Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Lekker alle blogs over het onderwerp ‘refurbished’ lezen die FixjeiPhone heeft geschreven de afgelopen jaren? Leuk voor wanneer je meer te weten wilt komen over het onderwerp refurbished en zeker erg interessant wanneer je overweegt om een Refurbished iPhone, MacBook of iPad te kopen!

Heb jij een idee voor een leuk blog? Stuur je suggestie naar onze klantenservice en wie weet staat jouw onderwerp er binnenkort tussen.

Laatste blogs

Blogs Zo kies je het juiste formaat voor jouw iPhone
De meest gestelde vraag bij het kopen van een nieuwe of refurbished iPhone is: welk iPhone formaat past bij mij? Alle iPhones zijn qua formaat in te delen in 3 verschillende groottes: klein, gemiddeld en groot. Wij zetten alle iPhones op een rij en helpen je kiezen met het perfecte formaat! Wij laten het graag in […]
Lees blog

20 januari, 2023

Door Sander

Veelgestelde vragen over de refurbished iPhone
Refurbished Veelgestelde vragen over de refurbished iPhone
De refurbished iPhone is op dit moment razend populair in Nederland. Toch heerst er bij veel mensen nog steeds verwarring over de iPhone refurbished. FixjeiPhone wil hierin meer duidelijkheid creëren. In dit blog bespreken we daarom vragen die veel gesteld worden over de refurbished iPhone met daarop de antwoorden.
Lees blog

3 januari, 2023

Door Ramon

Beste iPhone voor senioren
Tips De beste iPhone voor ouderen
In deze blog zullen wij jou informeren over de voordelen van een iPhone als ouderen smartphone, waar je op moet letten als je een iPhone koopt en hoe je die veilig online kunt bestellen.
Lees blog

2 januari, 2023

Door Ramon

De populairste refurbished iPhones
Refurbished De beste refurbished iPhones
Bijna elke type iPhone is wel refurbished te verkrijgen, maar welke refurbished iPhones zijn het meest populair? In dit blog geven wij jou hier graag antwoord op.
Lees blog

9 december, 2022

Door Ramon

15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Refurbished 15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 14 redenen gaan jou overtuigen om een refurbished iPhone te kiezen!
Lees blog

2 december, 2022

Door Ramon

Waar kan ik het best mijn oude iPhone verkopen?
Blogs Oude iPhones belanden in de keukenlade
Heb jij nog geld in je la of op zolder liggen waar je niets mee doet? Waarschijnlijk wel! Volgens onderzoek, uitgevoerd door het CBS, heeft ruim de helft (55%) van de Nederlanders van 16 jaar of ouder in 2022 een oude smartphone ergens in de la of doos liggen.
Lees blog

2 december, 2022

Door Ramon

Blogs Face ID en Touch ID, wat is het verschil?
Touch ID en Face ID wat zijn deze verificatiemethodes en wat zijn de verschillen tussen beide? In dit blog gaan we je antwoord geven op deze twee veelgestelde vragen.
Lees blog

2 december, 2022

Door Ramon

Black Friday bij FixjeiPhone
Blogs iPhone Black Friday Deals 2022
Het is weer zover! De Black Friday weken zijn weer van start gegaan. Zoek je al een tijdje voor weinig geld een iPhone? Dan is dit het moment om op zoek te gaan. Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten en wordt elk jaar steeds groter in de Benelux. Dit jaar valt Black Friday op 25 november.
Lees blog

25 november, 2022

Door Ramon

Black Friday iPhone 14
Blogs iPhone 14 Black Friday deal, goedkoper dan verwacht
Op zoek naar een iPhone 14, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? De beste iPhone deals koop je tijdens Black Friday. Tijdens de Black Friday sale vind je de beste refurbished iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen.
Lees blog

17 november, 2022

Door Ramon

Black Friday iPhone SE 3
Blogs iPhone SE 2022 Black Friday Deal – Bekijk deze deal
Een iPhone SE 2022 deal met korting scoren? Wij helpen jou graag met het vinden van de beste Black Friday 2022 deals. Je ontvangt tot 50% korting op je bestelling. Bestel nu tijdens Black Friday de iPhone SE 2022 met hoge kortingen op FixjeiPhone.nl en bespaar op je aankoop. Elke iPhone wordt geleverd met altijd 2 jaar garantie.
Lees blog

17 november, 2022

Door Ramon

Black Friday iPhone 13 mini
Blogs iPhone 13 mini Black Friday, dit mag je niet missen
Op zoek naar een iPhone 13 mini? Tijdens de Black Friday sale vind je de beste iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Bestel tijdens de iPhone 13 mini nu met hoge korting.
Lees blog

17 november, 2022

Door Ramon

Black Friday iPhone 12 Pro Max
Blogs iPhone 12 Pro Max Black Friday deal 2022
Ben je op zoek naar een iPhone 12 Pro Max? Dan is dit het juiste moment om deze populaire iPhone te kopen. Tijdens de Black Friday sale vind je de beste iPhone deals voor de scherpste prijzen. Bespaar tot 50% op je aanschaf en profiteer van hoge kortingen. Profiteer snel van deze aanbieding!
Lees blog

17 november, 2022

Door Ramon