iPhone herstellen bij software problemen
BLOG

iPhone herstellen bij software problemen

Op 9 mei 2023, door Davey
67 reacties 5 min. leestijd

Heeft je iPhone problemen met de software en wil je dit herstellen? In dit blog vertellen we je meer over het ontstaan van het probleem en geven we je tips om het probleem zelf op te lossen.

Hoe herken je software problemen bij je iPhone?

Software problemen veroorzaken vaak de volgende foutmeldingen op het scherm:

 • De iPhone geeft aan dat je moet verbinden met iTunes.
 • De iPhone heeft een zwart beeld (kunnen ook hardware issues zijn)
 • De iPhone vertoont raar gedrag en Apps of andere functies crashen soms (kunnen de eerste signalen zijn dat de data beschadigd is)

Hoe kun je een iPhone herstellen met software problemen?

Wil je een iPhone succesvol herstellen bij software problemen? Dan adviseren we om gebruik te maken van iTunes of van het programma 3uTools. Deze programma’s zijn rechtstreeks verbonden met je device en kunnen de software wijzigen. Bekijk hier hoe je een iPhone in herstelmodus kunt zetten.

Wat is het verschil tussen een reset en herstelmodus?

Het resetten van een iPhone wordt uitgevoerd door een speciale toetsencombinatie te gebruiken. Bij het resetten van je iPhone blijft de data op het device staan. Het herstellen van je iPhone via herstelmodus is een veel ingrijpender actie, hiermee verlies je namelijk alle data als je dit via iTunes doet.

iTunes vs 3uTools: welke tool gebruik je?

Je kunt de iPhone herstellen via iTunes (Apple applicatie). Waarom zou je kiezen voor een alternatief? Hieronder leggen we de voordelen van beide applicaties uit.

Waarom kiezen voor iTunes?

Is de data op je iPhone beschadigd, en is het niet belangrijk om deze data te houden? Dan is herstellen via iTunes een goede methode. Via iTunes zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt het device bijwerken of herstellen.

De verschillen tussen “bijwerken” en “herstellen” via iTunes:

 • Bijwerken: bijwerken werkt de software alleen bij naar de nieuwste versie, maar ieder mogelijk probleem in de software wordt niet verholpen. Dit komt doordat alle bestanden en ook eventuele beschadigde bestanden op het apparaat blijven staan.
 • Herstellen: herstellen werkt beter bij problemen. Je verwijdert namelijk alle bestanden en zet de iPhone weer terug naar fabrieksinstellingen. Alleen iCloud blijft op het apparaat staan als je deze nog aan staan.

Waarom kiezen voor 3uTools?

Het voordeel van 3uTools is dat je via ‘’bewaar gebruikers’’ of ‘’Flash repair’’ de iPhone soms kunt herstellen met het behoud van data. Als dit niet mogelijk is via 3uTools kun je in de log zien waar het probleem vermoedelijk vandaan komt. Je zou dus kunnen concluderen dat 3uTools een handige data management tool is voor reparateurs of andere technici.

Via iTunes kun je de iPhone bijwerken of herstellen. Via 3uTools heb je meerdere opties namelijk:

 • Bewaar gebruikers: Met Bewaar gebruikers wordt profielen/MDM (Mobile Device Management) etc niet gewist. Alleen gebruikt om de iOS-versie bij te werken of om de iOS-versie te repareren.
 • Snelle flash-modus: Deze flash modus wordt vaak gebruikt in winkel om de oude data van klanten snel te verwijderen van een toestel.
 • Anti-herstel flash modus: Dit is de meest uitgebreide flash modus. De gebruikersgegevens worden helemaal van de harde schijf geformatteerd. Deze modus kan enkele uren duren.
 • Flash repair: Deze flash kun je gebruiken bij iTunes error 1110.

Download iTunes of 3uTools:

Help ik krijg een iTunes error wat te doen?

Wordt het probleem niet veroorzaakt door een softwareprobleem, maar is er een probleem met de hardware? Dan zou je een pop-up van een iTunes error krijgen of je kunt dit zien in de logs van 3uTools. Deze error of logs kunnen je meer informatie geven over het probleem van de iPhone. Bekijk hier de meest voorkomende iTunes erros.

