iPhone gaat niet meer aan
BLOG

iPhone gaat niet meer aan

Op 4 september 2023, door Davey
73 reacties 9 min. leestijd

iPhone gaat niet meer aan? Het niet meer willen opstarten van je iPhone kan meerdere oorzaken hebben. In deze handleiding vertellen we je in 8 minuten precies wat je moet doen om dit probleem op te lossen.

Ontstaan van het niet meer aangaan van je iPhone

Bekijk hieronder veel voorkomende problemen die het niet meer willen opstarten van je iPhone veroorzaken:

 • Vastgelopen iPhone
 • Foutieve software
 • Vervuilde of defecte dock connector (oplaadpoort)
 • Lege iPhone batterij
 • Defecte iPhone batterij
 • Defect iPhone scherm
 • iPhone moederbord defect
 • Waterschade

 1. iPhone geforceerd opnieuw opstarten (resetten)

  Probleem: Vastgelopen iPhone
  Het niet meer aan gaan van je iPhone kan worden veroorzaakt doordat je iPhone is vastgelopen.

  Oplossing: iPhone resetten
  Het resetten van je iPhone is erg eenvoudig. Dit is vaak de oplossing wanneer je iPhone niet meer wil aan gaan. Het resetten van je iPhone duurt slechts 1 minuut. Een speciale toetsencombinatie zorgt ervoor dat je iPhone wordt gereset. Tijdens een reset worden er geen gegevens van het toestel verwijderd, je kunt dit dus zonder risico doen! Bekijk meer informatie (per type iPhone) over het resetten van je iPhone.

  iPhone resetten

 2. iPhone opladen

  Probleem: lege iPhone batterij
  Een ander veel voorkomend probleem waardoor de iPhone niet meer aangaat, is een lege batterij. Soms kan het voorkomen dat de oplader niet functioneert of dat je simpelweg de oplader niet in het stopcontact hebt gedaan (ja, het gebeurt vaker dan je denkt). Je iPhone heeft een minimale capaciteit nodig voor het opstarten, anders blijft het scherm op zwart staan.

  Oplossing: iPhone batterij opladen
  Plaats je iPhone aan de lader en probeer deze op te laden (test voor het opladen altijd of de kabel goed functioneert, dit kan je doen met een andere iPhone). Maak tijdens het opladen altijd gebruik van een gecertificeerde iPhone oplader zodat deze goed functioneert. Een iPhone batterij kan soms goed leeg zijn, test dit dan ook minimaal één uur met een kabel die 100% functioneert. Zeker wanneer je het toestel lange tijd niet hebt gebruikt kan het lang duren voordat het toestel weer opstart.

  Kalibratie van de batterij kan helpen
  Soms kan het ook zijn dat de batterij niet goed is gekalibreerd met de iPhone. Door slijtage van de batterij kan de software op het toestel niet meer precies berekenen wat het juiste percentage is. We adviseren om je iPhone batterij te kalibreren met onze blog.

  iPhone batterij kalibreren iPhone opladers en kabels

 3. iPhone dock connector controleren

  Probleem: stof in de dock connector
  Stof kan de boosdoener zijn. Het komt regelmatig voor dat een telefoon niet meer wil opstarten doordat er stof in de dock connector zit (dit is de oplaadpoort aan de onderzijde van het toestel). Je kunt dit probleem eenvoudig herkennen doordat de iPhone niet reageert wanneer je een iPhone kabel in de dock connector plaatst. Dit wordt veroorzaakt door stof / viezigheid in de dock connector. Deze viezigheid kan je zien door met een zaklamp in de dock connector te schijnen. Een andere kenmerk is dat de kabel niet meer in de poort past, of je kunt het voelen met een pincet of een kleine prikker.

  Oplossing: stof / viezigheid verwijderen
  Met onze reinigingsproducten kan je eenvoudig alle viezigheid (inclusief stof) verwijderen uit de oplaadpoort.

  Reinigingsset Basic

  Poorten, camera, AirPods en meer

  Morgen in huis*

   14,95 19,75
  Reinigingsset Pro

  Reining al je devices!

  8 beoordelingen

  Morgen in huis*

   19,95 38,60
  Reinigingsset Premium

  Ultieme reinigingsset!

  Morgen in huis*

   24,95 51,50

  Defecte dock connector vervangen
  Merk je dat de dock connector defect is? Vervang dan je eigen iPhone dock connector met behulp van onze handleidingen op de website. In de handleidingen laten wij met een video zien hoe je stap voor stap de dock connector (oplaadpoort) eenvoudig kunt vervangen. Liever de dock connector laten vervangen? Bekijk dan onze reparatie mogelijkheden.

  iPhone dock connector vervangen

 4. iPhone batterij vervangen

  Probleem: batterij heeft niet genoeg capaciteit
  Gaat je iPhone na het uitvoeren van al deze stappen nog niet aan en merk je dat de batterij niet voldoende stroom heeft om op te starten? Dan is de kans groot dat een defecte iPhone batterij de boosdoener is! Bij veel slijtage van de batterij of het langtijdig niet gebruiken van het toestel komt dit regelmatig voor.

