iPhone batterij vervangen
BLOG

iPhone batterij vervangen

Op 10 maart 2023, door Davey
2 reacties 20 min. leestijd

iPhone batterij vervangen omdat je problemen hebt met de batterij? Wij vertellen je hier precies hoe batterij problemen ontstaan en hoe je deze zelf kunt oplossen. Wij vertellen je ook hoe jij zelf eenvoudig de batterij van je iPhone kunt vervangen.

Zelf je iPhone batterij vervangen? Wij laten je in onze reparatie video’s zien hoe je stap voor stap zelf de oude batterij vervangt voor een nieuwe batterij! Door de batterij zelf te vervangen bespaar je veel geld en je draagt bij aan een beter milieu. Bekijk hieronder de informatie per type iPhone batterij.

Waardoor ontstaan iPhone batterij problemen?

De meeste iPhone batterij problemen ontstaan door slijtage van de batterij. De levensduur van een iPhone is ten opzichte vna andere Smartphone merken erg lang. Hierdoor wordt de iPhone batterij langduriger gebruikt waardoor er vaker batterij problemen voorkomen.

Dit zijn de meest voorkomende iPhone batterij problemen:

Bovenstaande problemen worden vrijwel altijd opgelost door het vervangen van de iPhone batterij.

Zelf je iPhone batterij vervangen of deze laten vervangen?

Veel mensen kiezen ervoor om zelf hun iPhone te repareren. Precies om deze reden maken wij al meer dan 10 jaar reparatie video’s zodat je stap voor stap ziet hoe je de reparatie zelf kunt uitvoeren. Wij leren je op deze manier repareren. Door zelf je iPhone batterij te vervangen bespaar je veel geld, daarnaast leer je zelf te repareren. Zelf repareren is veel leuker dan je denkt! Alle iPhone onderdelen die je nodig hebt voor de reparatie kun je bestellen in onze webshop.

Liever je iPhone batterij laten vervangen?

Niet iedereen heeft tijd om de iPhone batterij zelf te vervangen. Om je iPhone batterij te laten vervangen kun je natuurlijk naar een reparatiecentrum van Apple, maar je kunt je iPhone ook opsturen (of langskomen in onze vestiging) zodat wij je batterij vervangen! Bekijk hier iPhone reparatie mogelijkheden via onze reparatieservice.

 

iPhone SE 2020 batterij vervangen

De iPhone SE 2020 is uitgebracht in het jaar 2020 en is een vernieuwde variant van de iPhone 8 en heeft de modelnummers A2275, A2296, A2298. Het uitvoeren van deze reparatie is met onze iPhone SE 2020 batterij handleiding en video erg goed te doen en zal ongeveer 20 minuten duren. Voor het demonteren van verschillende schroeven heb je gereedschap nodig zoals de iPhone reparatieset 15 in 1. Gebruik tijdens het vervangen van de iPhone SE 2020 batterij altijd een nieuwe frame sticker en een nieuwe batterij sticker zodat je de batterij goed kunt vastzetten en zodat je iPhone SE 2020 weer optimaal is beschermd tegen vuil en vocht! Gebruik iPhone SE 2020 onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en de batterij weer uitstekende prestaties zal leveren in je iPhone SE 2020.

iPhone SE 2020 batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone SE 2 (2020) batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 31,95
iPhone SE 2 (2020) batterij set

Tijdelijk uitverkocht

 23,95
iPhone SE 2 (2020) batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 26,95
iPhone SE 2 (2020) batterij

Tijdelijk uitverkocht

 18,95

iPhone 11 batterij vervangen

De iPhone 11 is uitgebracht in het jaar 2019 met de modelnummers A2111, A2221, A2223. Ook bij de iPhone 11 beginnen de eerste batterij problemen te ontstaan. Het vervangen van de iPhone 11 batterij lijkt grotendeels op die van de iPhone XR en heeft dan ook een gemiddelde reparatie duur van een half uurtje, maar neem de tijd dat je zelf nodig hebt. Om de reparatie uit te kunnen voeren heb je het juiste gereedschap nodig zoals onze iPhone reparatieset 15 in 1. Naast iPhone 11 onderdelen van hoge kwaliteit is het belangrijk om tijdens het vervangen van je batterij ook altijd de frame sticker en batterij sticker te vernieuwen, zo blijft je iPhone 11 goed beschermd tegen vuil en vocht van buitenaf en kan je de batterij vastzetten zoals het hoort. Gebruik tijdens het uitvoeren van deze reparatie altijd de iPhone 11 batterij reparatie handleiding zodat je de reparatie stap voor stap kunt volgen!