DFU mode inschakelen op je iPhone

Bij DFU mode slaat de iBoot bootloader over. Dat betekent dat je met DFU mode de iOS versie kunt upgraden of downgraden. Herstellen in DFU modus kan ook de laatste optie zijn mocht een bepaald software probleem niet worden verholpen in herstelmodus. De DFU mode functioneert als een soort deep clean. Bekijk hier hoe de DFU mode kunt inschakelen op je iPhone.

Hoe kun je software problemen voorkomen?

Door voorzichtig met je iPhone om te gaan. Zo kan je jouw iPhone extra beschermen met een goed hoesje of een goede screenprotector. Naast het kapot gaan van je iPhone scherm of achterkant kan er veel meer kapot gaan op het moederbord van je iPhone, in heel veel gevallen ontstaat dit door een harde val van de iPhone. Hierdoor gaan chips of datalijnen op het moederbord kapot. Er kunnen daarnaast ook andere problemen ontstaan door waterschade (of andere vloeistofschade). Deze waterschade kan namelijk eerst hardware (de losse iPhone onderdelen of het moederbord) beschadigen en die kunnen vervolgens weer de software blokkeren.

Veel voorkomend probleem: overvolle opslag

Een probleem wat ook voorkomt, is een overvolle opslag. We adviseren om ruimte te bewaren zodat je opslagruimte nooit té vol kan raken. Soms kun je deze problemen niet altijd voorkomen. Is de data erg belangrijk voor je? Dan adviseren we om iCloud te activeren en het opslagabonnement te verhogen. Zo kun je bijvoorbeeld voor €0,99 per maand 50 GB opslag in de cloud gebruiken.

Conclusie bij het herstellen van je iPhone bij software problemen

Het maakt niet veel uit of je gaat herstellen via iTunes of 3uTools, tenzij de data voor je erg belangrijk is! Dan adviseren we zeker te herstellen via 3uTools. Vergeet niet af en toe een reservekopie te maken, zo heb je er altijd eentje achter de hand. Helaas heb je niet altijd de mogelijkheid om via 3uTools te herstellen. In sommige gevallen kan het ook voorkomen dat je iPhone erg moeilijk te herstellen is, dan kan je bijvoorbeeld een ervaren reparateur het probleem laten herstellen. Bekijk hiervoor onze reparatie mogelijkheden.

Problemen waarbij de data vaak niet hersteld kunnen worden zijn NAND chip of CPU gerelateerde problemen zoals iTunes error 4013, 9 en 6. Soms is reparatie dan wel mogelijk, maar niet met behoud van data.

Veelgestelde vragen

 • Vraag

  Kan ik zelf mijn iPhone herstellen bij software problemen?

  Antwoord

  Ja, in veel gevallen is het mogelijk om zelf je iPhone te herstellen. Volg het stappenplan op onze website.

 • Vraag

  Heb ik een tool nodig om mijn iPhone te herstellen?

  Antwoord

  Ja, voor het herstellen heb je iTunes (van Apple) of 3uTools nodig. In de handleiding leggen wij je de verschillen uit.

 • Vraag

  Kan ik mijn iPhone ook laten herstellen door experts?

  Antwoord

  Ja, je kunt langskomen bij ons filiaal of je kunt je iPhone opsturen via onze opstuur service. Een van onze ervaren reparateurs zal je iPhone reparatie uitvoeren.

Op zoek naar een andere iPhone?

Bekijk dan ons refurbished iPhone assortiment. Fixje weet als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is. Wij hebben meer dan 100.000 beoordelingen (met een 9 gemiddeld) en zijn lid van het Keurmerk Refurbished. Zo heb je standaard 2 jaar garantie (ook op de accu) en koop je bij een betrouwbare aanbieder! Naast refurbished iPhones verkopen wij ook refurbished iPads, refurbished MacBooks en refurbished Apple Watches.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

67 reacties op “iPhone herstellen bij software problemen

 • Bedankt voor deze uitleg! het heeft me goed geholpen om mijn iphone te herstellen.