  Oplossing: iPhone batterij vervangen
  Gelukkig is het vervangen van een iPhone batterij eenvoudig zelf te doen met onze handleidingen. Na het vervangen van de batterij zal je iPhone weer opstarten (wanneer er sprake is van een batterij probleem). Bekijk hier onze uitgebreide reparatie handleidingen voor alle iPhone batterijen.

  Je batterij vervangen

 5. Controleer het iPhone scherm

  Probleem: LCD of OLED is kapot bij het iPhone scherm
  Gaat je iPhone nog steeds niet aan en blijft het beeld van je iPhone scherm op zwart staan? Dan is het tijd om je iPhone scherm te controleren! Bij een kapot LCD of OLED kan het zijn dat je iPhone wel aan staat maar geen beeld meer geeft (deze onderdelen zitten in het scherm van je iPhone). Je ziet door het defecte LCD / OLED gedeelte geen beeld meer (blijft zwart). Je kunt dit testen door je iPhone te verbinden met iTunes. Sluit je iPhone aan op de computer -> Ziet iTunes de iPhone wel en heb je geen beeld meer? Dan wordt dit probleem in ruim 98% van de gevallen veroorzaakt door een defect scherm.

  Oplossing: iPhone scherm vervangen
  Wanneer het LCD of OLED gedeelte van het iPhone scherm kapot is zul je deze moeten vervangen. Gelukkig kan je tegenwoordig zelf je iPhone scherm vervangen met behulp van onze iPhone reparatie handleidingen (met video’s). Zo laten wij je stap voor stap zien hoe je het kapotte scherm demonteert en een nieuw scherm plaatst. Liever laten repareren? Bekijk dan onze iPhone scherm reparatie mogelijkheden, uitgevoerd door onze specialisten.

  Uitzondering (1%)
  In ruim 99% van de gevallen is dit de oplossing wanneer het LCD of OLED geen beeld weergeeft. In minder dan 1% van de gevallen kan het worden veroorzaakt door een defecte chip op het moederbord (die van de backlight). Je kunt dit controleren met een zaklamp. Door met een zaklamp op het beeld te schijnen kan je soms (wanneer je erg goed kijkt) zien dat het scherm aanstaat, het backlight (dat voor de verlichting zorgt) is dan defect. Je kunt dit laten herstellen via een iPhone moederbord reparatie.

  iPhone scherm vervangen

 6. Software herstel

  Probleem: software is kapot
  In sommige gevallen kan de software op de iPhone kapot zijn waardoor het toestel niet meer kan opstarten. In sommige gevallen kan je bij een probleem met de software ook iTunes errors (foutcodes) zien.

  Oplossing: software flashen (vernieuwen) via 3u Tools
  In veel gevallen kan het programma 3uTools de software op het toestel flashen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de software te flashen. Zo zijn er softere mogelijkheden om de software te flashen zonder het verlies van data, wanneer dit niet werkt zijn er ook manieren om de software te flashen met een compleet schone installatie (met het verlies van alle data). Eventueel kan je na die tijd een iPhone reservekopie terugplaatsen vanuit je iCloud.
  Bekijk onze blog voor meer informatie over software herstel mogelijkheden.

  iPhone herstellen

 7. iPhone moederbord reparatie

  Probleem: defecte chip op het moederbord
  Blijft het iPhone beeld zwart en gaat je iPhone nog steeds niet aan? Dan is de kans erg groot dat dit probleem wordt veroorzaakt door een defecte chip op je moederbord.

  Oplossing: defect laten repareren door ervaren specialist
  Helaas zijn deze iPhone moederbord reparaties niet zelf uit te voeren en is dit werk voor een ervaren specialist. Een iPhone moederbord defect ontstaat in veel gevallen uit zichzelf zonder dat er iets is gebeurd. Je kunt je iPhone via Fixje aanmelden voor een moederbord reparatie. Een van de specialisten zal deze reparatie dan vakkundig uitvoeren (no cure, no pay)! Bekijk informatie over onze iPhone moederbord reparaties.

  Je moederbord laten repareren

 8. iPhone waterschade

  Probleem: waterschade in toestel
  iPhone in het water gevallen? Helaas zijn water en elektronica geen vrienden en daarom is dit probleem erg vervelend en moeilijk op te lossen. Het blijft altijd een risico om een toestel met waterschade te gaan repareren, de kans dat het toestel weer kapot zal gaan is groter dan bij een toestel zonder waterschade.

  Oplossing: toestel repareren (incl. corrosie verwijderen)
  Bij waterschade adviseren we om de batterij en de iPhone te behandelen tegen corrosie. Zeker wanneer de batterij goed nat is geweest is het te adviseren om de iPhone batterij te vervangen, je wilt namelijk niet dat deze opgezwollen raakt. Bekijk hier meer informatie over het zelf repareren van waterschade.

