Keurmerk Refurbished

MacBook

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je opzoek naar belangrijke informatie over Apple MacBooks? Alle belangrijke informatie over de MacBook vind je hieronder. Denk hierbij informatie over de hardware, oververhitting en opstartproblemen.

Bekijk hieronder onze informatieve MacBooks blogs!

Laatste blogs

Keurmerk Refurbished
Nieuws Keurmerk Refurbished
Per 1 juni 2020 is FixjeiPhone goedgekeurd om het Keurmerk Refurbished te mogen dragen. Hiermee is FixjeiPhone het zesde gerenommeerde bedrijf binnen de Nederlandse refurbished branche die refurbished toestellen met dit exclusieve Keurmerk Refurbished mag aanbieden. Een prestatie waar we super trots op zijn!
Lees blog

28 juni, 2023

Door Davey

De beste MacBook voor studenten, waar moet je op letten?
Blogs De beste MacBook voor studenten, waar moet je op letten?
Wij helpen je graag met het vinden van de beste MacBook voor studenten. Begin het schooljaar goed met een betrouwbare studielaptop. Zo werk je sneller en hoef je hem niet telkens aan de oplader te leggen.
Lees blog

10 maart, 2023

Door Bas

MacBook start niet op? 8 oplossingen!
Blogs MacBook start niet op? 8 oplossingen!
Acht oplossingen die jou gaan helpen bij het niet meer willen opstarten van je MacBook. Wist je dat het niet meer willen opstarten van je MacBook een van de meest voorkomende problemen is?
Lees blog

27 februari, 2023

Door Ramon

Welke MacBook heb ik?
MacBook Welke MacBook heb ik?
MacBook Pro 16-inch M1 (2021) A2485 Deze MacBook Pro 16-inch M1 is het grote broertje van de MacBook Pro M1 serie uit 2021. De nieuwe varianten van de Apple M1 (ARM) chipset, die door Apple zelf ontwikkeld is, zijn in deze MacBook te krijgen. Dit zijn de M1 Pro en M1 Max. Dus ook deze […]
Lees blog

1 september, 2019

Door Bas