  Jeroen op 15 augustus, 2013
 • Na lang proberen zit m’n iPhone eindelijk in dfu modus en kan ik hem herstellen ! Thx :))

  Kevin Snijders op 15 augustus, 2013
 • Bedankt voor de informatie voor het herstellen. Hey heeft me erg geholpen.

  jordy op 17 augustus, 2013
 • mijntes mist de complete software iclusief serie nmmr heb allles al geprobeert. wie kan mij helpen?

  Klaas op 15 april, 2014
 • Hoi webmaster,

  Het lukt bij mij niet om via DFU een herstel uit te voeren. Telkens krijg ik foutcode 21terug: onbekende fout.
  Wat kan ik nog meet doen? Weet het niet meer….

  Gr. Ronald

  Ronald op 11 mei, 2014
  • Hallo Ronald,

   Probeer eens om je iPhone op een andere computer te herstellen of met een andere kabel, vaak is dit de oplossing.

   ricardo op 11 mei, 2014
   • Hoi Ricardo,

    Dank voor jouw reactie. Ik heb het op 3 laptops nu geprobeerd en inderdaad met andere kabel. Het is zo gek, telkens lijkt het of het lukt, flikkert het scherm van de IPhone en dan krijg ik weer een foutmelding. Ben een beetje radeloos aan het worden. Paar maanden geleden een nieuwe accu erin gedaan (gsm.nl) en daarna probleemloos gedraaid.
    Hellup……

    Gr. Ronald

    Ronald op 11 mei, 2014
    • Hallo Ronald,

     Wat voor iPhone is het en wat is de oorzaak van dit probleem? Wou je de iPhone updaten en kwam er toen opeens deze error of is er iets gebeurd. Ook kan het aan de batterij liggen, wat ik je kan adviseren is om de batterij opnieuw aan te sluiten. Dit was eerder bij een klant van ons de oplossing.

     ricardo op 11 mei, 2014
     • Ricardo,

      Het is een zwarte 4 met 8gb. Ik heb geen update gedaan en opeens was hij zwart toen ik een foto liet zien. Heb de batterij gisteren ook even los gehad. 2 mnd geleden een nieuwe erin gezet van gsm.nl.
      Heb je genoeg hieraan?

      Gr. Ronald

      Ronald op 11 mei, 2014
     • bij mij werkt het niet hulp??

      Lejla op 17 september, 2016
 • Ricardo,
  Wederom alle stappen doorlopen en geen resultaat. Zoals gezegd heb ik paar maand geleden een nieuwe batterij erin gezet. Heb jij eerder gehoord dat dit een probleem kan geven? Anders zet ik er weer een nieuwe in.

  Gr. Ronald

  Ronald op 15 mei, 2014
 • Ricardo,
  Gelukt! Nieuwe batterij erin en weer verse IOS geladen. Heel blij met jouw advies
  Dank dank!

  Ronald

  Ronald op 23 mei, 2014
 • Perfecte oplossing. Toestel werkt weer als nieuw!

  Piet op 24 juni, 2014
 • Hallo,
  Ik wou mijn 4s updaten via pc, voor onbekende redenen is dit fout gegaan en staat nu op mijn iphones dat ik moet verbinden met itunes..
  Maar itunes vind mijn iphone nietmeer..
  Nu moet ik hem in dfu mode zetten voor te herstellen..
  Maar mijn power knop is defect..
  Hoe kan ik dit oplossen?
  Of moet ik echt de powerknop laten vervangen?
  (Wil eerlijk gezegd geen kosten meer maken ivm binnenkort aanschaf 5s)

  Gijs op 1 juli, 2014
 • Hallo,

  Mijn iphone 4, 8 gb, moest gisteravond updaten. ipv dat dat gebeurde is hij compleet vastgelopen. nu zit hij in de DFU mode maar als ik hem restart dan blijft hij daarin hangen. Herstellen lukt ook niet vanwege een fout. het is foutmelding 3194. wat moet ik doen?

  Rianne op 28 juli, 2014
 • Mijn zoon heeft z’n Iphone 4 gejailbreakt en daar is iets mis mee gegaan. Ik heb alles geprobeerd om het ding te herstellen maar niets werkt. Herstellen vanuit de DFU modus werkt niet, ontelbare ipsw files geprobeerd maar deze werken ook niet. Ik krijg de Iphone nu notabene niet eens meer in de herstelmodus. Wie weet raad? Het moet een softwarematig probleem zijn.