  Oplossing voor ernstige waterschade (incl. data recovery)
  Bij ernstige waterschade kan je iPhone worden opgestuurd voor een moederbord reparatie (ook data recovery mogelijkheid). Een van onze ervaren specialisten gaat dan kijken of de waterschade nog te herstellen is. Daarnaast zijn onze refurbished iPhones een goed alternatief voor een ernstig aangetast toestel.

  Data recovery
  Wanneer de waterschade niet meer te herstellen is voeren wij voor sommige klanten nog een data recovery mogelijkheid (ook wel dataherstel genoemd) uit. Dit is om de data veilig te stellen welke vaak erg dierbaar is. Bekijk dataherstelmogelijkheden.

  Alles over waterschade Refurbished iPhones bekijken

Nog vragen over het niet meer aan gaan van je iPhone?

Hopelijk hebben we je me deze informatie kunnen helpen en start je iPhone weer op! Heb je verder nog vragen over een van deze tips of over een reparatie die je bijvoorbeeld wil uitvoeren? Twijfel dan niet om direct contact op te nemen met een van onze specialisten zodat wij je direct kunnen adviseren over het probleem!

Veelgestelde vragen over "Mijn iPhone gaat niet meer aan"

 • Vraag

  Kan ik zelf mijn iPhone repareren wanneer die niet meer aan gaat?

  Antwoord

  Ja, de meeste oplossingen die wij uitleggen zijn erg eenvoudig. We beschrijven precies hoe je stap voor stap alles kunt uitvoeren. Zo ben je snel (en goedkoop) weer bereikbaar.

 • Vraag

  Kan ik mijn toestel ook door jullie laten repareren?

  Antwoord

  Ja, wij kunnen je toestel ook voor je repareren wanneer jij er zelf niet uitkomt. Bekijk hiervoor onze reparatie mogelijkheden.

 • Vraag

  Mijn iPhone 12 gaat niet meer aan, wat moet ik doen?

  Antwoord

  Wanneer je iPhone 12 (mini) of 12 Pro (Max) niet meer aan gaat is het belangrijk om onze stappen te volgen zodat je precies weet waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Volg alle 8 de stappen!

 • Vraag

  Mijn iPhone 13 gaat niet meer aan, wat moet ik doen?

  Antwoord

  Wanneer je iPhone 13 (mini) of 13 Pro (Max) niet meer aan gaat is het belangrijk om onze stappen te volgen zodat je precies weet waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Volg alle 8 de stappen!

 • Vraag

  Mijn iPhone 14 gaat niet meer aan, wat moet ik doen?

  Antwoord

  Wanneer je iPhone 13 (Plus) of 14 Pro (Max) niet meer aan gaat is het belangrijk om onze stappen te volgen zodat je precies weet waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Volg alle 8 de stappen!

 • Vraag

  Mijn iPhone 11 gaat niet meer aan, wat moet ik doen?

  Antwoord

  Wanneer je iPhone 11 of 11 Pro (Max) niet meer aan gaat is het belangrijk om onze stappen te volgen zodat je precies weet waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Volg alle 8 de stappen!

 • Vraag

  Mijn iPhone X gaat niet meer aan, wat moet ik doen?

  Antwoord

  Wanneer je iPhone X, XR, XS (Max) niet meer aan gaat is het belangrijk om onze stappen te volgen zodat je precies weet waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Volg alle 8 de stappen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

73 reacties op “iPhone gaat niet meer aan

 • Hallo Niels,

  Erg vervelend dat je problemen ondervindt met het scherm.

  De connectoren van het scherm zijn heel erg gevoelig. Als deze net niet goed zijn aangesloten kun je al problemen ondervinden. Het is daarom heel belangrijk dat alle connectoren van het scherm goed zijn aangesloten.
  We adviseren om het scherm opnieuw te monteren. Dit is echt heel erg vaak de oplossing.
  LET OP: Doe dit wel heel voorzichtig en exact zoals uitgelegd in onze handleiding(en).

  Op onderstaande pagina is meer informatie te vinden over o.a. montage problemen:
  http://www.fixjeiphone.nl/veelgestelde-vragen/
  Op deze pagina is ook een speciale instructievideo te vinden voor problemen bij montage. (Let op: dit is een andere video dan de standaard instructievideo).
  Directe link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=8k5JdrQrTmI

  Mocht je toch nog problemen ondervinden dan kun je het scherm retourneren voor een onderzoek volgens de stappen op onze retourpagina.
  Ik wil je dan dus vragen om dit product te retourneren via onze retourpagina:
  http://www.fixjeiphone.nl/verzending-retour/.

  Daarbij kun je kiezen voor geld retour (indien het onder garantie valt) om nu eventueel alvast een nieuw scherm te bestellen.
  Tevens kun je kiezen voor een vervangend nieuw product (indien het een defect is die onder garantie valt).
  Ook is het mogelijk om het om te ruilen voor een ander product (alleen indien de prijs precies hetzelfde is).

