Refurbished iPad

Op zoek naar een nieuwe iPad maar niet de hoofdprijs betalen? De béste iPad deals vind je bij Fixje. Met ruim 100.000 reviews weet je dat kwaliteit op #1 staat. Elke refurbished iPad wordt geleverd mét het Keurmerk Refurbished & 2 jaar garantie (óók op de accu). Al onze tablets worden geleverd met adapter en oplaadkabel.

Lees meer

Refurbished iPad kopen?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een refurbished device in plaats van een nieuw device. Zo bespaar je ruim 50% op de oorspronkelijke aanschafprijs van een iPad en draag je daarnaast bij aan een beter milieu! Zo wordt het maken van duurzame keuzes steeds belangrijker om samen e-waste te verminderen. Nog niet bekend met refurbished, we vertellen je graag meer over wat een refurbished apparaat precies is.

Kwaliteit van de iPad refurbished staat natuurlijk voorop. Daarom is Fixje lid van het Keurmerk Refurbished om de kwaliteit te garanderen!

Wat is een refurbished iPad?
Waar komt een refurbished iPad vandaan?
Daarom een refurbished iPad van Fixje

Wat is het verschil tussen refurbished en een tweedehands iPad?

Een refurbished iPad is wel iets anders dan een tweedehands iPad. Zeker wanneer je zorgeloos wilt genieten is het kopen van een refurbished iPad een goede keus bij Fixje, wij beschikken dan ook over het Keurmerk Refurbished wat aangeeft dat de kwaliteit zeer hoog is. Elke refurbished Apple wordt door een an onze specialisten grondig gecontroleerd op cosmetisch gebied, vervolgens wordt elke iPad uitgelezen met speciale software om te kijken of de iPad goed functioneert, dit gebeurt op 50 verschillende punten zoals de batterij, het scherm, moederbord en de voorcamera. Indien het nodig is zal de iPad worden gerepareerd met onderdelen van dezelfde kwaliteit om te zorgen dat een iPad altijd volledig en 100% functioneert. Met standaard 2 jaar garantie, 14 dagen bedenktijd weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van deze prachtige tablets. Waarom zou je nog kiezen voor een nieuwe Apple iPad als je zowel op de prijs als op het milieu kunt besparen?

Refurbished = duurzaam

Refurbished iPad 7 (2019)

Geïntroduceerd in september 2019, de iPad 2019 refurbished is de opvolger van de iPad 2018. De iPad 2019 is het meest populaire model uit dit jaar, dit komt zeker door de aantrekkelijke prijs die Apple vraagt voor de tablet. De iPad 2019 beschikt over een 10,2 inch scherm en LCD met een zeer goede resolutie van 2160 x 1620 pixels. De iPad beschikt over een A10 Fusion chip gecombineerd met een werkgeheugen van 3GB. De tablet is leverbaar in een 32GB of een 128GB model.
Refurbished iPad 2019

iPad 2019

Apple iPad 2019 specificaties:

 • 10,2-inch scherm en LCD
 • Resolutie: 2160×1620 (bij 264 ppi)
 • Kleuren: space grey, zilver en goud
 • iPad-opslag: 32GB en 128GB
 • Snelle A10 Fusion chip, 2.33 GHz
 • Gewicht: 483 gram

Refurbished iPad 2018

De iPad 2018 refurbished is momenteel de meest populaire iPad in het refurbished segment. Apple introduceerde deze tablet in september 2018 in drie verschillende kleuren en in 2 verschillende opslagcapaciteiten. Er kan zowel voor een wifi variant worden gekozen als voor een 4G variant waar je een simkaart kunt gebruiken om overal internet te ontvangen. Het scherm van de iPad 2018 is iets kleiner dan de 2019 variant maar nog steeds een goed formaat. De iPad 2018 is de eerste iPad die beschikt over de supersnelle A10 Fusion chip die de iPad razendsnel maakt, deze chip wordt ook gebruikt in de iPad 2019.
Refurbished iPad 2018

Apple iPad 2018

Apple iPad 2018 specificaties:

 • 9,7-inch Retina HD LCD-scherm
 • Resolutie: 2048×1536 (bij 264 ppi)
 • Kleuren: space grey, zilver en goud
 • Opslag: 32GB en 128GB
 • Krachtige Apple A10 fusion chip, 2.33 GHz
 • Goede achter camera met 8 megapixel
 • Grote batterijcapaciteit van 8827 mAh

Refurbished iPad 2017

De iPad 2017 refurbished is momenteel een mooi instapmodel in het Refurbished iPad segmenet. Deze iPad wordt naast de iPad 2018 veel gekozen door de consument vanwege de lage prijs. De iPad is uitgerust met een A9 Fusion chip waardoor de iPad samen met het 2GB werkgeheugen uitstekend gebruikt kan worden voor dagelijks gebruik. Wel is goed te merken dat de iPad 2018 en iPad 2019 een stuk sneller zijn dan deze iPad. Fixje verkoopt deze iPad alleen in de 32GB opslag variant. Net als de iPad 2018 en iPad 2019 beschikt de iPad 2017 over een grote batterijcapaciteit zodat je de tablet lang kunt gebruiken zonder deze op te laden.
Refurbished iPad 2017

