iPhone 4 tempered glass

1 product

Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

iPhone 4 tempered glass

Morgen in huis*

 9,95

Prijs

iPhone 4 tempered glass assortiment

Op zoek naar een tempered glass voor je iPhone 4? Met een tempered glass voor de iPhone 4 hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen aan het scherm van je iPhone 4.

Het tempered glass voor je iPhone 4 is zelf eenvoudig aan te brengen, bij het tempered glass ontvang je een reinigingsdoekje en wij laten in een video aan je zien hoe je een tempered glass het beste kunt aanbrengen.

iPhone 4 tempered glass aanbrengen

Waarom een iPhone 4 tempered glass kopen?

Het hebben van een tempered glass voor je iPhone 4 is belangrijk om het scherm van de iPhone goed te kunnen beschermen. Bij Fixje verkopen wij tempered glass van hoge kwaliteit en het tempered glass ziet er ook nog eens mooi uit. Het tempered glass is gemaakt van echt gehard glas en beschermt je iPhone optimaal. Hieronder vind je een aantal redenen waarom een tempered glass voor jouw iPhone 4 zo belangrijk is:

  • Extra beveiliging, zodat je scherm niet kapot gaat
  • Voorkomt krassen op je scherm doormiddel van een dikke beschermlaag van glas!
  • Beschermt tegen water of andere vloeistoffen
  • Plakt vanzelf vast aan het scherm, nadat je het folie hebt verwijderd
  • Eenvoudig aan te brengen met video!
  • Perfecte pasvorm

Type iPhone 4 tempered glasses:

Wij bieden voor de iPhone 4 één type tempered glass aan. Dit type tempered glass is van uitstekende kwaliteit en beschermt het scherm van jouw iPhone 4 optimaal.

Vragen over iPhone 4 tempered glass?

Bij vragen over iPhone 4 tempered glass uit de webshop kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen adviseren over welk tempered glass het meest geschikt is voor je. Het team van Fixje staat altijd voor je klaar om je verder te helpen!