  Producten vallen onder garantie als het een fabricagefout betreft binnen 6 maanden na aankoop.
  LET OP: Schades door montagefouten of gebruikersfouten vallen niet onder garantie.

  Met vriendelijke groet,

  FixjePhone

  Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 8 april, 2019
 • Ik heb net een nieuwe iPhone 7 gekocht via bol.com maar bij het proberen aanzetten en opladen brandt het Apple logo afwisselend aan en uit. Moet ik hem terugsturen of kan dit verholpen worden?

  Jan op 20 juni, 2019
  • Hallo Jan,

   Dan raad ik zeker aan om deze onder garantie terug te sturen naar Bol.com.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 21 juni, 2019
  • Ik heb dit probleem met mijn iphone SE, ik werf vanochtend wakker en ik zie alleen zwart beeld of het apple logo! Wat moet ik doeennn?

   Gabi op 16 juni, 2020
   • Hallo Gabi,

    Heb je al een harde reset geprobeerd?

    Met vriendelijke groet,

    Team FixjeiPhone

    Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 17 juni, 2020
    • Ik heb hetzelfde 🙁
     Een harde reset werkt niet. Wat moet ik doen?

     F op 12 augustus, 2020
     • Hallo F,

      Wat is je vraag en probleem exact?
      Wij helpen je graag verder en kijken graag naar een oplossing voor je.

      Met vriendelijke groet,

      Team FixjeiPhone

      Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 13 augustus, 2020
 • Hoi Davey,

  Mijn iphone 7 plus gaat aan, maar hij blijft bij bij logo apple..

  Hij liep vast en ik ging hem uitschakelen en nu wilt hij niet mee werken.
  Hij knipperd af en toe..

  Sumeyya op 29 juni, 2019
  • Hallo Sumeyya,

   We raden dan om deze handleiding te volgen vanaf stap 1.
   Mocht je er niet uit komen dan kun je de iPhone ook naar ons opsturen ter reparatie of op afspraak bij ons langskomen voor reparatie.

   Graag horen wij van je.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 1 juli, 2019
  • heb net hetzelfde. wat heb jhe eraan kunnen doen??

   Charlotte op 3 oktober, 2020
 • Mijn iPhone 7 ging ineens uit. Is niet meer aan te krijgen of te herstellen. Ook zie ik het device niet in iTunes dus herstel via iTunes is ook niet mogelijk. Wat kan er aan de hand zijn?

  Jb op 11 juli, 2019
  • Hallo Jb,

   Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice.
   Een medewerker van ons zal je hierbij direct verder kunnen helpen (Live Chat mogelijk).

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 30 juli, 2019
 • Hoi,

  Ik ben op dit moment in thailand en heb mijn iphone 8 in het water laten vallen.
  Nu gaat hij niet meer aan en reageert hij op niks.
  Wat is het beste wat ik op dit moment kan doen ?

  Mvg,

  Bilal

  Bilal op 15 juli, 2019
  • Hallo Bilal,

   Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice.
   Een medewerker van ons zal je hierbij direct verder kunnen helpen (Live Chat mogelijk).

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 30 juli, 2019
 • Mijn iphone 8 gaat niet meer aan. Hij blijft vastlopen met het laadbalkje als de iphone opnieuw wordt opgestart. Wat moet ik nu doen?

  Sisi op 17 juli, 2019
  • Hallo Sisi,

   Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice.
   Een medewerker van ons zal je hierbij direct verder kunnen helpen (Live Chat mogelijk).

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 30 juli, 2019
  • wat heb je gedaan?

   maud op 16 januari, 2021
 • Hallo,
  Nadat ik mijn iphone 8 plus laat repareren bij de apple store, werkt dan alsnog een data recovery of moet ik een data recovery doen voordat ik de telefoon laat repareren, want ik heb begrepen zodra je een iphone laat repareren gaat alles wat op de telefoon staat verloren en ik heb geen back up van de telefoon.

  Yassir op 23 augustus, 2019
  • Hallo Yassir,

   Bij ons repareren wij altijd met behoud van data (indien dit mogelijk is).
   Het is natuurlijk altijd aan te raden om voor de tijd een reservekopie te maken van je data.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 26 augustus, 2019
 • Hallo,

  Ik heb een batterij van een iphone 6 vervangen, echter gaat de telefoon niet meer aan en knippert af en toe het apple logo en voor de rest zwart licht gevend beeld. Echter lag deze batterij na aanschaf lange tijd stil (4 maanden).

  Het terugplaatsen van de oude levert dan helaas weer hetzelfde probleem?

  Wat zou dit kunnen zijn en hoe kan ik dit oplossen?

  Gr Lejon

  Lejon op 28 augustus, 2019
  • Hallo Lejon,

   Erg vervelend natuurlijk dat je problemen ondervindt met de batterij.