iPhone 11 batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 11 batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 34,95
iPhone 11 batterij set

Morgen in huis*

 29,95
iPhone 11 batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 29,95
iPhone 11 batterij

Morgen in huis*

 24,95

iPhone XR batterij vervangen

De iPhone XR de populaire budget versie van de iPhone XS en is uitgebracht in 2018 en heeft de modelnummers A1984, A2105, A2106, A2107. Lees onze iPhone XR batterij reparatie handleiding. We laten je in 10 minuten zien hoe je de iPhone XR batterij zelf kunt vervangen. Ook bij deze reparatie moet je extra voorzichtig zijn met de kabels van de voorcamera bij het verwijderen van het scherm (vanwege de face ID functie). Bij de iPhone XR batterij reparatie heb je het volgende gereedschapsetje nodig: De iPhone reparatieset 15 in 1. Naast iPhone XR onderdelen van hoge kwaliteit is het belangrijk om tijdens het vervangen van je batterij ook altijd de frame sticker en batterij sticker te vernieuwen, zo blijft je iPhone XR goed beschermd tegen vuil en vocht van buitenaf en kan je de batterij vastzetten zoals het hoort.

iPhone XR batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone XR batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 39,95
iPhone XR batterij set

Morgen in huis*

 28,95
iPhone XR batterij

6 beoordelingen

Morgen in huis*

 23,95
iPhone XR batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 34,95

iPhone XS Max batterij vervangen

De iPhone XS Max is de grote variant van de iPhone XS en is uitgebracht in 2018 en heeft de modelnummers A1921, A2101, A2102, A2104. Lees onze volledige iPhone XS Max batterij reparatie handleiding. We laten je in 10 minuten zien hoe je de iPhone XS Max batterij zelf kunt vervangen. Wees extra voorzichtig tijdens de reparatie bij het verwijderen van het scherm met de kabels van de voorcamera (vanwege de face ID functie). Bij de iPhone XS Max batterij reparatie heb je het volgende gereedschapsetje nodig: De iPhone reparatieset 15 in 1. Het is belangrij dat je bij de iPhone XS Max altijd de iPhone XS Max frame sticker en batterij sticker vernieuwd zodat de iPhone XS weer optimaal is beschermd tegen vuil en vocht en natuurlijk de batterij op zijn plaats blijft zitten. Gebruik altijd iPhone XS Max onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat deze goed zullen functioneren.

iPhone XS Max batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone XS Max batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 39,95
iPhone XS Max batterij set

Morgen in huis*

 31,95
iPhone XS Max batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 34,95
iPhone XS Max batterij

Morgen in huis*

 26,95

iPhone XS batterij vervangen

De iPhone XS is het kleine broertje van de XS familie en is uitgebracht in 2018 en heeft de modelnummers A1920, A2097, A2098, A2100. Lees onze uitgebreide iPhone XS batterij reparatie handleiding. Hier laten we je in 10 minuten zien hoe je de iPhone XS batterij eenvoudig kunt vervangen. Tijdens de reparatie bij het verwijderen van het scherm moet je extra voorzichtig zijn met de voorcamera kabel (vanwege de face ID functie). Bij de iPhone XS batterij reparatie heb je het volgende gereedschapsetje nodig: De iPhone reparatieset 15 in 1. Ook bij de iPhone XS is het belangrijk om altijd de iPhone XS frame sticker en batterij sticker te vernieuwen zodat de iPhone XS weer optimaal is beschermd tegen vuil en vocht en natuurlijk de batterij op zijn plaats blijft zitten. Gebruik altijd iPhone XS onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat deze goed zullen functioneren.

iPhone XS batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone XS batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 39,95
iPhone XS batterij set