  Peter op 14 augustus, 2014
  • Herstellen d.m.v. dfu mode moet toch echt de oplossing zijn, heb je ook al een andere pc geprobeerd? of een andere kabel? Meestal is dit de oplossing. Veel succes!

   ricardo op 14 augustus, 2014
 • Hallo!
  de Wifi van mijn Iphone 4S deed het niet meer, dus langs de telefoonwinkel geweest en deze heeft mij geadviseerd om een DFU herstel uit te voeren. Met de nodige aanwijzingen heb ik dit thuis uitgevoerd, alleen kreeg ik geen melding van ITunes, waardoor nu mijn telefoon niets meer doet en geen eens meer aangaat! Kan iemand mij hier mee helpen??

  Alvast bedankt

  Lisa op 12 september, 2014
 • Hallo,

  Sinds een aantal dagen wilt mijn iPhone 5 niet meer aan. Als ik de telefoon aansluit dan zie ik het Apple logo en dan weer een zwart scherm. Zo gaat het de hele tijd. Ik heb de iPhone aangesloten op iTunes voor systeemherstel, dat gaat goed tot de laatste fase. Dan krijg ik een foutmelding: foutcode 21……..

  Op verschillende computers geprobeerd en ook via DFU manier.

  Kan iemand mij helpen?
  Ik ben zooooo radeloos!!!!!!!

  Roos op 14 september, 2014
  • Roos,

   Ik krijg dat ook. Weet jij al iets ?

   Armand Boestaman op 27 januari, 2015
 • Ik krijg foutmelding 4005

  Patries op 15 september, 2014
 • Het enige wat ik in beeld krijg is een kabeltje met dat itunen tekentje (in het rood)
  Ik krijg er geen leven meer in.

  Iphone 5.

  Groet. Wilfred.

  Wilfred op 21 september, 2014
  • Bij mijn 5c gebeurt precies het zelfde heb je dit probleem al kunnen oplossen zo ja zou ik graag weten hoe dat moet

   Moosmm op 27 augustus, 2015
 • Beste,

  Ik heb ook de foutmelding via itunes. Ik heb de DFU mode geprobeerd maar itunes vindt mijn Iphone 5s niet. Enkel mijn Ipad.
  Ik heb een update van Itubes geacepteerd en ik denk dat ik foutmelding 4005 kreeg.
  Ik krijg hem niet meer aan de praat, enkel die foutmelding om te verbinden met itunes maar dat lukt niet!
  Kan er mij iemand een tip geven aub?

  Groetjes

  Erika op 21 september, 2014
 • hallo sinds vanmorgen doet mijn iphone 5 heel raar.

  mijn scherm valt weg ,na aantal min. wordt hij zwart en start dan weer op.

  ook beeldscherm flikkert n beetje.

  met de kleinste aanraking valt hij al uit.

  heb net via i tunes herstel gedaan ,maar helpt niets.

  ria op 1 november, 2014
  • ik krijg een zwartscherm met het apple teken.. en als ik verbind met itunes komt er een kabeltje met itunes teken erbij meer gebeurd er niet?

   Onur op 3 juli, 2015
 • mijn iphone gaat telkens terug uit nadat ik de dfu mode heb gedaan het krijgt eerst een klein beetje donkerder scherm en gaat daarna helemaal uit. wat kan ik nog doen

  nadia op 22 januari, 2015
 • Mijn iPhone 5 is gisteren zomaar uitgevallen en ik krijg hem sinds toen niet meer aan. Ik heb hem toen aangesloten en herstelt via Itunes wat opzich goed gaat, maar als er op iTunes staat ‘Wachten op iPhone’ komt er in mijn scherm het apple teken en een leeg balkje er onder. hij blijft hier ook in vast hangen. Weet iemand wat ik hier nu tegen kan doen??