   Heb je al geprobeerd om de batterij te kalibreren? Vaak is dit de oplossing voor je probleem.
   Via onderstaande link is te zien hoe je dit kunt doen:
   http://www.fixjeiphone.nl/algemeen/batterij-kalibreren-iphone-ipad/

   Vanaf de iPhone 6 (met minimaal iOS 11.3) kun je de batterijconditie ook inzien (mits het wel een originele of A+ batterij is).
   Dit kun je doen door te gaan naar: Instellingen -> Batterij -> Batterijconditie.
   Hier kun je perfect inzien wat de capaciteit van de batterij is.

   Mocht dit niet werken, dan kan het ook via de app “coconutBattery” op een Mac of iMac.
   Het controleren van de capaciteit van je iPhone-batterij doe je in drie stappen:

   1. Ga naar de website van coconutBattery: https://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/
   Klik op ‘Download’ om de app te downloaden en open het programma.
   2. Sluit je iPhone met een usb-kabel aan op je Mac of iMac en ga naar het paneel ‘iOS Device’.
   3. Je ziet nu twee balken met percentages’ de belangrijkste is de tweede. Staat hier een waarde lager dan tachtig procent, dan is het zinnig om de accu te laten vervangen. Dat is ook Apple’s eigen maatstaf voor het vervangen.

   Je kunt de batterij conditie ook uitlezen met een Windows computer of notebook via het programma 3U Tools.
   Dit programma kun je vinden op: http://www.3u.com/.

   Mocht 1 van deze apps aangeven dat de batterij niet goed is, dan wil ik je vragen om dit product te retourneren voor een onderzoek via onze retourpagina: http://www.fixjeiphone.nl/verzending-retour/.

   Daarbij kun je kiezen voor geld retour (indien het onder garantie valt of een retour) om nu eventueel alvast een nieuwe batterij te bestellen.
   Tevens kun je kiezen voor een vervangende nieuwe batterij (indien het een defect is die onder garantie valt).
   Ook is het mogelijk om het om te ruilen voor een ander product (alleen indien de prijs precies hetzelfde is).

   Producten vallen onder garantie als het een fabricagefout betreft binnen 6 maanden na aankoop.
   LET OP: Schades door montagefouten of gebruikersfouten vallen niet onder garantie.

   Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je deze ook direct stellen in onze live chat.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 30 augustus, 2019
 • Hoi,
  De iPhone 6s van mijn broertje gaat niet meer na het compleet te hebben hersteld. Wij zijn naar “algemeen” gegaan toen naar “stel opnieuw in” en vervolgens “wis en alle inhoud en instelling” dit hebben wij vanmiddag om een uur of 5 gedaan en het blijft op het Apple logo en het balkje laad tot net niet vol. Ik heb de home Butten en de uit en aan knop 20 seconden ingehouden maar dan gebeurd het opnieuw. Wat te doen??!

  Charifa Bekhat op 3 september, 2019
  • Hallo Charifa,

   Heb je al een DFU-herstel geprobeerd?

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 4 september, 2019
 • Hallo,
  Mijn Iphone 6s wilt niet meer aan, ik heb het opladen geprobeerd (verschillende opladers) maar het werkt niet. Ook geeft hij geen leeg batterij icoon meer aan. Wat moet ik doen?

  nhirachel op 25 oktober, 2019
  • Hallo,

   We raden aan om exact deze handleiding te volgen.
   Hier kun je stap voor stap bekijken waardoor dit probleem veroorzaakt wordt.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 28 oktober, 2019
 • Mijn iPhone blijft op wit beeld hangen met Apple logo naar vervangen van behuizing even later gaat beeld uit start die weer niet op wit beeld loopt dan software vast?

  Johan op 12 november, 2019
  • Hallo Johan,

   We raden zeker aan om de volledige reparatie nogmaals goed na te zien.
   Het is op afstand helaas lastig te zeggen wat er precies aan de hand is.
   We willen je aanraden om contact op te nemen met onze klantenservice voor volgende stappen.
   Het zou een idee zijn om het door ons na te laten kijken, je kunt hiervoor bij ons langskomen of het naar ons opsturen.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 12 november, 2019
 • Ik heb een heel ander probleem. Namelijk mijn telefoon is wel aan maar ik kan er niks mee.
  Ik zie al voor een lange termijn een laad balkje
  Daarmee bedoel ik te zeggen
  Ik zie al voor lange duur het scherm voor als je telefoon uit valt (zwarte achtergrond met een ladend klein rondje)
  Zou iemand mij kunnen helpen

  Sara op 19 november, 2019
  • Hallo Sara,

   Uiteraard willen wij jou hiermee verder helpen.
   Je kunt hiervoor even contact opnemen met ons via de Live Chat.
   Een medewerker van ons kan je dan direct verder helpen.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 20 november, 2019
 • Mijn Iphone 5s gaat niet meer aan. Uiteraard is deze best oud heb nu ook een nieuwe, maar had niet verwacht dat hij helemaal niet meer aangaat. Hij zit al een hele nacht in de oplader en toch gebeurt er niks. Ik blijf maar zwart beeld zien. Tips?