4 beoordelingen

Morgen in huis*

 32,95
iPhone XS batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 34,95
iPhone XS batterij

4 beoordelingen

Morgen in huis*

 27,95

iPhone X batterij vervangen

Net als de iPhone 8 (plus) is ook de iPhone X in het jaar 2017 uitgebracht, de iPhone is uitgebracht met modelnummers A1865, A1901 en A1902. Net als bij de iPhone 8 (plus) horen we ook bij de iPhone X van het ontstaan van meer batterij problemen. In onze uitgebreide iPhone X batterij reparatie handleiding laten we je in 10 minuten zien hoe je de iPhone X batterij eenvoudig kunt vervangen. In tegenstelling tot alle voorgaande reparaties is het bij de iPhone X extra belangrijk dat je het scherm voorzichtig demonteert en extra voorzichtig bent bij de voorcamera kabel (vanwege de face ID functie). Net als bij bijvoorbeeld de iPhone 7 of iPhone 8 heb je ook voor de iPhone X hetzelfde gereedschap nodig zoals de iPhone reparatieset en de speciale tri wing schroevendraaier. Ook bij de iPhone X is het belangrijk om altijd de iPhone X frame sticker en batterij sticker te vernieuwen zodat de iPhone X weer optimaal is beschermd tegen vuil en vocht en natuurlijk de batterij op zijn plaats blijft zitten. Gebruik altijd iPhone X onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat deze goed zullen functioneren.

iPhone X batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone X batterij

29 beoordelingen

Morgen in huis*

 24,95
iPhone X batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 34,95
iPhone X batterij set

22 beoordelingen

Morgen in huis*

 29,95
iPhone X batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 39,95

iPhone 8 Plus batterij vervangen

De iPhone 8 Plus is net als de iPhone 8 uitgebracht in het jaar 2017 met de modelnummers A1864, A1897 en A1898. De reparatie lijkt grotendeels dan ook op de iPhone 8 batterij reparatie en duurt 20 minuten. Ook bij de iPhone 8 Plus heb je tijdens het vervangen van de iPhone 8 Plus batterij de speciale tri wing schroevendraaier nodig (naast het standaard gereedschap). Om fouten tijdens de reparatie te voorkomen adviseren we om altijd onze iPhone 8 Plus batterij handleiding te volgen zodat je de reparatie stap voor stap kunt volgen. Gebruik naast de iPhone 8 Plus onderdelen ook altijd een nieuwe iPhone 8 Plus batterij sticker en natuurlijk een nieuwe frame sticker om je iPhone 8 Plus goed te beschermen tegen vuil en vocht!

iPhone 8 Plus batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 8 Plus batterij

20 beoordelingen

Morgen in huis*

 19,95
iPhone 8 Plus batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 25,95
iPhone 8 Plus batterij set

12 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis*

 24,95
iPhone 8 Plus batterij set (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis*

 30,95

iPhone 8 batterij vervangen

De iPhone 8 is uitgebracht in het jaar 2017 met de modelnummers A1863, A1905 en A1906. Ook bij de iPhone 8 beginnen de eerste batterij problemen te ontstaan. Het vervangen van de iPhone 8 batterij lijkt grotendeels op die van de iPhone 7 en heeft dan ook een gemiddelde reparatie duur van 20 minuten. Bij deze reparatie is het belangrijk om rekening van het anders openklappen van de iPhone ten opzichte van bijvoorbeeld een iPhone 6. Om de reparatie uit te kunnen voeren heb je naast het standaard gereedschap de speciale tri wing schroevendraaier nodig. Naast iPhone 8 onderdelen van hoge kwaliteit is het belangrijk om tijdens het vervangen van je batterij ook altijd de frame sticker en batterij sticker te vernieuwen, zo blijft je iPhone 8 goed beschermd tegen vuil en vocht van buitenaf en kan je de batterij vastzetten zoals het hoort. Gebruik tijdens het uitvoeren van deze reparatie altijd de iPhone 8 batterij reparatie handleiding zodat je de reparatie stap voor stap kunt volgen!

iPhone 8 batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 8 batterij

64 beoordelingen

Morgen in huis*

 18,95
iPhone 8 batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 25,95
iPhone 8 batterij set

