Wat is een refurbished iPad?
BLOG

Wat is een refurbished iPad?

Op 7 juni 2023, door Ramon
0 reacties 6 min. leestijd

Wat is een refurbished iPad? Deze vraag wordt ons steeds vaker gesteld. En dat is ook niet zo gek, want de afgelopen jaren zijn refurbished devices populairder dan ooit. Veel mensen denken dat een refurbished product hetzelfde is als een tweedehands tablet of een opgelapte iPad is. Maar dat is een misvatting. Benieuwd waarom? In deze blog vertellen we je alles over een refurbished iPad en het refurbishen.

We leggen je graag uit wat een refurbished iPad is, wat “refurbishen” precies inhoudt, waarom een refurbished toestel interessant is en waarom onze Refurbished iPads 100% betrouwbaar zijn en dus een veilige keuze is.

Wat betekent refurbished iPad?

Als je de Engelse definitie van “refurbished iPad” vertaalt naar het Nederlands, dan kom je uit op een “gereviseerde iPad”. Maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als een tweedehands iPad. Fixje controleert haar refurbished iPads op meer dan 50 punten. Een refurbished Apple iPad komt hierdoor meer in de buurt met de kwaliteit van een nieuw toestel dan met een tweedehands iPad.

Refurbished is dus het reviseren, poetsen en controleren van losse toestellen.

Refurbished toestellen zijn exemplaren die (meestal) eerder zijn gebruikt. Voor de verkoop worden ze eerst zorgvuldig gecontroleerd, gepoetst en eventueel gereviseerd. Je koopt als het ware een iPad die een tweede leven tegemoet gaat met onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij Fixje bieden we standaard 2 jaar garantie op de hele iPad, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Als je een iPad via andere kanalen koopt, bijvoorbeeld Marktplaats, geldt deze garantie niet.

Wat is een refurbished iPad?

De populairste refurbished iPads

iPad Air 5 (2022) 64GB Spacegrijs

6 variaties

[ordertime_ref_short]*

vanaf
 549,-
iPad 8 (2020) 32GB space grey

6 variaties

[ordertime_ref_short]*

vanaf
 299,-
iPad Air 4 (2020) 64GB Zilver

6 variaties

[ordertime_ref_short]*

vanaf
 459,-
Bekijk ons brede assortiment Refubished iPads. Met officieel Keurmerk Refurbished!

Is refurbished goed en betrouwbaar?

Een refurbished iPad wordt altijd door een reparatie specialist gecontroleerd. Bij Fixje gaan we verder dan alleen een simpele controle. We stellen elk toestel grondig op de proef, op zoek naar eventuele defecten en zelfs waterschade. Belangrijk om te weten, niet elke leverancier hanteert dezelfde strenge controleprocessen! Bij Fixje gaan we voor niets minder dan perfectie. Daarom vervangen we elk onderdeel dat niet aan onze hoge prestatienormen voldoet door een exemplaar van de allerhoogste kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een refurbished apparaat dat voor de volle 100% perfect functioneert!

Door de refurbished iPads op meer dan 50 punten te controleren sluit je gebreken uit (gebeurt door een reparatie specialist met verstand van Apple apparaten). Dit doen we met de expertise van onze eigen gespecialiseerde refurbished specialisten. Alleen de allerbeste toestellen halen bij ons de eindstreep. Dit zorgt ervoor dat wij alleen iPads leveren van hoge kwaliteit en voldoen aan de gestelde eisen van het Keurmerk Refurbished. Zo garanderen wij dat jij een goed toestel ontvangt waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Doordat we alleen de beste toestellen verkopen vind je bij ons alleen hoge kwaliteit iPads. Met standaard 2 jaar garantie, zelfs op de accu, heb je altijd zekerheid. Wil je meer weten over ons controleproces en hoe wij denken over de betrouwbaarheid van refurbished iPads? Bekijk dan snel de onderstaande video, waarin we je graag alles vertellen. Laat je overtuigen en ontdek zelf waarom een refurbished iPad van Fixje de slimme keuze is voor jou. Lees hier meer over hoe betrouwbaar een refurbished is.

Waar komt een refurbished iPad vandaan?

Dit is onze definitie van kwaliteit

Bij refurbished producten kom je online allerlei gradaties en classificaties tegen. Er zijn helaas geen standaarden voor, dus let goed op wat je koopt. Hieronder vind je meer informatie over onze gradaties en standaarden zodat je een nog beter gevoel krijgt van de refurbished toestellen van Fixje. Omdat we lid zijn van het Keurmerk Refurbished, hanteren wij wel eerlijke gradaties. Dat betekent dat een toestel aan je verwachtingen voldoet en dat we eerlijk zijn over de uiterlijke staat en functionaliteit van het apparaat.

