iMac reparatie handleidingen

iMac reparatie handleidingen

Zelf je iMac repareren

iMac reparatie handleidingen

iMac reparatie uitvoeren met de handleidingen van Fixje? Met de uitgebreide handleidingen kan je stap voor stap je kapotte iMac fixen! Bekijk hieronder de verschillende type iMac’s waarvoor wij de handleidingen beschikbaar zijn.

Weet je niet welke iMac je hebt? Vind jouw model iMac hier: Welke iMac heb ik

Meest verkochte gereedschap

TESA 61395 montage tape 2 mm zwart

2 variaties

Morgen in huis*

vanaf
 3,95
Magnetische projectmat 20x25cm

143 beoordelingen

Morgen in huis*

 8,95
TESA 61395 montage tape 4 mm zwart

2 variaties

Morgen in huis*

vanaf
 5,95
Antistatische pincet gebogen

84 beoordelingen

Morgen in huis*

 3,95
Fixjewaterschade pakket

80 beoordelingen

Morgen in huis*

 7,95
Heat gun

29 beoordelingen

Morgen in huis*

 44,95
Kruiskopschroevendraaier

47 beoordelingen

Morgen in huis*

 3,95
Nylon spudger

21 beoordelingen

Morgen in huis*

 2,95
Antistatische schoonmaakborstel

Morgen in huis*

 3,95
iMac reparatieset

53 beoordelingen

Morgen in huis*

 12,95
Bekijk al het gereedschap

Zelf je iMac reparatie uitvoeren

Met onze iMac reparatie handleidingen helpen we je bij het zelf repareren van je waardevolle iMac. Voor elk iMac onderdeel hebben we een speciale reparatie handleiding gemaakt. De uitgebreide handleidingen zijn allen voorzien van video’s. Hierboven vind je de verschillende soorten iMac’s. Op elk overzichtspagina van de reparatie handleidingen vind je alle handleidingen die voor jouw type iMac beschikbaar zijn.

Belangrijk tijdens een iMac reparatie

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je rekening mee dient te houden bij het zelf repareren van je iMac. Ten eerste raden wij je aan om alleen te repareren met iMac onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor zal je iMac volledig als van ouds functioneren. Ten tweede is het van belang om alleen met een reparatie te beginnen wanneer je het juiste gereedschap hebt.

Ook is het aan te raden om de iMac reparatie handleidingen te gebruiken om er zeker van te zijn dat je de reparatie van je iMac goed kunt uitvoeren. Volg stap voor stop de video en pauzeer deze wanneer het te snel gaat. En neem de tijd! Zo voorkom je fouten tijdens de reparatie.

We adviseren om altijd ESD veilig te werken met het antistatische bandje en de ESD reparatie mat. Voor alle iMac onderdelen kan je sinds kort ook bij Fixje terecht, al deze onderdelen bieden wij aan van de hoogste kwaliteit zodat deze uitstekend functioneren! Je kunt alle iMac onderdelen en gereedschap bij ons in de webshop kopen »

iMac onderdelen van de hoogste kwaliteit!

Fixje is dé specialist op gebied van iMac onderdelen met daarbij alles wat je nodig hebt om helemaal zelf je iMac te repareren! De meest voorkomende iMac reparatie is die van het scherm, deze gaat helaas vaak erg vaak kapot wanneer je bijvoorbeeld de iMac gaat verplaatsen. Naast hoge kwaliteit onderdelen is het ook belangrijk om de reparatie uit te voeren met iMac gereedschap waar je op kunt vertrouwen. Zeker bij het demonteren van het scherm en natuurlijk het opnieuw bevestigen is het belangrijk om met gereedschap te verwerken waarvan je op aan kunt.

Kom je er niet uit?

Kom je er tijdens een iMac reparatie niet uit, neem dan contact met ons op. Het team van specialisten kunnen je helpen om je reparatie te laten slagen. Dagelijks zijn we via onze live chat bereikbaar tot 22.30. Mocht de reparatie niet lukken dan kan een van onze specialisten je altijd verder helpen via de chat!