  Esther op 29 januari, 2015
 • Mijn iPhone geeft alleen een stekker in beeld met een pijltje naar het iTunes-logo. Zonder aansluiting op de PC blijft het scherm helemaal zwart. Ik heb hem in DFU-mode gebracht en iTunes heeft (geprobeerd) de software geinstalleerd. Maar als iTunes aangeeft dat het wacht op de iPhone verschijnt even later een melding dat de telefoon niet hersteld kon worden (21). Wat nu te doen? Iemand vertelde dat ik de batterij moet vervangen. Kan dat kloppen?

  Everdien op 5 februari, 2015
 • mijn iphone 5s doet soms raar bij het toetsenbord doet de j,n,u,h het niet meer. kan iemand mij helpen?

  Julian op 26 april, 2015
 • Ik heb mijn iPhone hertel bij instellingen en dan herstel alle instellingen , dat heeft mijn iPhone 4s gedaan maar na dat witte balie weg was bleef hij op het Apple logo staan . Weet iemand wat ik moet ?

  Jessica op 12 mei, 2015
 • bij mij verbind hij hem niet met itunes …

  Onur op 26 juni, 2015
 • Na 30 stressvolle minuten starend naar een zwarte scherm heb ik jullie advies gevolgd en dmv DFU mode ben ik weer bereikbaar!! TOP Bedankt! ik was al bang dat ik me tv als wekker moest instellen :O

  tamara op 29 juni, 2015
 • Hallo,
  Ik heb mijn iphone 4s 8gb gejailbreakt en nu heb ik een 6 gekocht ,ik wou hem aan mijn ouders geven. Hierdoor wou ik hem resetten via: instellingen,algemeen, stel opnieuw in, wis alle inhoud en instellingen. Hierna startte hij opnieuw op maar er kwam een apple logo met een balkje eronder en die stopte na een tijdje en ging niet meer verder. We hebben van alles geprobeerd maar niets lukt. Als we het proberen te herstellen via itunes werkt niet en geeft hij de foutcode -1 aan opstarten in herstel of dfu modes lukt tot op een zeker punt maar dan komen er weer foutmeldingen. Wie helpt mij?!!!

  Dennis op 20 juli, 2015
 • vraag na download versie8.4 op iPhone 5 krijg ik bij bellen en gebeld worden alleen te zien nummers en geen naam op 1 na bij kontaktpersoon staan overal de juiste namen met nummers. Al van alles geprobeerd moet ik opn herstellen . Wie kan mij helpen .

  Cor op 27 juli, 2015
 • Mijn iPhone laat wel het apple teken zien en daarna mijn achtergrond heel erg ingezoomed en vervolgens wordt het beeld zwart. Het licht zwart op dus het scherm doet het nog wel alleen ik kan dus helemaal niks meer. Ik wilde via iTunes mijn iPhone herstellen maar dan moet ik ‘zoek mijn iPhone’ uitzetten via mijn instellingen op mijn iPhone alleen dit gaat dus niet lukken.
  Wat kan ik doen?

  gr roos-anne

  Roos op 15 augustus, 2015
 • Hallo!!
  Vraagje, afgelopen week kreeg mijn dichter opslag problemen. Melding dat opslag vol was maar wat ze ook deed opslag bleef vol. Telefoon Herselt en leek probleem opgelost. 2 dagen later kreeg ik zelfde probleem. Er staat 11,9 gebruikt o bytes beschikbaar. Ook ik heb telefoon via iTunes reserve Kopie gemaakt en daarna herstelt. Daarna 6 Gb vrij dus leek opgelost… Paar uur later vanuit het niets begon weer de melding opslag bijna vol. Er staat dan nog 200 mkb. Na 5 min alles weg en staat er o bytes beschikbaar. Hierdoor kan ik whats app niet openen. Het lijkt een software probleem maar helaas heeft herstellen niet gewerkt. Weet iemand hoe dit komt? Het lijkt meer een virus…

  Miriam op 1 september, 2015
 • Hallo

  Heb een iPhone 5s die in de herstel modus blijft steken.
  Niets lijkt te lukken.
  Tijdens het herstellen blijft hij halverwege hangen.
  Dan foutcode 50.
  Verschillende pc’s geprobeerd, MAC en Windows alsook verschillende kabels.

  Iemand enig idee ?

  Gr
  E

  Eric op 16 september, 2015
  • Bij mijn iPhone 5c 16gb precies hetzelfde.
   Wat kan ik het beste doen?

