iPhone gaat niet meer aan

Software

Fixje Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je benieuwd naar het meest recente nieuws over iOS updates of zoek je naar software gerelateerde informatie? Wij vertellen jou graag meer over bepaalde Apple functies die je als Apple-gebruiker wilt weten.

Bekijk hieronder eens onze informatieve blogs wat betreft deze onderwerpen.

Laatste blogs

iPhone batterij loopt snel leeg
Blogs iPhone batterij loopt snel leeg
Loopt de batterij van je iPhone snel leeg en kom jij niet zonder een oplader of een powerbank de dag door? Het snel leeglopen van de iPhone batterij kan door verschillende problemen worden veroorzaakt, in dit artikel komen we met verschillende oplossingen zowel in de software als in de hardware.
Lees blog

14 maart, 2023

Door Sander

Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Blogs Gegevens draadloos overzetten naar je nieuwe iPhone
Je hebt een nieuwe iPhone en je wilt graag al je gegevens overzetten op je nieuwe iPhone. In dit blog laten we je de makkelijkste manieren zien hoe jij zelf al je gegevens overzet van je oude iPhone naar je nieuwe iPhone, zonder dat je een computer nodig hebt.
Lees blog

3 maart, 2023

Door Bas

iOS 16 is uit, dit zijn de populaire nieuwe functies
Blogs iOS 16 is uit, dit zijn de populaire nieuwe functies
iOS 16 is verkrijgbaar en zit weer bomvol nieuwe functies! In dit blog ontdek je alles wat nieuw is in de iOS 16 update en hoe je moet updaten.
Lees blog

2 maart, 2023

Door Bas

iPhone gaat niet meer aan
iPhone reparatie iPhone gaat niet meer aan
iPhone gaat niet meer aan? Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben! Gelukkig betekent het niet meer aan gaan van je iPhone niet dat deze altijd kapot is.
Lees blog

27 februari, 2023

Door Davey

iPhone eSim
Blogs Alles over eSim, dual-sim op iPhone
Iedereen kent de simkaart wel, het kleine kaartje die telkens kleiner wordt. De volgende stap voor de simkaart is eSim. In dit blog lees je alles over wat eSim is, hoe je het activeert op je iPhone en dual-sim op iPhone door eSim.
Lees blog

24 februari, 2023

Door Bas

Face ID werkt niet
Software Face ID werkt niet
Werkt Face ID niet meer bij je iPhone? Wanneer Face ID defect is moet je telkens je iPhone ontgrendelen met behulp van de toegangscode wat natuurlijk erg vervelend is.
Lees blog

22 februari, 2023

Door Davey

iPhone resetten
Blogs iPhone resetten? Zo reset jij je iPhone!
iPhone resetten omdat het toestel is vastgelopen en je het scherm niet meer kunt bedienen? Dit wordt door veel mensen een zachte reset genoemd, een harde reset is anders en wordt uitgevoerd in DFU- of herstelmodus. Je kunt je iPhone eenvoudig zelf resetten, zo kan je het toestel in een paar minuten weer gebruiken. Je […]
Lees blog

21 februari, 2023

Door Davey

iPhone NFC aanzetten
Blogs NFC aanzetten op iPhone, dit moet je weten over NFC
Je weet misschien nog niet precies wat NFC doet op je iPhone, maar je gebruikt het al vaker dan je denkt. NFC staat voor “Near Field Communication” en zorgt ervoor dat je iPhone kan praten met apparaten op korte afstanden van een paar centimeter. Je kunt NFC op iPhone niet uit- of aanzetten. Deze functie staat altijd aan, maar zolang er niets is ingesteld wordt er niets met het signaal gedaan en is dit goed beveiligd op iPhone. In dit blog lees je hoe je NFC instelt en aanzet op iPhone voor contactloos betalen en automatisering.
Lees blog

14 februari, 2023

Door Bas

Blogs Face ID en Touch ID, wat is het verschil?
Touch ID en Face ID wat zijn deze verificatiemethodes en wat zijn de verschillen tussen beide? In dit blog gaan we je antwoord geven op deze twee veelgestelde vragen.
Lees blog

2 december, 2022

Door Ramon

Blogs Touchscreen problemen na update iOS 16
We hebben van veel mensen te horen gekregen dat ze problemen ervaren met het touchscreen van hun iPhone na het updaten naar iOS16. In dit blog kom je alles te weten over het probleem en delen we een tijdelijke oplossing totdat Apple dit fixt in een updaten.
Lees blog

16 september, 2022

Door Bas

Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
Blogs Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
In dit blog geven we je informatie over welke iOS versies er zijn, welke iPhones welke iOS versies ondersteunen en op welke iPhone de nieuwe iOS 16 kan.
Lees blog

8 juni, 2022

Door Bas

True Tone
Blogs 3 dingen die je wil weten over True Tone
Wat True Tone is, hoe zet je True Tone uit en het behouden van True Tone bij het vervangen van je iPhone scherm. In dit blog lees je 3 dingen die je moet weten over True Tone.
Lees blog

16 maart, 2022

Door Bas