  Anna op 24 november, 2019
  • Hallo Anna,

   Mogelijk is de batterij, scherm of de dock connector defect.
   We raden aan om dit eens na te kijken.

   In het ergste geval zou het ook nog de oplaadchip op het moederbord kunnen zijn (U2 IC).

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 25 november, 2019
 • Ik heb geprobeerd de batterij van iphone S5 te vervangen, maar nu gaat de telefoon niet meer aan. Volgens mij doet de batterij het wel, want wordt wel warm tijdens het laden. Wat zou het probleem kunnen zijn?

  Rita op 8 december, 2019
  • Hallo Rita,

   Mogelijk is de kabel van het scherm beschadigd geraakt of losgeraakt.
   We raden aan om het scherm opnieuw aan te sluiten en de kabels te controleren op eventuele schade.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 9 december, 2019
 • Hoi

  Vandaag de home button van mijn iphone 6 vervangen
  Alles gedaan zoals in jullie filmpje
  Helaas gaan de telefoon niet meer aan
  Wat kan er mis zijn

  Michiel op 3 januari, 2020
 • Mijn iphone 8 was uitgevallen omdat hij leeg was, maar ging daarna niet meer aan. Hij is nog onder garantie en heb hem opgestuurd. Maar krijg als antwoord dat door “valschade” de iphone niet onder garantie valt. Ik weet wel zeker dat het probleem niet door valschade komt. Ik heb vanalles geprobeerd met het resetten, maar niets helpt. Hoe kan ik weten wat het probleem is?

  Mouna op 17 januari, 2020
  • Hallo Mouna,

   Helaas is dit voor ons op afstand ook niet te zeggen.
   Je zou hiervoor een afspraak kunnen maken om bij ons langs te komen zodat wij het kunnen bekijken.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 20 januari, 2020
 • ik heb van mijn iPhone 5s de batterij vervangen, toen ik hem probeerde aan te zetten gaf hij eerst het Apple logo en daarna rood beeld en nu helemaal geen beeld meer.
  batterij werd ook heel warm. ik heb de batterij eruit gehaald en weer en nieuwe erin geplaatst, maar gaat niet meer aan.
  zal de printplaat misschien zijn doorgebrand?

  alvast bedankt

  Gerrit op 19 februari, 2020
 • Hoi, ik heb mijn iPhone 8S uitgeschakeld en toen ik hem weer aan wilde zetten kreeg ik het apple logo te zien, maar verder gebeurd er niets, het logo blijft branden, soms gaat het 10 seconden weg omdat weer te verschijnen. Is dit op te lossen of is hij gecrasht ?
  Alvast bedankt! Gr Peter

  Peter op 13 maart, 2020
  • Hallo Peter,

   Een iPhone 8S bestaat helaas niet.
   Ik denk dat je de iPhone 8 Plus hebt?
   Mogelijk dient de batterij vervangen te worden of dien je een DFU herstel uit te voeren.

   Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag!

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 13 maart, 2020
 • Goedemiddag,
  De iPhone 8 van mijn dochter is van minimale hoogte gevallen en nu start deze niet meer op. Start op t/m het Apple logo maar verder niet. Wil ook niet meer uit. De handleiding resetten doorgenomen maar ook dit werkt niet. Via iTunes wordt de telefoon niet herkent.
  Ik lees dat de kan komen doordat de batterij defect gedaan is?
  Graag uw advies.
  Telefoon is 1,5 jaar oud.

  mvg, Rob

  Rob op 1 april, 2020
  • Hallo Rob,

   Het kan zijn dat het moederbord defect is geraakt.
   Tevens is het mogelijk dat de batterijconnector intern losgeraakt is.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 2 april, 2020
 • Hoi,

  Ik heb vanmiddag mijn iPhone 6s op de grond laten vallen. Nadat hij was gevallen zag ik allemaal gekleurde lijntjes voor ongeveer 30 seconden en daarna was het beeld helemaal zwart. Ik heb verschillende methoden geprobeerd om hem aan de praat te krijgen, maar niks werkt. Het beeld is nog steeds helemaal zwart. Wat is er aan de hand en kan dit gerepareerd worden?
  Alvast bedankt!

  Sila op 4 juni, 2020
  • Hallo Sila,

   Wij denken dat het de oplossing zou kunnen zijn om het scherm te vervangen.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 5 juni, 2020
 • sara ,goeie middag ik heb mijn telefoon laten vallen maar dat gebeurt wel vaak maar deze x bleef hij op zwart beeld zonder baterij logo wat is er aan de hand ? hij was ook 5 procent toen hij viel maar hij kan toch zomaar uit vallen als hij valt want ik heb geen krasjes aub rea snel.

  sara op 26 juni, 2020
 • Hallo,

  Alle app die ik wilde openen liepen vast. Ik dacht van, ik zet mijn telefoon uit en aan, misschien werkt al mijn apps weer. Nu gaat mijn telefoon wel aan alleen kreeg ik een zwart scherm met een laad cirkel erop. Verder kom ik niet. Nu krijg ik mijn telefoon ook niet meer uit.

