iPhone screenprotector

iPhone screenprotector kopen? Je brengt deze screenprotector (van gehard glas) eenvoudig aan op je scherm met behulp van onze handige how-to video. Een screenprotector beschermt tegen krassen en andere beschadigingen op je scherm. Laat je verrassen door ons complete assortiment, altijd van hoge kwaliteit!

In tegenstelling tot veel andere webshops verkopen wij alleen de beste screenprotectors, een iPhone tempered glass van de hoogste kwaliteit. Je vindt bij ons dus geen kunststof of liquid screenprotetcors omdat dit niet goed beschermt. Weet je niet welke screenprotector je moet bestellen? Bekijk dan hier welk model iPhone je hebt (duurt slechts 30 seconden).

Lees meer
Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

iPhone screenprotectors in alle soorten en maten

De pasvorm van onze screenprotectors is perfect omdat wij deze speciaal hebben ontwikkeld voor elke iPhone. Het aanbrengen van een screenprotector is erg eenvoudig met onze how to video die je hieronder kunt bekijken. Zo maken wij het voor consumenten mogelijk om dit zelf te doen in plaats van een zeer dure optie bij een reparatie winkel. Wij verkopen alleen screenprotectors van gehard glas. Uit onze kwaliteitstest is gebleken dat dit de beste kwaliteit is en dus ook de beste optie voor jou!

Verschillende iPhone screenprotectors in ons assortiment

  • Standaard screenprotectors: dit is een normale screenprotector met een zeer goede pasvorm. De screenprotector is volledig transparant (doorzichtig) en van de hoogste kwaliteit.
  • Privacy glass screenprotectors: dit is een erg donkere screenprotector, deze zorgt dat niemand meer met je kan meekijken. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld veel onderweg bent of gewoon wilt dat niemand met je kan meekijken op het toestel.
  • Invisible screenprotectors: deze screenprotector heeft gekleurde randen die overeenkomen met de kleur van het frame van de iPhone. Hierdoor lijkt het alsof er geen screenprotector is geplaatst.
  • PanzerGlass screenprotectors: deze zijn van het merk PanzerGlass, hét Premium merk op gebied van alle screenprotectors. We leveren onder dit merk een standaard, case friendly en een privacy variant.
  • Voordeelsets: deze zijn extra voordelig geprijsd en bevatten 2, 5, 10 of 50 stuks.

Naast iPhone screenprotectors kan je ook bij Fixje terecht voor iPad screenprotectors.

Waar let je op bij het kopen van een screenprotector?

Let op de kwaliteit

Bij het kopen van een goede iPhone screenprotector selecteer je allereerst natuurlijk op de kwaliteit. Zo verkopen wij alleen maar varianten van gehard glas en dus geen dunne velletjes (folie) of een liquid protector omdat dit niet goed beschermt.

Controleer je iPhone model

Controleer altijd of je het juiste type screenprotector hebt. Heel veel mensen kiezen namelijk de verkeerde screenprotector waardoor deze niet past. Twijfel je over welk model iPhone je hebt? Raadpleeg dan de pagina “welk model iPhone heb ik“. Hier vind je in minder dan 1 minuut welk model je hebt zodat je direct kunt bestellen.

Kies het type

We hebben eerder de verschillende modellen al besproken. Bekijk de verschillen en kies voor de standaard, invisible, privacy variant. Daarnaast kan je ook kiezen tussen ons eigen merk en die van PanzerGlass. Beide tempered glass zijn van zeer hoge kwaliteit en zullen goede bescherming bieden.

Lees reviews en koop bij een betrouwbare aanbieder

Om er erachter te komen of een aanbieder ook écht betrouwbaar is adviseren wij om reviews te lezen en te kijken of er garantie wordt geboden. Fixje heeft 100.000+ beoordelingen met een gemiddeld cijfer van een 9,2! Hier zijn we dan ook erg trots op! We bieden 6 maanden garantie bij aankoop van een screenprotector.

Hoe plak ik een screenprotector op mijn scherm?

Zoals in onderstaande video te zien is kan iedereen een screenprotector plakken op een scherm. Maak het scherm goed stofvrij met de bijgeleverde doekjes en plak vervolgens de screenprotector op het scherm. Bekijk de video, deze duurt slechts 2 minuten!

Welke screenprotectors verkopen jullie?

Verder verkopen wij ook alle screenprotectors voor oudere iPhones (van de iPhone 4 tot en met 6s Plus)

Vragen over het kopen van een iPhone screenprotector?

We hopen dat wij je meer duidelijkheid kunnen hebben geven over de verschillende type screenprotectors en hoe je een screenprotector plaatst op het scherm. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor je klaar!