22 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis*

 23,95
iPhone 8 batterij set (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis*

 30,95

iPhone 7 Plus batterij vervangen

De iPhone 7 Plus is uitgebracht in het jaar 2016 met de modelnummers A1661, A1784 en A1785. Het openen van de iPhone 7 Plus gaat hetzelfde als bij de iPhone 7 (opent als een boek). Om fouten te voorkomen adviseren we om onze iPhone 7 Plus batterij reparatie handleiding met video te gebruiken, daarmee zal in je in ongeveer 20 minuten de iPhone 7 Plus batterij kunnen vervangen. Ook bij de iPhone 7 Plus is het noodzakelijk om naast het standaard gereedschap zoals de iPhone reparatieset ook nog de tri wing schroevendraaier te hebben (zijn enkele speciale schroeven waarvoor je deze schroevendraaier nodig hebt). We adviseren om altijd nieuwe een nieuwe frame en batterij sticker te plaatsen om zo de batterij goed vast te kunnen zetten in je iPhone 7 Plus en natuurlijk je iPhone te beschermen tegen vuil en vocht. Gebruik altijd iPhone 7 Plus onderdelen van de hoogste kwaliteit, dit zal zorgen voor uitstekende prestaties van je iPhone 7 Plus!

iPhone 7 Plus batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 7 Plus batterij

42 beoordelingen

Morgen in huis*

 15,95
iPhone 7 Plus batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 21,95
iPhone 7 Plus batterij set

23 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis*

 20,95
iPhone 7 Plus batterij set (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis*

 26,95

iPhone 7 batterij vervangen

De iPhone 7 is uitgebracht in het jaar 2016 (zelfde als de iPhone SE en iPhone 7 Plus) met de modelnummers A1660, A1778 en A1779. Tijdens deze reparatie zijn er behoorlijk wat verschillen ten opzichte van zijn voorgangers. De iPhone 7 klapt namelijk niet verticaal open maar horizontaal (als een boek), het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens je reparatie. Het uitvoeren van deze reparatie is met onze iPhone 7 batterij handleiding en video nog steeds erg goed te doen en zal ongeveer 20 minuten duren. Voor het demonteren van verschillende schroeven heb je naast het standaard gereedschap zoals de iPhone reparatieset ook nog de tri wing schroevendraaier nodig (zijn enkele speciale schroeven waarvoor je deze schroevendraaier nodig hebt). Gebruik tijdens het vervangen van de iPhone 7 batterij altijd een nieuwe frame sticker en een nieuwe batterij sticker zodat je de batterij goed kunt vastzetten en zodat je iPhone 7 weer optimaal is beschermd tegen vuil en vocht! Gebruik iPhone 7 onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en de batterij weer uitstekende prestaties zal leveren in je iPhone 7.

iPhone 7 batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 7 batterij

196 beoordelingen

Morgen in huis*

 14,95
iPhone 7 batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 19,95
iPhone 7 batterij set

116 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis*

 19,95
iPhone 7 batterij set (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis*

 24,95

iPhone 6s Plus batterij vervangen

De iPhone 6s Plus is uitgebracht in het jaar 2015 met modelnummers A1634, A1687 en A1699. Ook bij het uitvoeren van deze reparatie adviseren we om naast de batterij sticker altijd een nieuwe frame sticker te plaatsen voor goede bescherming tegen vuil en vocht. Het vervangen van de iPhone 6s Plus batterij is ook een eenvoudige reparatie die ongeveer 10 tot 15 minuten zal duren. Kies altijd voor een iPhone 6s Plus batterij van zeer hoge kwaliteit zodat deze ook goed en langdurig zal presteren. We adviseren om voor iPhone 6s Plus onderdelen en gereedschap te kiezen van de hoogste kwaliteit. Gebruik tijdens het vervangen van je batterij onze iPhone 6s Plus batterij reparatie handleiding met video zodat je stap voor stap de reparatie kunt volgen!

iPhone 6s Plus batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 6s Plus batterij

39 beoordelingen

Morgen in huis*

 15,95
iPhone 6s Plus batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 21,95
iPhone 6s Plus batterij set

49 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis*

 20,95
iPhone 6s Plus batterij set (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis*

