Tips

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Zoek je naar handige tips over specifieke onderwerpen? Bekijk hieronder dan onze blogs waarin diverse tips worden gegeven, die jou kunnen helpen om alles uit je device te halen. Je vindt hier de beste tips voor iPhone, iPad, Macbook en overige devices.

Bekijk hieronder onze blogs met handige tips!

Laatste blogs

iPhone 12 aanbiedingen
Blogs iPhone 12 kleuren, alle 6 kleuren op een rijtje
De vraag: “Welke kleuren heeft de iPhone 12?” krijgen wij vaak en wij laten je dan ook graag weten welke 6 kleuren de iPhone 12 heeft. Het is al een tijdje geleden dat de iPhone 12 is uitgebracht maar het is nog altijd een populair toestel. Het is dan ook niet gek dat wij zoveel vragen krijgen over bijv. welke kleuren er allemaal zijn voor de iPhone 12.
Lees blog

24 maart, 2023

Door Bas

iPhone batterij loopt snel leeg
Blogs iPhone batterij loopt snel leeg
Loopt de batterij van je iPhone snel leeg en kom jij niet zonder een oplader of een powerbank de dag door? Het snel leeglopen van de iPhone batterij kan door verschillende problemen worden veroorzaakt, in dit artikel komen we met verschillende oplossingen zowel in de software als in de hardware.
Lees blog

14 maart, 2023

Door Sander

iphone-13-afmetingen-blog
iPhone iPhone 13 afmetingen, hoe groot is de iPhone 13?
De iPhone 13 is uitgebracht is 4 verschillende modellen, dus het is niet gek dat je wilt weten hoe groot elke iPhone 13 is en hoe groot ze in hand liggen. Daarom hebben een handig blog met overzicht gemaakt met alle afmetingen van de iPhone 13 serie. Zo kun je het beste formaat kiezen wanneer je een iPhone 13 koopt.
Lees blog

14 maart, 2023

Door Bas

De beste MacBook voor studenten, waar moet je op letten?
Blogs De beste MacBook voor studenten, waar moet je op letten?
Wij helpen je graag met het vinden van de beste MacBook voor studenten. Begin het schooljaar goed met een betrouwbare studielaptop. Zo werk je sneller en hoef je hem niet telkens aan de oplader te leggen.
Lees blog

10 maart, 2023

Door Bas

iPhone batterij vervangen
iPhone reparatie iPhone batterij vervangen
Problemen met je iPhone batterij en wil je deze problemen eenvoudig oplossen? In deze blog gaan we dieper in op het ontstaan van deze problemen en hoe je zelf eenvoudig de batterij van je iPhone kunt vervangen!
Lees blog

10 maart, 2023

Door Davey

Dolgedraaide schroef verwijderen
Handleidingen Dolgedraaide schroef verwijderen
Er is niets zo vervelend dan een schroefje die dolgedraaid is. We helpen je graag om deze beschadigde schroef alsnog eruit te krijgen zodat je verder kunt met je reparatie. Een dolgedraaide schroef ontstaat vaak doordat de schroevendraaier niet hard genoeg wordt ingedrukt of omdat de maat van de schroevendraaier niet goed overeenkomt waardoor je weinig grip op de de kop van de schroef hebt.
Lees blog

10 maart, 2023

Door Davey

Blogs iPhone 12 afmetingen, hoe groot is de iPhone 12?
Je wilt een iPhone 12 kopen maar wat zijn nou de afmetingen? Het is goed om te weten hoe groot de iPhone 12 is en wat de afmetingen zijn. Dit is een populaire iPhone daarom zetten wij het formaat van het scherm en de iPhone 12 afmetingen voor jou op een rijtje. In dit blog vertellen wij jou alles hierover zodat jij kan bepalen welke 12-serie het beste bij jou past.
Lees blog

8 maart, 2023

Door Bas

iPhone 11 afmetingen
iPhone iPhone 11 afmetingen, hoe groot is een iPhone 11?
Je wilt een refurbished iPhone 11 kopen maar wat zijn nou de afmetingen een iPhone 11? Het is goed om te weten hoe groot de iPhone 11 is en wat de schermafmetingen zijn. De iPhone 11 is een van de best verkochte refurbished iPhones, daarom hebben we het formaat van de behuizing en de afmetingen […]
Lees blog

8 maart, 2023

Door Ramon

Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Blogs Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Je hebt een nieuwe iPhone en je wilt graag al je gegevens overzetten op je nieuwe iPhone. In dit blog laten we je de makkelijkste manieren zien hoe jij zelf al je gegevens overzet van je oude iPhone naar je nieuwe iPhone, zonder dat je een computer nodig hebt.
Lees blog

3 maart, 2023

Door Bas

iOS 16 is uit, dit zijn de populaire nieuwe functies
Blogs iOS 16 is uit, dit zijn de populaire nieuwe functies
iOS 16 is verkrijgbaar en zit weer bomvol nieuwe functies! In dit blog ontdek je alles wat nieuw is in de iOS 16 update en hoe je moet updaten.
Lees blog

2 maart, 2023

Door Bas

iPhone SE 2020 vs. iPhone SE 2022, het verschil tussen iPhone SE 2 en SE 3
iPhone iPhone SE 2020 vs. iPhone SE 2022, het verschil tussen iPhone SE 2 en SE 3
Alle verschillen tussen iPhone SE 3 en iPhone SE 2 vergeleken. Wat is nieuw bij de iPhone SE 2022? Wij helpen je kiezen: iPhone SE 2020 of iPhone SE 2022.
Lees blog

2 maart, 2023

Door Bas

iPhone 12 mini vs iPhone SE 2020
iPhone iPhone 12 mini vs. iPhone SE 2020, het verschil tussen iPhone SE 2 en 12 mini
In 2020 heeft de iPhone SE een grote update gekregen, Apple heeft voor het design de iPhone 8 als inspiratie gebruikt en de specificaties hiervan flink verbeterd. De iPhone 12 mini wordt gezien als de opvolger van de super populaire SE 2020. Je ontdek de verschillen tussen de iPhone 12 vs de iPhone SE 2020 hier.
Lees blog

2 maart, 2023

Door Ramon