Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Lekker alle blogs over het onderwerp ‘refurbished’ lezen die FixjeiPhone heeft geschreven de afgelopen jaren? Leuk voor wanneer je meer te weten wilt komen over het onderwerp refurbished en zeker erg interessant wanneer je overweegt om een Refurbished iPhone, MacBook of iPad te kopen!

Heb jij een idee voor een leuk blog? Stuur je suggestie naar onze klantenservice en wie weet staat jouw onderwerp er binnenkort tussen.

Laatste blogs

iPhone 12 vs iPhone 11
iPhone iPhone 12 vs. iPhone 11, de 7 belangrijkste verschillen
Vorig jaar (2020) heeft Apple de iPhone 12 geïntroduceerd, een razend populair toestel. Maar kan de iPhone 12 als opvolger de populariteit evenaren of kan je toch beter voor de iPhone 11 kiezen? Ontdek de verschillen!
Lees blog

25 mei, 2023

Door Ramon

Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
Blogs Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
In dit blog geven we je informatie over welke iOS versies er zijn, welke iPhones welke iOS versies ondersteunen en op welke iPhone de nieuwe iOS 16 kan.
Lees blog

16 mei, 2023

Door Bas

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Je oude iPhone verkopen, maar geen idee waar? In dit blog vind je de beste mogelijkheden om je oude iPhone te verkopen of in te ruilen op een nieuw toestel.
Lees blog

15 mei, 2023

Door Sander

Blogs Week zonder afval, 3 duurzame tips
Een week zonder afval! Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei 2023 gaan we met z'n allen de uitdaging aan om zo min mogelijk afval weg te gooien. Een mooi initiatief bedacht door Milieu Centraal en perfect aansluit op de missie van Fixje. Maak jij de switch? Om je hierbij te helpen hebben wij […]
Lees blog

4 mei, 2023

Door Ramon

iPhone verkopen 10 gouden tips
Blogs iPhone verkopen: 10 gouden tips
Ben jij van plan je iPhone te verkopen? Deze 10 gouden tips zijn essentieel (tip 10 gaat je direct veel geld opleveren). Tips: Koop eerst een andere iPhone Test het nieuwe toestel voordat je de oude leegmaakt Apple Watch loskoppelen Back-up overzetten Oude toestel leegmaken Simkaart verwijderen uit oude toestel Oude toestel schoonmaken Controleer het […]
Lees blog

19 april, 2023

Door Sander

iphone-13-afmetingen-blog
Blogs iPhone 13 specificaties, dit zijn de specs
Je bent op zoek naar een iPhone 13. Dat is niet zo gek want de iPhone 13 is een fenomenaal toestel. De specificaties van de iPhone 13 zullen je wel verrassen. Om je in 3 minuten zoveel mogelijk te vertellen hebben we voor jou een overzicht gemaakt met alle iPhone 13 specs en features op een rijtje.
Lees blog

18 april, 2023

Door Ramon

iPhone xs kleuren
Blogs iPhone XS kleuren, welke kleur past bij jou?
Je bent erover uit dat je weet dat je een iPhone XS gaat kopen, maar je vraagt je af in welke kleuren de iPhone XS beschikbaar is. Om je te helpen hebben wij een compleet overzicht gemaakt van alle iPhone XS kleuren. Apple bracht in 2018 vier verschillende iPhones uit, de iPhone XS is er […]
Lees blog

17 april, 2023

Door Ramon

De eerste iPhone voor kinderen
Blogs De eerste iPhone voor kinderen
Kinderen groeien op met technologie, maar waarom en wanneer heeft een kind een smartphone nodig en welke smartphone is het beste voor kinderen? In dit blog beantwoorden we vragen die je kan hebben over het aanschaffen van een smartphone voor je kind en je adviseren over de beste eerste smartphone voor kinderen.
Lees blog

14 april, 2023

Door Bas

iphone-xs-afmetingen
Blogs iPhone X, XS en XS Max afmetingen
Je bent van plan om een iPhone XS te kopen maar wat zijn nou de afmetingen van de iPhone X-serie? Het is goed om te weten hoe groot de iPhone XS is en wat de afmetingen zijn. Dit is een populaire iPhone daarom zetten wij het formaat van het scherm en de iPhone xs afmetingen […]
Lees blog

7 april, 2023

Door Ramon

Refurbished iPhones
Blogs Refurbished iPhones populairder dan ooit (131% stijging)
Uit het onderzoek (De Grote Refurbished Barometer 2022) dat iPhoned.nl op 29 maart 2023 heeft gepubliceerd blijkt dat Refurbished iPhones populairder dan ooit zijn. Graag informeren wij je over de belangrijkste uitkomsten van dit onderzoek. Aan dit onderzoek hebben maar liefst 2664 respondenden deelgenomen. Waar in 2020 slechts 16% van de ondervraagden ervaring had met refurbished […]
Lees blog

29 maart, 2023

Door Sander

De populairste refurbished iPhones
Refurbished De beste refurbished iPhones
Bijna elke type iPhone is wel refurbished te verkrijgen, maar welke refurbished iPhones zijn het meest populair? In dit blog geven wij jou hier graag antwoord op.
Lees blog

27 maart, 2023

Door Ramon

Blogs iPhone 14 kleuren, welke kleur kies jij?
De iPhone 14 is de nieuwste iPhone van Apple en wordt leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Vraag jij je af in welke kleuren de iPhone 14 beschikbaar is? Om je te helpen hebben wij een compleet overzicht gemaakt van alle iPhone 14 kleuren, zodat je een keuze kunt maken.
Lees blog

24 maart, 2023

Door Ramon