Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Lekker alle blogs over het onderwerp ‘refurbished’ lezen die FixjeiPhone heeft geschreven de afgelopen jaren? Leuk voor wanneer je meer te weten wilt komen over het onderwerp refurbished en zeker erg interessant wanneer je overweegt om een Refurbished iPhone, MacBook of iPad te kopen!

Heb jij een idee voor een leuk blog? Stuur je suggestie naar onze klantenservice en wie weet staat jouw onderwerp er binnenkort tussen.

Laatste blogs

iPhone Black Friday Deals 2023
Blogs iPhone Black Friday Deals 2023
Het is weer zover! De Black Friday weken zijn weer van start gegaan. Zoek je al een tijdje voor weinig geld een iPhone? Dan is dit het moment om op zoek te gaan. Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten en wordt elk jaar steeds groter in de Benelux. Dit jaar valt Black Friday op 25 november.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 14 Black Friday deal, goedkoper dan verwacht
Blogs iPhone 14 Black Friday deal, goedkoper dan verwacht
Op zoek naar een iPhone 14, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? De beste iPhone deals koop je tijdens Black Friday. Tijdens de Black Friday sale vind je de beste refurbished iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 13 mini Black Friday, dit mag je niet missen
Blogs iPhone 13 mini Black Friday, dit mag je niet missen
Op zoek naar een iPhone 13 mini? Tijdens de Black Friday sale vind je de beste iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Bestel tijdens de iPhone 13 mini nu met hoge korting.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone SE 2022 Black Friday Deal – Bekijk deze deal
Blogs iPhone SE 2022 Black Friday Deal – Bekijk deze deal
Een iPhone SE 2022 deal met korting scoren? Wij helpen jou graag met het vinden van de beste Black Friday 2022 deals. Je ontvangt tot 50% korting op je bestelling. Bestel nu tijdens Black Friday de iPhone SE 2022 met hoge kortingen op FixjeiPhone.nl en bespaar op je aankoop. Elke iPhone wordt geleverd met altijd 2 jaar garantie.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 12 mini Black Friday, de beste deal
Blogs iPhone 12 mini Black Friday, de beste deal
Op zoek naar een iPhone 12 mini? Tijdens de Black Friday sale vind je de beste iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Bestel tijdens Black Friday dagen de iPhone 12 mini nu met hoge korting.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 12 Pro Max Black Friday deal 2023
Blogs iPhone 12 Pro Max Black Friday deal 2023
Ben je op zoek naar een iPhone 12 Pro Max? Dan is dit het juiste moment om deze populaire iPhone te kopen. Tijdens de Black Friday sale vind je de beste iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Profiteer snel van deze aanbieding!
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 12 Pro Black Friday Deal, de populairste deals
Blogs iPhone 12 Pro Black Friday Deal, de populairste deals
Het is natuurlijk Black Friday en dan ben je op zoek naar de beste iPhone 12 Pro deals. Tijdens de Black Friday sale vind je de beste refurbished iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Bestel tijdens Black Friday de iPhone 12 Pro, nu extra voordelig. Profiteer snel van deze aanbieding!
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 12 Black Friday Deal
Blogs iPhone 12 Black Friday Deal
Het is natuurlijk Black Friday en dan ben je op zoek naar de beste iPhone 12 deals. Tijdens de Black Friday sale vind je de beste refurbished iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Bestel tijdens Black Friday de iPhone 12, dit is een van de meest verkochte iPhones. Profiteer nu van deze deal!
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 11 Pro Max Black Friday Deal
Blogs iPhone 11 Pro Max Black Friday Deal
Op zoek naar een iPhone 11 Pro Max? Tijdens de Black Friday sale vind je de beste iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Bestel tijdens Black Friday de iPhone 11 Pro Max nu met hoge korting op FixjeiPhone.nl.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 11 Pro Black Friday Deal, wees er snel bij
iPhone iPhone 11 Pro Black Friday Deal, wees er snel bij
Wil je een iPhone 11 Pro kopen? Koop tijdens de Black Friday sale de beste iPhones deals voor de scherpste prijzen. Krijg tot 50% korting op je bestelling en bespaar op je aankoop. Bestel nu op Black Friday de iPhone 11 Pro met hoge kortingen op blackfridayiphone.nl!
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone 11 Black Friday Deal, voor de snelle beslisser
Blogs iPhone 11 Black Friday Deal, voor de snelle beslisser
Op zoek naar een nieuwe iPhone 11? Koop die dan snel tegen de beste prijzen op fixjeiphone.nl tijdens de Black Friday sale. Dit is de beste tijd om een nieuwe iPhone 11 aan te schaffen.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon

iPhone SE 2020 Black Friday Deal
Blogs iPhone SE 2020 Black Friday Deal
Het is natuurlijk Black Friday en dan ben je op zoek naar de beste iPhone SE 2020 deals. Tijdens de Black Friday sale zoek je de beste refurbished iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bij Fixje bespaar je tot 50% op de aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Bestel tijdens Black Friday de iPhone SE 2, dit is een van de meest verkochte iPhones.
Lees blog

23 november, 2023

Door Ramon