  Ced op 2 juli, 2020
  • Hallo Ced,

   Heb je ook al een harde reset geprobeerd?

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 3 juli, 2020
 • hallo,´

  mijn iphone wou in eens niet meer reageren op aanrakingen. wat heel gek was was dat hij het af en toe weer deed en midden dat ik op mijn telefoon zat reageerde het weer niet op mijn aanrakingen. nou ik had er paar dagen mee geleefd en uiteindelijk verloor ik mijn geduld en sloeg hem tegen mijn knie aan. ineens kreeg ik 2 blauwe strepen door het scherm en nu gaat hij niet meer aan.
  mijn vragen zijn nu kan het nog worden gemaakt, want ik kan wel horen dat het aan gaat als ik het oplaad bijvoorbeeld en mijn glas heeft een barst aan de achterkant en aan de voorkant het is toch niet zo dat die perse gerepareerd moeten worden wat ze bij apple zeiden. (wat 700 euro kostte daar)

  alvast bedankt

  MVG. Karto

  karto op 23 september, 2020
 • Mijn iphone zeven kreeg het op een ochtend het witte scherm met het apple logo. Sindsdien heb ik heb ik hem niet meer aangekregen, ik heb hem la gereset, opgeladen aan verschillende kabels en de ingang van de oplader schoongemaakt, maar er gebeurt nog niks. Enig idee wat ik nu kan doen?

  Groeten Trix

  Trix Wildeboer op 7 oktober, 2020
 • Hallo Davey,
  Mijn iPhone 6 doet niet veel meer.
  Wanneer ik de kabel in de Dock connector steek, verschijnt een fractie van een seconde het Apple logo. Daarna wordt het scherm weer zwart. Niet zo zwart als een telefoon die uit staat. Je ziet een lichte waas op het scherm. Wanneer je de kabel los haalt, wordt het scherm wel diep zwart.
  Heb je een idee wat het probleem zou kunnen zijn?
  Al vast bedankt voor je reactie.
  Groet, Erik

  Erik op 24 december, 2020
  • Hallo Erik,

   Ik vermoed dat het een moederbordprobleem is echter kan ik je dat niet garanderen zo op afstand. Je kunt altijd de telefoon opsturen naar ons zodat we het voor je kunnen onderzoeken.

   Fijne dag!

   Groet,
   FixjeiPhone

   Danny op 27 januari, 2021
 • Ik had een oude iphone 5s die ik naar fabrieksstand heb gezet. Na een tijdje viel hij uit en gaat hij niet meer aan.

  Dave op 14 januari, 2021
 • Hallo,
  De oorspeaker van mijn iPhone X deed het niet meer.En ik had er eentje besteld bij jullie.Netjes gesoldeerd en er op gezet maar oorspeaker deed het nog steeds niet wel de Face ID.Toen dacht ik dat de fout aan de flex kabel lag, en een complete flex kabel, oorspeaker en andere componenten besteld bij jullie.En keurig netjes er op gezet maar iPhone gaat niet meer aan, hij blijft hangen bij Apple logo.Als ik de oude onderdeel terug zet gaat iPhone wel aan maar met kapotte oorspeaker.Waar zou dat aan kunnen liggen? (misschien aan de nieuwe flex kabel?)
  graag reactie aub
  Groet

  Davut op 26 januari, 2021
  • Hallo Davut,

   Dit zou zeker aan de kabel kunnen liggen. Vooral om het feit omdat het toestel wel opstart met de oude kabel.
   Ik wil je vragen om deze te retourneren.

   Fijne dag!

   Groet,
   FixjeiPhone

   Danny op 27 januari, 2021
 • Heyy!
  Ik had een half jaartje geleden mijn iPhone 7 Plus nog dagelijks in gebruik, alleen na een update begon hij rare dingen te doen met de camera.
  Toen is mijn telefoon er ineens mee opgehouden. Het knopje doet het nog, ik voel dat hij nog aan gaat en is, alleen het scherm blijft volledig zwart. Hij is meerdere keren gerepareerd, zou het kunnen dat er iets verschoven dat hij het niet meer doet, ik zou graag mijn foto’s van de telefoon af willen halen (maar weet dus niet of dat nog mogelijk is…)

  Linlin op 2 februari, 2021
 • Mijn iphone 8 is vrijdag opeens uitgegaan en gaat nu niet meer aan ik heb van alles al geprobeerd ik heb er zelfs iemand naar laten kijken volgens mij had hij het over een stroom lek (vgm op moederbord) als het goed is die hij zelf niet kon fixen maar ik heb die iphone echt nodig daar staat zeer belangrijke school info op waar ik nu niet meer bij kan en zonder die telefoon kan ik ook niet mn gegevens overzetten ik heb die telefoon echt echt hard nodig nu is mijn vraag kunnen jullie hem fixen