Apple iPad 2017

Apple iPad 2017 specificaties:

 • 9,7-inch Retina HD LCD-scherm
 • Resolutie: 1536×2048 pixels bij 264 ppi
 • Kleuren: space grey, zilver en goud
 • Opslag: 32GB
 • Krachtige Apple A9 fusion chip, 1.85 GHz
 • Goede achter camera met 8 megapixel
 • Grote batterijcapaciteit van 8827 mAh

Refurbished iPads in alle soorten en maten en grades

iPads winnen enorme populariteit. Ze vervangen dan ook vaak een gehele computer, want je kunt namelijk vrijwel alles met een Apple iPad. Het uitzoeken van een nieuwe tablet is een leuke speurtocht, op de website van Fixje heb je een uitgebreid assortiment tablets zodat er in elke prijsklasse een leuke deal te vinden is. De meest populaire tablets van dit moment zijn de refurbished iPad 2017 en de refurbished iPad 2018 welke beide vanaf een zeer mooie prijs beschikbaar zijn in A-grade conditie. Naast deze modellen is de refurbished iPad 2019 sinds kort beschikbaar welke ook snel populariteit wint binnen het assortiment. Als echte Apple fanaat wil je natuurlijk ook alleen een Apple iPad tablet. Geniet zorgeloos van een iPhone uit het assortiment. Wij hebben de volgende iPads op voorraad:

Refurbished iPhone
Refurbished Keurmerk

Apple iPad met het Keurmerk Refurbished

Alle Refurbished iPads van Fixje worden geleverd met het Keurmerk Refurbished. Dit keurmerk staat voor 4 beloftes waarmee wij jou extra zekerheid geven over je aankoop.

1. Je ontvangt altijd 2 jaar garantie, ook op de accu en accessoires. 2. Elke Apple iPad van Fixje wordt helemaal gecontroleerd op zowel de hardware als software. Goedgekeurd door TÜV Nederland. 3. Uniforme cosmetische gradaties, onze Refurbished Apple iPads worden altijd in een zeer mooie grade geleverd. 4. Fixje is door EDR credit services financieel solide verklaard.

Meer informatie ›

Waarom kiezen voor een refurbished iPad van Fixje?

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom consumenten voor het bedrijf Fixje moeten kiezen? Fixje kan als geen ander onderscheid maken in de kwaliteit van de devices. We verkopen hoofdzakelijk alleen A-grade conditie refurbished iPads. (Toestel is in zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen (vrijwel niet zichtbaar). Het toestel heeft 2 jaar garantie).

Zoals we dit al een geregelde tijd doen voor bij onze refurbished iPhones assortiment. Dit zijn geweldige toestellen zijn van hoge kwaliteit waarmee je jaren vooruit kunt. Met de standaard 2 jaar garantie op je gehele iPad neem je geen enkel risico bij aankoop hiervan.

 • Je krijgt 2 jaar garantie op je iPad
 • Je krijgt 14 dagen bedenktijd
 • Gratis nieuwe gecertificeerde oplader en kabel
 • Je ontvangt daadwerkelijk alleen de beste kwaliteit
 • Duurzame keuze voor het milieu
 • Gratis morgen thuis bezorgd!
 • Bespaart een groot bedrag ten opzichte van een nieuwe Apple iPad

Met 100.000+ positieve beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op!


2 jaar garantie op een refurbished iPad

De garantie op een refurbished iPad is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt er namelijk lang van kunnen genieten zonder dat je risico loopt. Fixje levert standaard 2 jaar garantie op elke tablet, dit geldt bijvoorbeeld zelfs voor de accu of het moederbord van de iPad. Wanneer het nodig is om garantie te verlenen zullen medewerkers en specialisten zorgen dat je snel wordt geholpen en weer kunt genieten van een goed werkende iPad. Zo voorkom je problemen, wel zo fijn!

Welke refurbished iPads zitten het assortiment?

Momenteel hebben we diverse modellen Apple iPad’s in het assortiment. Waaronder de refurbished iPad Air en de refurbished iPad Air 2. Voor elk type gebruiker hebben wij wel het juiste iPad model in huis. Binnenkort worden daar ook de iPad Mini en iPad 2017 aan toegevoegd. Deze iPad’s zijn net als iPhones uitgebreid gecontroleerd.

Wat wordt er bij een refurbished iPad geleverd?

Elke iPad wordt geleverd met een aantal accessoires zoals een gecertificeerde iPad adapter. Daarnaast ontvang je een gecertificeerde lightning kabel en een iPad tempered glass zodat je het scherm direct goed kunt beschermen!

Vragen over een refurbished iPad?

Heb je vragen over deze refurbished iPads of over een ander product die je wilt kopen? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten op onze website. Ze helpen je direct verder en zullen je voorzien van vakkundig advies.