maken voor je defecte iPhone.
Lees blog

7 januari, 2023

Door Davey

Veelgestelde vragen over de refurbished iPhone
Refurbished Veelgestelde vragen over de refurbished iPhone
De refurbished iPhone is op dit moment razend populair in Nederland. Toch heerst er bij veel mensen nog steeds verwarring over de iPhone refurbished. FixjeiPhone wil hierin meer duidelijkheid creëren. In dit blog bespreken we daarom vragen die veel gesteld worden over de refurbished iPhone met daarop de antwoorden.
Lees blog

3 januari, 2023

Door Ramon

Beste iPhone voor senioren
Tips De beste iPhone voor ouderen
In deze blog zullen wij jou informeren over de voordelen van een iPhone als ouderen smartphone, waar je op moet letten als je een iPhone koopt en hoe je die veilig online kunt bestellen.
Lees blog

2 januari, 2023

Door Ramon

Fixje Vriezenveen
Blogs FixjeiPhone wordt Fixje (persbericht)
FixjeiPhone ondergaat een rebranding en wordt Fixje. De rebranding is onderdeel van de nieuwe strategie die Fixje in de Benelux gaat voeren. Fixje is een toonaangevende webshop op het gebied van refurbished en reparatie in de Benelux. Fixje betrad in 2011 de markt met een lokale iPhone-reparatiewinkel. Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Naast […]
Lees blog

21 december, 2022

Door Sander

Fixje
Blogs FixjeiPhone wordt Fixje
Na 10 jaar zijn we gegroeid van blokhut naar een miljoenenbedrijf en is FixjeiPhone de grootste reparatie webshop van de Benelux. We hebben al meer dan 2 miljoen toestellen een tweede leven gegeven!
Lees blog

14 december, 2022

Door Davey

De populairste refurbished iPhones
Refurbished De beste refurbished iPhones
Bijna elke type iPhone is wel refurbished te verkrijgen, maar welke refurbished iPhones zijn het meest populair? In dit blog geven wij jou hier graag antwoord op.
Lees blog

9 december, 2022

Door Ramon

Kerst Deals
Blogs Kerstcadeaus voor echte Apple liefhebbers
Op zoek naar de leukste Apple Kerstcadeaus voor Appleliefhebbers of ben je zelf een Applefanaat en wil je jezelf trakteren? De decembermaand is begonnen en dat betekent tijd voor kerstpakketten en kerstcadeautjes voor onder de boom. Om jou te helpen een keuze te kunnen maken hebben we een aantal fantastische cadeaus voor jou op een […]
Lees blog

8 december, 2022

Door Ramon

15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Refurbished 15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 14 redenen gaan jou overtuigen om een refurbished iPhone te kiezen!
Lees blog

2 december, 2022

Door Ramon

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Oude iPhones belanden in de keukenlade
Heb jij nog geld in je la of op zolder liggen waar je niets mee doet? Waarschijnlijk wel! Volgens onderzoek, uitgevoerd door het CBS, heeft ruim de helft (55%) van de Nederlanders van 16 jaar of ouder in 2022 een oude smartphone ergens in de la of doos liggen.
Lees blog

2 december, 2022

Door Ramon

Blogs Face ID en Touch ID, wat is het verschil?
Touch ID en Face ID wat zijn deze verificatiemethodes en wat zijn de verschillen tussen beide? In dit blog gaan we je antwoord geven op deze twee veelgestelde vragen.
Lees blog

2 december, 2022

Door Ramon