  Romijn op 10 juni, 2021
  • Hé Romijn, Het zou kunnen dat er een kortsluiting zit in één van de componenten van VCC_main of dat de hydra chip defect is op het moederbord. Wij kunnen dit naar alle waarschijnlijkheid voor je repareren zonder dat je data kwijt bent. Je kunt hiervoor deze pagina gebruiken: https://reparatie.fixjeiphone.nl/opstuur-service/. Gr. Davey

   Fixje Davey op 14 juni, 2021
 • Hallo FJI,

  Ik heb een nieuw scherm voor een reserve iPhone 6 gekocht via jullie. Batterijstatus is 80% dus ruim voldoende. Ik heb al vaker een reparatie aan een iPhone gedaan maar deze keer ging het niet goed. De iPhone wil niet meer opstarten. Zwarte scherm en apple logo in beeld. Dan weer uit en weer aan. Af en toe verschijnt er ook een groene of rode streep in beeld. Ik heb het scherm nu 3 x opnieuw gemonteerd mbv jullie uitgebreide handleiding maar geen succes. Alle opties betreffende hard reset, opstarten in DFU modus etc werken niet. Jullie nog suggesties?

  peterbakker op 10 oktober, 2021
  • Hé Peter, Wil je de iPhone is opstarten zonder de voorcamera kabel? Mocht de iPhone dan wel opstarten dan is deze kabel het probleem.

   Fixje Davey op 11 oktober, 2021
   • Ga ik doen. Kan je vertellen welke van de kabels dit is?

    peterbakker op 12 oktober, 2021
    • Als ik het goed begreep gaat het om een iPhone 6. Hier kun je zien hoe je de kabel vervangt. Het advies is dus eerst de iPhone opstarten zonder deze kabel om een goede diagnose te maken. Gr. Davey

     Fixje Davey op 13 oktober, 2021
 • Inmiddels een nieuwe kabelset ontvangen. Alles werkt weer naar behoren. Super mannen!!! 6******

  Peter op 4 november, 2021
 • Hallo, mijn Iphone 8 plus was helemaal leeg en dus uitgevallen maar op het moment dat ik de lader erin doe zie ik geen batterij icoontje of een icoontje dat me laat zien dat mijn telefoon niet oplaad.

  jan op 10 april, 2022
  • Hé Jan, Dit kan veroorzaakt worden door meerdere problemen. Wat je als eerst kan testen is de kabel en de adapter. Als dit niet het probleem is kan de batterij de oorzaak zijn, de dock connector of wellicht een sluiting op het bord. Gr. Davey

   Fixje Davey op 11 april, 2022
 • hey mijn iPhone 6 start niet meer op hij zegt telkens dat hij moet opladen en als ik de lader er is stop zegt hij dat hij oplaat in het start scherm maar hij start niet op hij blijft maar zeggen dat hij oplaat met die rode batterij in het scherm meer niet wat moet ik nu doen nieuwe accu dr in latenplaatsen met vriendelijke groet: donny leupe

  donny op 21 april, 2022
  • Hé Donny, In deze blog staat het goede stappenplan. Je kunt zelf altijd een andere kabel testen. Mocht dit niet de oplossing zijn en je bent niet heel technisch onderlegd dan kun je naar een reparatiewinkel heen gaan. Waarschijnlijk is de batterij, dock connector of tristar chip kapot.

   Fixje Davey op 26 april, 2022
 • Hey Davey

  Batterij vervangen van iphone 7. Hierna opstarten tot Apple logo. Daarna af en toe klein streepje verder zwart beeld. Wat is er stuk

  Sander Kos op 14 september, 2022
  • Hé Sander, verwacht dat het probleem wordt veroorzaakt door de voorcamera kabel. Je kunt kijken of de iPhone 7 wel opstart zonder deze kabel.

   Fixje Davey op 26 september, 2022
 • Hello sir

  Ik heb een iPhone5. Het heeft alleen een probleem met de levensduur van de batterij. Dus laatst had ik hier een batterij besteld en goed vastgezet. Nu kan ik het niet openen (er komt geen licht op het scherm)! dus ik weet niet wat er aan de hand is. Eigenlijk repareer ik meestal iPhones voordat ik de video’s bekijk die je op sociale media hebt geplaatst.

  jamyangdolma801 op 29 oktober, 2022
  • Hé jamyangdolma801, er zijn meerdere mogelijkheden om nu verder te gaan. Je kunt met behulp van een amperemeter kijken of de iPhone wel wil opladen of de iPhones aan iTunes koppelen en zijn of iTunes hem herkent. Mijn eerste ingeving is dat het scherm niet meer werkt. Als de je batterij ontkoppeld en de oplader in de iPhone stopt zou je wel een bootloop moeten zien met Apple logo.

   Fixje Davey op 31 oktober, 2022

Geef een reactie