   M. Timmerman op 25 september, 2017
 • Hallo,

  Mijn aan/uit knop is defect…
  is het mogelijk om de iphone naar DFU modes te zetten zonder de aan uit knop?
  BVD

  Johan op 9 oktober, 2015
  • Hallo Johan,

   Helaas is dit niet mogelijk. Wat wel kan is eerst de aan en uit knop vervangen en dan de iPhone in DFU modes zetten.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Fixje Davey Groothedde op 12 oktober, 2015
 • Na reserve kopie terug zetten blijft de iPhone bij de configuratie hangen op “iCloud-instellingen bijwerken” wie o wie kan mij helpen?

  Mvg Ramon

  Ramon op 3 november, 2015
  • Hallo Ramon,

   Probeer eens de nieuwste versie van iTunes te downloaden en probeer het dan nog eens.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Fixje Davey Groothedde op 4 november, 2015
 • Ben ik mijn muziek, mijn film en mijn geld dan kwijt if staat alles dan in die reserve kopie ???

  Fien Thibo op 6 november, 2015
 • Hallo, mijn iPhone 5s wil na een DFU niet meeer opstarten. Ik krijg steeds de meldig dat de schijf te vol is en ik bestanden moet verwijderen? Wordt moeilijk omdat ik in eerste instantie mijn iphone wilde resetten omdat er steeds troep op komt waardoor de schijfruimte te vol raakt! Iemand een plossing?

  Claudia Ponsen op 10 november, 2015
 • Iphone 4s aangeschaft voor mn dochter, krijg deze niet meer aan maar een kabeltje met pijltje naar itunes. aangesloten op itunes en proberen te herstellen, apple in beeld en de balk loopt tot de helft. dan stopt ie en krijg ik foutmelding 29 (de iphone kan niet hersteld worden). Wat te doen??

  Nicole op 19 januari, 2016
 • Nu geeft mijn iphone foutmelding 29 aan wat nu ?

  Carla op 30 januari, 2016
 • Hallo, na het vervangen van mij iphone 5c hapert deze erg. Opent eigen apps en belt uit zichzelf naar mensen.

  Waar kan dit aan liggen.

  Mvg,

  Jeroen.

  jeroen op 11 mei, 2016
 • Goedenavond,

  Wie kan mij helpen..
  Is het ook mogelijk om de fabrieksreset ongedaan te maken op de iphone 5s?

  Suka op 21 mei, 2016
 • Hallo!

  Mijn iphone laad op tot 100 procent maar vanaf ik hem uittrek valt hij na een paar minuten (soms ook direct) gewoon uit en geeft/doet hij niets meer. Kan ik hier iets aan doen, of is de batterij gewoon naar de frietjes?

  Alvast bedankt!

  Thomas op 9 juli, 2016
 • Mij tel was leeg en tijdens her opladen heb ik dfu mode gebruikt en nu gaat ie niet meer aan, hoe los ik dit weer op

  Jimmy op 13 augustus, 2016
 • hallo, ik heb een iphone 5s 16 gb.

  mijn mobiel valt telkens zomaar uit en krijgt een zwarte scherm met witte strepen. ookal probeer ik hem te resetten door op de home knop te drukken en op de vergrendel knop gebeurt er niks, ook als ik hem uit wil zetten gebeurt er niks. na een half uur die zwarte scherm met witte strepen te hebben komt het apple logo en dat blijft voor een uur zo ongeveer, ook hier helpt de uitknop en de resetknop niet. daarna gaat hij aan alsof er niks is gebeurt en daarna na een paar minuten krijgt hij weer een zwarte scherm met witte strepen, soms ook een witte scherm.

  dit gebeurt ook wanneer hij in de oplader zit, en ook wanneer hij 95 procent is ofzo dus ik denk dat het niet komt doordat hij leeg is, de KPN heeft deze telefoon naar de maker gestuurd maar zij konden er ook niks aan doen dus

  weet iemand wat ik kan doen?

