iPhone gaat niet meer aan

Software

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je benieuwd naar het meest recente nieuws over iOS updates of zoek je naar software gerelateerde informatie? Wij vertellen jou graag meer over bepaalde Apple functies die je als Apple-gebruiker wilt weten.

Bekijk hieronder eens onze informatieve blogs wat betreft deze onderwerpen.

Laatste blogs

Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
Blogs Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
In dit blog geven we je informatie over welke iOS versies er zijn, welke iPhones welke iOS versies ondersteunen en op welke iPhone de nieuwe iOS 16 kan.
Lees blog

16 mei, 2023

Door Bas

iPhone 7 (plus) start niet op
Software iPhone start niet op door bootloop (Apple logo komt in beeld en valt weer weg)
Een bootloop herken je doordat je iPhone constant opnieuw blijft opstarten en het Apple logo in beeld komt en daarna weer wegvalt. We vertellen je meer over het probleem en hoe je een bootloop kunt oplossen. De engelse term “bootloop” kan in het Nederlands worden vertaald naar “opstartlus” en dat vertelt ook precies wat er […]
Lees blog

12 mei, 2023

Door Davey

iPhone reservekopie
Software iPhone herstellen bij software problemen
Heeft je iPhone problemen met de software en wil je dit herstellen? In dit blog vertellen we je meer over het ontstaan van het probleem en geven we je tips om het probleem zelf op te lossen. Software problemen veroorzaken vaak de volgende foutmeldingen op het scherm: De iPhone geeft aan dat je moet verbinden […]
Lees blog

9 mei, 2023

Door Davey

iPhone zwart beeld? 3 oplossingen!
Software DFU mode activeren op je iPhone
Het herstellen via DFU mode (Device Firmware Update) is vaak de laatste mogelijkheid om je iPhone te herstellen. In deze handleiding leggen wij je precies uit waarom je DFU mode gebruikt, hoe je DFU mode activeert en hoe je de iPhone weer uit DFU mode haalt. Herstellen via DFU mode wordt later geadviseerd dan het […]
Lees blog

9 mei, 2023

Door Davey

iTunes error tijdens bijwerken of herstellen
Software Hoe zet je de iPhone via iTunes in herstelmodus (recovery mode)?
Als de iPhone niet meer aangaat en resetten niet de oplossing is kun je het apparaat herstellen in herstelmodus. Deze herstelmodus wordt ook wel recovery mode genoemd. Wat is het verschil tussen resetten en herstelmodus? Resetten is de oplossing als de iPhone een keer vastgelopen is. Resetten is niet oplossing bij beschadigde data. Als je […]
Lees blog

9 mei, 2023

Door Davey

6 tips voor het beheren van je iCloud opslagcapaciteit
Blogs iPhone XS traag, 7 mogelijk oorzaken
Als je iPhone XS traag is, kan dit erg frustrerend zijn. Het kan verschillende oorzaken hebben en er zijn diverse oplossingen voor dit probleem. In dit artikel bespreken we 7 mogelijke oorzaken van een trage iPhone XS en hoe je dit kunt oplossen. Naarmate de iPhone ouder wordt en de batterij minder goed functioneert, kan […]
Lees blog

5 mei, 2023

Door Ramon

iPhone reservekopie
Software iPhone reservekopie maken en overzetten, Lokale of iCloud backup maken
Eenvoudig zelf een iPhone reservekopie maken en overzetten. Een lokale of iCloud backup maken en deze overzetten naar een andere iPhone.
Lees blog

19 april, 2023

Door Bas

iPhone batterij loopt snel leeg
Blogs iPhone batterij loopt snel leeg
Loopt de batterij van je iPhone snel leeg en kom jij niet zonder een oplader of een powerbank de dag door? Het snel leeglopen van de iPhone batterij kan door verschillende problemen worden veroorzaakt, in dit artikel komen we met verschillende oplossingen zowel in de software als in de hardware.
Lees blog

14 maart, 2023

Door Sander

Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Blogs Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Je hebt een nieuwe iPhone en je wilt graag al je gegevens overzetten op je nieuwe iPhone. In dit blog laten we je de makkelijkste manieren zien hoe jij zelf al je gegevens overzet van je oude iPhone naar je nieuwe iPhone, zonder dat je een computer nodig hebt.
Lees blog

3 maart, 2023

Door Bas

iOS 16 is uit, dit zijn de populaire nieuwe functies
Blogs iOS 16 is uit, dit zijn de populaire nieuwe functies
iOS 16 is verkrijgbaar en zit weer bomvol nieuwe functies! In dit blog ontdek je alles wat nieuw is in de iOS 16 update en hoe je moet updaten.
Lees blog

2 maart, 2023

Door Bas

iPhone gaat niet meer aan
iPhone reparatie iPhone gaat niet meer aan
iPhone gaat niet meer aan? Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben! Gelukkig betekent het niet meer aan gaan van je iPhone niet dat deze altijd kapot is.
Lees blog

27 februari, 2023

Door Davey

iPhone eSim
Blogs Alles over eSim, dual-sim op iPhone
Iedereen kent de simkaart wel, het kleine kaartje die telkens kleiner wordt. De volgende stap voor de simkaart is eSim. In dit blog lees je alles over wat eSim is, hoe je het activeert op je iPhone en dual-sim op iPhone door eSim.
Lees blog

24 februari, 2023

Door Bas