Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Lekker alle blogs over het onderwerp ‘refurbished’ lezen die FixjeiPhone heeft geschreven de afgelopen jaren? Leuk voor wanneer je meer te weten wilt komen over het onderwerp refurbished en zeker erg interessant wanneer je overweegt om een Refurbished iPhone, MacBook of iPad te kopen!

Heb jij een idee voor een leuk blog? Stuur je suggestie naar onze klantenservice en wie weet staat jouw onderwerp er binnenkort tussen.

Laatste blogs

iPhone 14 vs iPhone 15, dit is de duidelijke winnaar
Blogs iPhone 14 vs iPhone 15, dit is de duidelijke winnaar
Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Dan is de kans groot dat je dat twijfelt tussen de iPhone 14 vs iPhone 15. Om een goede keuze te kunnen maken hebben wij de belangrijkste verschillen voor jou op een rijtje gezet. Want kies je voor de iPhone 14 of ga je voor de nieuwste […]
Lees blog

24 mei, 2024

Door Ramon

Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
Software Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
In dit blog geven we je informatie over welke iOS versies er zijn, welke iPhones welke iOS versies ondersteunen en op welke iPhone de nieuwe iOS 16 kan.
Lees blog

20 mei, 2024

Door Bas

15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Refurbished 15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 14 redenen gaan jou overtuigen om een refurbished iPhone te kiezen!
Lees blog

25 april, 2024

Door Ramon

Is een Refurbished iPhone betrouwbaar? Dit moet je bekijken!
Refurbished Is een Refurbished iPhone betrouwbaar? Dit moet je bekijken!
De vraag naar refurbished iPhones is de afgelopen jaren met maar liefst 50 procent toegenomen. Voor de meeste consumenten is de lagere prijs de belangrijkste factor om een refurbished toestel te overwegen. Waar de vraag stijgt neemt natuurlijk ook het aantal aanbieders toe, om aan de vraag te voldoen. Meer weten over wat een refurbished iPhone precies is?
Lees blog

24 april, 2024

Door Ramon

Zo kies je het juiste formaat voor jouw iPhone
Blogs Zo kies je het juiste formaat voor jouw iPhone
De meest gestelde vraag bij het kopen van een nieuwe of refurbished iPhone is: welk iPhone formaat past bij mij? Alle iPhones zijn qua formaat in te delen in 3 verschillende groottes: klein, gemiddeld en groot. Wij zetten alle iPhones op een rij en helpen je kiezen met het perfecte formaat! Wij laten het graag in […]
Lees blog

11 maart, 2024

Door Sander

iPhone 15 afmetingen, dit zijn de formaten
Blogs iPhone 15 afmetingen, dit zijn de formaten
De iPhone is in september 2023 door Apple gelanceerd. We vertellen je graag alles over de iPhone 15. Door dit blog te lezen kom je belangrijkste info te weten over de iPhone 15. Van de iPhone 15 kleuren en afmetingen tot aan de nieuwste features en camera specificaties. In dit blog nemen we je mee […]
Lees blog

14 februari, 2024

Door Ramon

Keurmerk Refurbished
Nieuws Keurmerk Refurbished
Per 1 juni 2020 is Fixje goedgekeurd om het Keurmerk Refurbished te mogen dragen. Hiermee is Fixje het zesde gerenommeerde bedrijf binnen de Nederlandse refurbished branche die refurbished toestellen met dit exclusieve Keurmerk Refurbished mag aanbieden. Een prestatie waar we super trots op zijn!
Lees blog

7 februari, 2024

Door Davey

iPhone 12 review
Blogs iPhone 12 review
De iPhone 12 is een enorm populair toestel, daarom delen wij deze uitgebreide iPhone 12 review met jou. De iPhone 12 is bij FixjeiPhone ook erg populair en onze collega’s gebruiken hem elke dag. Hun ervaring en mening hebben we meegenomen in onze review over de iPhone 12.
Lees blog

5 januari, 2024

Door Bas

iPhone 13 vs iPhone 14: de 7 belangrijkste verschillen
Blogs iPhone 13 vs iPhone 14: de 7 belangrijkste verschillen
Je bent op zoek naar een nieuwe iPhone, de kans is groot dat je dat twijfelt tussen de iPhone 13 vs. iPhone 14. Om een goede keuze te kunnen maken hebben wij de belangrijkste verschillen voor jou op een rijtje gezet. Want kiest je voor de nieuwe iPhone 14 of toch de goedkopere iPhone 13? Lees verder om het verschil te ontdekken.
Lees blog

5 januari, 2024

Door Ramon

iPhone verkopen: 10 gouden tips
Blogs iPhone verkopen: 10 gouden tips
Ben jij van plan je iPhone te verkopen? Deze 10 gouden tips zijn essentieel (tip 10 gaat je direct veel geld opleveren). Tips: Koop eerst een andere iPhone Test het nieuwe toestel voordat je de oude leegmaakt Apple Watch loskoppelen Back-up overzetten Oude toestel leegmaken Simkaart verwijderen uit oude toestel Oude toestel schoonmaken Controleer het […]
Lees blog

4 januari, 2024

Door Sander

Oude iPhones belanden in de keukenlade
Blogs Oude iPhones belanden in de keukenlade
Heb jij nog geld in je la of op zolder liggen waar je niets mee doet? Waarschijnlijk wel! Volgens onderzoek, uitgevoerd door het CBS, heeft ruim de helft (55%) van de Nederlanders van 16 jaar of ouder in 2022 een oude smartphone ergens in de la of doos liggen.
Lees blog

3 januari, 2024

Door Ramon

De beste refurbished iPhones
Refurbished De beste refurbished iPhones
Bijna elke type iPhone is wel refurbished te verkrijgen, maar welke refurbished iPhones zijn het meest populair? In dit blog geven wij jou hier graag antwoord op.
Lees blog

2 januari, 2024

Door Ramon