 26,95

iPhone 6s batterij vervangen

De iPhone 6s is uitgebracht in het jaar 2015 onder de modelnummers A1633, A1688 en A1700. Naast de iPhone 6 is ook de iPhone 6s een toestel wat gigantisch veel is uitgebracht en waar ook veel mensen problemen hebben met de batterij. Gelukkig is het vervangen van de batterij eenvoudig zelf te doen in slechts 10 minuten. De reparatie lijkt erg veel op de iPhone 6, een groot verschil is het plaatsen van naast de batterij sticker een nieuwe frame sticker (voor extra bescherming tegen vuil en vocht, dit wordt gebruik vanaf de iPhone 6s). Gebruik altijd iPhone 6s onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. We adviseren om altijd onze iPhone 6s batterij reparatie video en handleiding te gebruiken zodat je precies weet hoe je de reparatie uitvoert en geen fouten maakt.

iPhone 6s batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 6s batterij

403 beoordelingen

Morgen in huis*

 14,95
iPhone 6s batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 19,95
iPhone 6s batterij set

447 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis*

 19,95
iPhone 6s batterij set (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis*

 24,95

iPhone SE batterij vervangen

De iPhone SE is uitgebracht in het jaar 2016 met modelnummers A1662, A1723 en A1724. De iPhone SE lijkt qua uiterlijk erg veel op de iPhone 5s, maar toch verschillen deze iPhones qua batterij. Het is dus niet mogelijk om een iPhone 5s batterij in je iPhone SE te plaatsen, kies daarom altijd voor een iPhone SE batterij zodat deze gebruikt kan worden in je iPhone SE. De reparatie lijkt qua uitvoering veel op de iPhone 5s en de batterij is ook in ongeveer 10 minuten eenvoudig zelf te vervangen met behulp van onze handleiding. Plaats altijd een nieuwe batterij sticker zodat de batterij goed blijft zitten in je iPhone SE. We adviseren om altijd onze iPhone SE batterij reparatie handleiding te gebruiken, hier vind je ook onze onderstaande reparatie video waarin we je stap voor stap laten zien hoe je de reparatie zelf uitvoert. Let tijdens het vervangen van de batterij op tijdens het demonteren van het scherm zodat je niet de home button (kabel) beschadigt, deze is namelijk verantwoordelijk voor de touch ID functie van je iPhone. Gebruik tijdens het vervangen van je iPhone SE batterij altijd iPhone SE onderdelen en gereedschap van zeer hoge kwaliteit!

iPhone SE batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone SE (2016) batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 12,95
iPhone SE (2016) batterij set

174 beoordelingen

Nooit meer leverbaar

iPhone SE (2016) batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 17,95

iPhone 6 Plus batterij vervangen

De iPhone 6 Plus is net als de iPhone 6 uitgebracht in 2014, de iPhone 6 Plus is uitgebracht met modelnummers A1522, A1524 en 1593. Ook deze reparatie is eenvoudig uit te voeren omdat alleen het scherm gedemonteerd hoeft te worden. Gebruik altijd een nieuwe batterij sticker voor het goed vastzetten van de iPhone 6 Plus batterij. Wees altijd extra voorzichtig rondom het gebied van de home button zodat je de touch ID functie niet beschadigt. Om fouten te voorkomen adviseren we om de iPhone 6 Plus batterij handleiding te gebruiken en natuurlijk iPhone 6 Plus onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit!

iPhone 6 Plus batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 6 Plus batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 18,95
iPhone 6 Plus batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 23,95

iPhone 6 batterij vervangen

De iPhone 6 is uitgebracht in 2014 met modelnummers A1549, A1586 en 1589. De iPhone 6 batterij vervangen is zelf erg eenvoudig te doen, het is dan ook een van de meest uitgevoerde reparaties! Het vervangen van de iPhone 6 batterij duurt slechts 10 minuten en is zelfs voor iemand zonder reparatie ervaring goed zelf te doen. De iPhone 6 batterij kan je vervangen door het scherm van de iPhone 6 te demonteren (wel even extra voorzichtig zijn bij de home button zodat je deze niet beschadigt). Gebruik bij het monteren van een nieuwe batterij altijd de batterij sticker zodat de batterij goed blijft zitten in je iPhone 6. In onderstaande video laten we je precies zien hoe jij de reparatie zelf kan uitvoeren! We adviseren om altijd onze reparatie handleiding voor de iPhone 6 batterij te gebruiken zodat je precies weet hoe je de reparatie moet uitvoeren. Net als bij elke andere batterij is de kwaliteit erg belangrijk, we adviseren dan ook om altijd te kiezen voor iPhone 6 onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit!