  KA op 28 december, 2016
 • Hallo,
  Na een update 6 in mei (denk iOS 9.3) is de batterij zeer snel plat (8uur en zelfs bij geen gebruik van gsm zn aalbes verandert voor zo weinig verbruik). Heb al 2 batterijen vervangen en alle mogelijke resetten en herstelopties getest maar geen oplossing. Heb jij nog een oplossing?

  Gregory op 29 december, 2016
 • Hallo,
  Ik heb een Iphons 5s 16GB, waarvan net de batterij en scherm (LCD endigitizer) vervangen.

  De Iphone:

  Gaat niet in DFU modus, dus op die manier niet te resetten/herstellen.
  Reageert niet op aan/uit knop.
  Geeft op moment van aansluiten aan de netadapter of PC Itunes logo weer en geeft aan om deze met snoer aan te sluiten.
  Iunes herkent de phone en probeert te herstellen, dan wordt de software uitgepakt, op moment dat er connectie geprobeerd gemaakt te worden met in intunes: “wachten op iphone / iphone voorbereiden op herstellen”, verschijnt er even een Apple logo en soms heel kort het wachten tekentje of rood scherm en krijg ik de foutcode 4013.

  Ik heb geprobeerd te herstellen met de kabels van het scherm los, helaas werkte dat niet.

  Ik ben ten einde raad, wie helpt me hier uit de brand?

  n valt de telefoon uit/beeld zwart.

  Daniel op 8 januari, 2017
 • Omdat mijn oude iphone 5s slecht via de usb kabel kon opladen, duurde lang voordat hij de kabel zag, en na ‘n paar uur van 100% naar 0 ging besloten om dock connector en batterij te vervangen (via Fixjeiphone aangeschaft) allemaal gelukt maar het probleem blijft. heb ‘n week geleden wel de laatste software er op gezet, zou dit het probleem zijn?

  peter op 3 augustus, 2017
 • ik heb mijn iphone s4 op fabriek instelling gedaan en nu blijf het hangen op apple logo hoe kan ik het oplossen

  denny op 26 februari, 2018
 • Mijn IPhone 7 heb ik via DFU hersteld, maar op het einde krijg ik steeds melding dat iTunes geen activerings informatie van de apparaat kan krijgen.

  Zaneta op 30 maart, 2020
  • Hallo Zaneta,

   We denken dan dat de Baseband IC defect is op het moederbord.
   Wij hebben een moederbord reparatie specialist en het is mogelijk om een moederbord door hem te laten repareren.

   Meer informatie is te vinden op deze pagina: http://www.fixjeiphone.nl/moederbord-reparaties/.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 30 maart, 2020
 • Ik probeer mijn iPhone 6 te herstellen via dfu.
  Hij is nog helemaal nieuw, nooit gebruikt en heeft een half jaar in de kast gelegen.
  Hij gaat niet aan. Alleen het apple logo komt soms even in beeld.
  Alle stappen die hierboven genoemd worden lukken. Alleen mijn computer krijgt de herstel software niet gedownload. Hij zegt dat hij het na het downloaden op de iPhone gaat zetten. Maar dat gebeurd niet.
  Heeft u hierin een tip voor mij?
  Vriendelijke bedankt!

  Joanneke op 18 april, 2020
  • Hallo Joanneke,

   Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.
   We raden dit in ieder geval als eerste aan om te vervangen.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 20 april, 2020
 • mijn ifhone 6 wil niet starten als ik software hersel doe krijg ik foutmelding 2003

  fred suurendonk op 12 juni, 2020
  • Hallo Fred,

   Dit komt bijna altijd door het gebruik van een niet-originele kabel.
   We raden aan om hiervoor een originele Apple kabel te gebruiken.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 15 juni, 2020
 • Wie kan mij helpen .
  ik zou een reserve copi. Van twee weken eerder terug willen , maar het lukt ni is een iPhone 7 Plus heb geen copi van gemaakt. Kan ik de reserve ergens terug vinden a

  Jean op 11 oktober, 2021
 • Het helpt bij mij niet, na de software update installeren op mijn PC gaat hij hem op de iphone 8 installeren maar geeft daarna een melding dat er een fout (9) opgetreden is.
  Heb geen toegang tot mijn iPhone meer.

  Chris

  Chris van Laar op 31 oktober, 2021

Geef een antwoord