Wij garanderen de kwaliteit:De refurbished iPads van Fixje zijn technisch 100% in orde en worden gecontroleerd op ruim 50 verschillende punten. Zo weet je zeker dat deze uitstekend functioneert. Alle iPad worden altijd door onze specialisten handmatig gecontroleerd en daarbij geeft Fixje altijd 2 jaar garantie. De iPad wordt geleverd inclusief gecertificeerde accessoires zoals een lightning kabel, adapter en simkaart injector.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn wij maar vooral ook onze klanten erg tevreden!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished apparaat controleren:

Waarom refurbished kopen?

Het is natuurlijk van belang om te weten wat de voordelen en eventuele nadelen zijn bij aanschaf van een refurbished iPad. Op die manier kan je een weloverwogen keuze maken.

Besparing: refurbished is natuurlijk een interessant alternatief voor een nieuwe, omdat je in veel gevallen wel 50% bespaart op de aanschaf van een iPad.
Duurzaam voor het milieu: het kopen van een refurbished iPad is een stuk beter voor het milieu. De levenscyclus van het toestel wordt namelijk hierdoor verlengd en het scheelt weer een nieuw device. Zo draag je bij aan een betere wereld wat zeker vandaag de dag erg belangrijk is!
Wettelijke bedenktijd: Natuurlijk kan jij je beroepen op de wettelijk bedenktijd, mocht je refurbished iPad toch niet bevallen dan kan jij je aankoop ongedaan maken. Dit is natuurlijk bij een tweedehands toestel niet van toepassing. Standaard heb je een bedenktijd van 14 dagen!

Daarom een refurbished iPad van Fixje

Refurbished iPad kopen, de voordelen:

 1. Goedkoper dan een nieuwe iPad, je bespaart dus in veel gevallen tot wel 50% op de nieuwprijs!
 2. Een refurbished iPad is gecontroleerd en wordt geleverd met 2 jaar garantie.
 3. Je kunt je refurbished tablet retourneren, wettelijke bedenktijd is 14 dagen.
 4. Bijdrage aan een duurzame samenleving en de circulaire economie!
Bekijk ons brede assortiment Refubished iPads. Met officieel Keurmerk Refurbished!

Ruim assortiment Refurbished iPads

Bijna elke type iPad is refurbished verkrijgbaar. Fixje kan elke model iPad leveren in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten. Bekijk hieronder ons assortiment refurbished iPads.

Refurbished iPads

Wij leveren elke iPad met, een gecertificeerde adapter & lightning kabel zodat jij je device veilig kunt opladen. Je krijgt 2 jaar garantie op je aankoop! Je device mag je altijd binnen 14 dagen terugsturen, conform volgens de wettelijke bedenktijd. We leveren je iPad binnen 1 werkdag en je betaalt vanzelfsprekend geen verzendkosten. Bestel je voor 10:00, dan ontvang je het zelfs dezelfde dag in huis.

Heb je vragen over onze refurbished iPads?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPad? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren!

Klanttevredenheid over Fixje?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPad aan te schaffen bij Fixje. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen dan ook alles om onze klanten tevreden te houden. We zijn inmiddels ruim 10 jaar bezig en weten als geen ander wat goede kwaliteit is! Met ruim 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Veelgestelde vragen over wat is een refurbished iPad

 • Vraag

  Wat is een refurbished iPad?

  Antwoord

  Een refurbished iPad is een iPad die zorgvuldig is gecontroleerd, opgeknapt en hersteld om weer in uitstekende staat te verkeren. Dit proces omvat het vervangen van defecte onderdelen en het grondig schoonmaken van het apparaat. Refurbished iPads worden vaak verkocht met garantie en zijn een betaalbaar alternatief voor nieuwe iPads.

 • Vraag

  Zijn refurbished iPads betrouwbaar?

  Antwoord

  Ja, refurbished iPads kunnen zeer betrouwbaar zijn. Ze worden zorgvuldig geïnspecteerd op 50 punten en getest om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren voordat ze opnieuw worden verkocht.

 • Vraag

  Wat is refurbishen?

  Antwoord

  Refurbishen is dus het reviseren, poetsen en controleren van toestellen.

 • Vraag

  Hoe zit het met de garantie op een refurbished iPad?

  Antwoord

  Elke refurbished iPad van Fixje wordt geleverd met 2 jaar garantie, ook op de accu. Let op, dit verschilt per aanbieder.

 • Vraag

  Kan ik de nieuwste software draaien op een refurbished iPad?

  Antwoord

  Ja, in de meeste gevallen kun je de nieuwste software draaien op een refurbished iPad. Let erop dat niet alle oude iPads nog worden ondersteund.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een reactie