iPhone 6 batterij vervangen reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 6 batterij

609 beoordelingen

Morgen in huis*

 13,95
iPhone 6 batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 19,95
iPhone 6 batterij set

665 beoordelingen

Morgen in huis*

 18,95
iPhone 6 batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 24,95

iPhone 5s batterij vervangen

De iPhone 5s is een toestel die nu ook vandaag de dag nog redelijk veel wordt verkocht. Het toestel is uitgebracht in 2013 met de modelnummers A1533, A1453, A1457, A1528 en A1530. Het zelf vervangen van je iPhone 5s batterij is eenvoudig zelf te doen in slechts 10 tot 15 minuten. Let bij de iPhone 5s wel op dat je de home button niet beschadigt (vanwege touch ID), gebruik onze video die je hieronder kunt bekijken stap voor stap zodat je dit niet zal overkomen! Wel is het belangrijk om tijdens deze reparatie altijd een nieuwe batterij sticker te plaatsen zodat de batterij goed blijft zitten in je iPhone 5s (en niet kan bewegen). Gebruik onderstaande reparatie video stap voor stap zodat je een goed overzicht hebt tijdens de reparatie. We adviseren om de iPhone 5s batterij reparatie handleiding te gebruiken zodat je de reparatie stap voor stap kunt volgen tijdens het uitvoeren van je batterij reparatie. Het is belangrijk om ook bij deze reparatie gebruik te maken van iPhone 5s onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de batterij goed zal presteren en je de reparatie goed kunt uitvoeren!

iPhone 5s batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 5s batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 14,95
iPhone 5s batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 19,95

iPhone 5c batterij vervangen

De iPhone 5c is uitgebracht in het jaar 2013 met de modelnummers A1532, A1456, A1507, A1526 en A1529. Het vervangen van de iPhone 5c batterij lijkt grotendeels op die van het vervangen van de iPhone 5 batterij. Bij de iPhone 5c demonteer je het scherm om vervolgens de iPhone 5c batterij te kunnen vervangen. Ook bij deze reparatie is het belangrijk om de batterij altijd weer te monteren met een iPhone 5c batterij sticker zodat deze goed blijft zitten in de iPhone en niet kan bewegen. In de reparatie video die je hieronder kunt bekijken laten we je zien hoe je in ongeveer 10 minuten zelf de batterij kunt vervangen. Gebruik tijdens je reparatie altijd onze uitgebreide iPhone 5c batterij reparatie handleiding zodat je de video stap voor stap kunt volgen! Voer deze reparatie uit met iPhone 5c onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en de batterij goed zal presteren in je iPhone 5c.

iPhone 5c batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 5c batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 13,95
iPhone 5c batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 18,95

iPhone 5 batterij vervangen

De iPhone 5 is uitgebracht in het jaar 2012 met de modelnummers A1428, A1429 en A1442. Het vervangen van de iPhone 5 batterij wordt gezien als een eenvoudige reparatie die ongeveer 10 minuten zal duren. In tegenstelling tot de iPhone 4 en 4s dient niet de achterkant te worden gedemonteerd maar repareer je de batterij door het iPhone 5 scherm te demonteren. Vanaf de iPhone 5 adviseren wij om altijd een nieuwe batterij sticker te plaatsen zodat de batterij goed blijft zitten en niet kan bewegen binnen in de iPhone. Gebruik tijdens het vervangen van de iPhone 5 batterij altijd onderstaande video en maak ook gebruik van onze uitgebreide iPhone 5 batterij reparatie handleiding! Gebruik tijdens het uitvoeren van deze reparatie iPhone 5 onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit. In de reparatie video die je hieronder kunt bekijken laten we je stap voor stap zien hoe je de batterij van je iPhone 5 goedkoop en eenvoudig kunt vervangen!

