Welke iPhone heeft de beste camera? - iPhone 12 Pro (Max)

iPhone

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je opzoek naar belangrijke informatie omtrent de Apple iPhone? Bekijk hieronder dan onze vele iPhone gerelateerde blogs. Je vindt hier informatie over de hardware en de belangrijke verschillen tussen bepaalde type iPhones.

Bekijk hieronder onze informatieve iPhone blogs!

Laatste blogs

Blogs iPhone 14 kleuren, welke kleur kies jij?
De iPhone 14 is de nieuwste iPhone van Apple en wordt leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Vraag jij je af in welke kleuren de iPhone 14 beschikbaar is? Om je te helpen hebben wij een compleet overzicht gemaakt van alle iPhone 14 kleuren, zodat je een keuze kunt maken.
Lees blog

24 maart, 2023

Door Ramon

iPhone 12 aanbiedingen
Blogs iPhone 12 kleuren, alle 6 kleuren op een rijtje
De vraag: “Welke kleuren heeft de iPhone 12?” krijgen wij vaak en wij laten je dan ook graag weten welke 6 kleuren de iPhone 12 heeft. Het is al een tijdje geleden dat de iPhone 12 is uitgebracht maar het is nog altijd een populair toestel. Het is dan ook niet gek dat wij zoveel vragen krijgen over bijv. welke kleuren er allemaal zijn voor de iPhone 12.
Lees blog

24 maart, 2023

Door Bas

iPhone 11 kleuren
iPhone De 6 kleuren van de iPhone 11
Je bent erover uit dat je weet dat je een iPhone 11 gaat kopen, maar je vraagt je af in welke kleuren de iPhone 11 beschikbaar is. Om je te helpen hebben wij een compleet overzicht gemaakt van alle iPhone 11 kleuren.
Lees blog

24 maart, 2023

Door Ramon

Het complete iPhone 13 kleuren overzicht
iPhone Het complete iPhone 13 kleuren overzicht
Bekijk het complete kleuren overzicht van de iPhone 13 serie uit 2023! Ontdek welke nieuwe kleur Apple heeft onthuld en welke het best bij je past.
Lees blog

15 maart, 2023

Door Bas

iPhone batterij loopt snel leeg
Blogs iPhone batterij loopt snel leeg
Loopt de batterij van je iPhone snel leeg en kom jij niet zonder een oplader of een powerbank de dag door? Het snel leeglopen van de iPhone batterij kan door verschillende problemen worden veroorzaakt, in dit artikel komen we met verschillende oplossingen zowel in de software als in de hardware.
Lees blog

14 maart, 2023

Door Sander

iphone-13-afmetingen-blog
iPhone iPhone 13 afmetingen, hoe groot is de iPhone 13?
De iPhone 13 is uitgebracht is 4 verschillende modellen, dus het is niet gek dat je wilt weten hoe groot elke iPhone 13 is en hoe groot ze in hand liggen. Daarom hebben een handig blog met overzicht gemaakt met alle afmetingen van de iPhone 13 serie. Zo kun je het beste formaat kiezen wanneer je een iPhone 13 koopt.
Lees blog

14 maart, 2023

Door Bas

iPhone batterij vervangen
iPhone reparatie iPhone batterij vervangen
Problemen met je iPhone batterij en wil je deze problemen eenvoudig oplossen? In deze blog gaan we dieper in op het ontstaan van deze problemen en hoe je zelf eenvoudig de batterij van je iPhone kunt vervangen!
Lees blog

10 maart, 2023

Door Davey

iPhone 11 camera
Blogs iPhone 11 camera, de specs en nieuwe functies
Je bent aan het oriënteren om een iPhone 11 te kopen, maar hoe goed zijn de camera's en wat is er vernieuwd? Die vragen ontvangen we regelmatig, daarom heb we deze pagina voor jou opgesteld waarop je ontdekt hoe goed de camera's zijn van de iPhone 11-serie. De iPhone 11 is als 'budget iPhone' uitgebracht door Apple, maar op de camera heeft Apple niet bezuinigd. De camera van de iPhone 11 onderscheidt de iPhone 11 van zijn voorganger de iPhone Xr, waarbij veel specs zijn verbeterd. Ook heeft Apple de iPhone 11 voorzien van gave nieuwe functies. Zoek je een betaalbare iPhone waarmee je mooie foto's en video's kunt maken, dan is de iPhone 11 een goede optie.
Lees blog

9 maart, 2023

Door Ramon

Blogs iPhone 14 afmetingen, hoe groot is die?
De iPhone 14 is op 7 september 2022 door Apple gelanceerd. Het is goed om te weten hoe groot de iPhone 14 is en wat de schermafmetingen zijn. Het design met rondere randen ziet er chique uit en zorgt er daarnaast voor dat het toestel ook lekker in de hand ligt.
Lees blog

8 maart, 2023

Door Ramon

Blogs iPhone 12 afmetingen, hoe groot is de iPhone 12?
Je wilt een iPhone 12 kopen maar wat zijn nou de afmetingen? Het is goed om te weten hoe groot de iPhone 12 is en wat de afmetingen zijn. Dit is een populaire iPhone daarom zetten wij het formaat van het scherm en de iPhone 12 afmetingen voor jou op een rijtje. In dit blog vertellen wij jou alles hierover zodat jij kan bepalen welke 12-serie het beste bij jou past.
Lees blog

8 maart, 2023

Door Bas

iPhone 11 afmetingen
iPhone iPhone 11 afmetingen, hoe groot is een iPhone 11?
Je wilt een refurbished iPhone 11 kopen maar wat zijn nou de afmetingen een iPhone 11? Het is goed om te weten hoe groot de iPhone 11 is en wat de schermafmetingen zijn. De iPhone 11 is een van de best verkochte refurbished iPhones, daarom hebben we het formaat van de behuizing en de afmetingen […]
Lees blog

8 maart, 2023

Door Ramon

Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Blogs Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Je hebt een nieuwe iPhone en je wilt graag al je gegevens overzetten op je nieuwe iPhone. In dit blog laten we je de makkelijkste manieren zien hoe jij zelf al je gegevens overzet van je oude iPhone naar je nieuwe iPhone, zonder dat je een computer nodig hebt.
Lees blog

3 maart, 2023

Door Bas