iPhone 5 batterij reparatie video

Dit product bestellen?

iPhone 5 batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 15,95
iPhone 5 batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 20,95

iPhone 4s batterij vervangen

De iPhone 4 is uitgebracht in het jaar 2011 met de modelnummers A1431, A1387 en A1387. Net als bij de iPhone 4 duurt het vervangen van de iPhone 4s batterij slechts enkele minuten en is de reparatie eenvoudig zelf uit te voeren. Na het verwijderen van de achterkant kan je na het demonteren van het afdekplaatje direct de batterij vervangen. Gebruik tijdens het vervangen van de iPhone 4s batterij onderstaande video en onze iPhone 4s batterij reparatie handleiding! We adviseren om de reparatie altijd uit te voeren met iPhone 4s onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit. In onderstaande reparatie video zie je stap voor stap hoe je de iPhone 4s batterij kunt vervangen.

iPhone 4s batterij reparatie video:

Dit product bestellen?

iPhone 4s batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 13,95
iPhone 4s batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 16,95

iPhone 4 batterij vervangen

De iPhone 4 is uitgebracht in het jaar 2010 en is uitgebracht met de modelnummers A1349 en A1332. Het vervangen van de iPhone 4 batterij is erg eenvoudig, in slechts enkele minuten is de achterkant te demonteren waarna je vervolgens de batterij kunt vervangen. Gebruik tijdens het vervangen van de iPhone 4 batterij altijd onze iPhone 4 batterij reparatie handleiding! Voer de reparatie uit met iPhone 4 onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit. Met behulp van onderstaande reparatie video zie je stap voor stap hoe je de iPhone 4 batterij zelf kunt vervangen.

iPhone 4 batterij reparatie video:

Dit product bestellen?

iPhone 4 batterij (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 13,95
iPhone 4 batterij set (A+ kwaliteit)

Morgen in huis*

 16,95

Vragen over het vervangen van je iPhone batterij?

Heb je na het bekijken van deze blog nog vragen over het zelf vervangen van je iPhone batterij of over het uitvoeren van een andere reparatie? Neem dan gerust contact met ons op zodat een van de reparatie specialisten van Fixje je verder kan adviseren!

We adviseren om tijdens het uitvoeren van je iPhone batterij reparatie altijd gebruik te maken van onze iPhone reparatie handleidingen en van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit.

Ben je op zoek naar een iPhone met een betere batterij? Bekijk dan ons blog over welke iPhone de beste batterij heeft. Fixje verkoopt ook refurbished iPhones welke extra aantrekkelijk zijn geprijsd en óók een duurzame keus. Alle refurbished iPhones worden geleverd met het Keurmerk Refurbished waardoor je onder andere 2 jaar garantie ontvangt, óók op de batterij.

Veelgestelde vragen over het vervangen van de iPhone batterij

 • Vraag

  Kan ik zelf een iPhone batterij vervangen?

  Antwoord

  Ja, het is zeker mogelijk om zelf de batterij van je iPhone te vervangen. We hebben reparatie video's ontwikkeld zodat je stap voor stap ziet, hoe je de oude batterij vervangt voor een nieuwe batterij.

 • Vraag

  Kan ik ook een iPhone batterij kopen bij Fixje?

  Antwoord

  Ja, Fixje verkoopt iPhone batterijen van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het gereedschap dat je nodig hebt voor de reparatie.

 • Vraag

  Wat als ik tijdens een reparatie een vraag heb?

  Antwoord

  Als je de onderdelen bij Fixje hebt gekocht kan je altijd terecht bij een van onze specialisten die je verder zal helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone batterij vervangen

 • Hoi Davey, heb de batterij vervangen van mijn 5S, maar de telefoon gaat met geen mogelijkheid meer aan?! Heb je tips? Heb via jullie site de goede batterij A kwaliteit besteld. Connectoren zitten goed vast.

  Gr Herwin uit Brummen

  Herwin Hoeve op 3 juli, 2020
  • Hallo Herwin,

   Heb je ook al een harde reset en een DFU-herstel geprobeerd?

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 6 juli, 2020

Geef een reactie