Refurbished Apple Watch

Een Apple Watch maakt jouw Apple-collectie compleet! Ook jij kunt niet achterblijven met het dragen van een Apple Watch! Onmisbaar tijdens het sporten en je ontvangt meldingen wanneer je maar wilt. Wij hebben de Watch Series 6, Watch Series 7, Watch Series 8 en Watch Ultra in het assortiment. Van duur naar duurzaam met de refurbished Apple Watches van Fixje. Altijd geleverd met 2 jaar garantie!

Lees meer

Apple Watch refurbished kopen

Bij het kopen van een refurbished Apple Watch is het belangrijk om te weten wat deze slimme horloges allemaal kunnen. Bekijk hieronder vele voordelen.

Verschillende gezondheid en fitnessfuncties

Verschillende gezondheid en fitnessdoelen kunnen eenvoudig worden bijgehouden met de Apple Watch. Zo houd je eenvoudig je hartslag (elektrisch) bij, kan je zien hoeveel je slaapt en kan je alle workouts uitlezen. Een doorbaanbrekende functie is de zuurstofsaturatiesensor waardoor je via de Saturatie-app kunt zien wat het zuurstofgehalte in je bloed is. De Apple Watch is jouw hulpmiddel!

Multifunctioneel in gebruik

De Apple Watch is op alle manieren multifunctioneel. Zo kan het worden gebruikt als horloge, fitness tracker, muziekspeler en je kunt daarnaast eenvoudig draadloos betalen.

Stijlvol design en betrouwbare prestaties

De Apple Watch Series 6 en Apple Watch Series 7 hebben beide een stijlvol design welke vooral ook tijdloos is. Zoals je van Apple gewend bent hebben de Smartwatches uit deze beide series uitstekende prestaties en verwachten wij dat zij ook de komende jaren goed zullen blijven werken.

Volledige integratie met andere Apple diensten

De Apple Watch werkt feilloos samen met iMessage, Siri en Apple Music. Je kunt deze functies gebruiken zonder je iPhone uit de broekzak te halen en dat is fantastisch!

Altijd veilig met automatische software updates

De automatische software updates van Apple houden je Apple Watch veilig. Het is goed te merken dat WatchOS ver is doorontwikkeld. Wel zo fijn als alles met je Watch is gekoppeld!

Ruim Apple Watch assortiment

Fixje heeft de meest populaire Apple Watches in het assortiment. Je kunt deze Apple Watch eenvoudig verbinden met je iPhone, zo ben je de hele dag door up to date zonder je telefoon te gebruiken. Altijd scherp geprijsd, geleverd in hoge kwaliteit en mét 2 jaar garantie. Deze modellen heeft Fixje momenteel in het assortiment:

Waarom kiezen voor een refurbished Apple Watch?

Refurbished wordt steeds populairder! Niet alleen omdat je veel geld bespaart, ook omdat het een duurzame keus is. Naast refurbished kan je natuurlijk ook kiezen voor nieuwe Apple Watches of een tweedehands exemplaar. Tweedehands heeft als grote nadeel dat je geen garantie hebt en dus niet zekerheid hebt van een goed werkende Apple Watch. Wil je zekerheid en 2 jaar garantie? Kies dan voor refurbished.

Veelgestelde vragen over de Apple Watch

Hoeveel garantie geven jullie op een Apple Watch?

Je ontvangt 2 jaar garantie bij aankoop van een refurbished Apple Watch. Ten opzichte van een tweedehands Apple Watch is dit fantastisch, daar ontvang je namelijk helemaal geen garantie!

Hoeveel beoordelingen heeft Fixje?

Fixje heeft meer dan 100.000 beoordelingen met een 9 gemiddeld. Twijfel je over het kopen van Apple Watch bij Fixje? Bekijk dan eens onze klanttevredenheidspagina.

Welke Apple Watches verkopen jullie?

Fixje verkoopt op dit moment de Apple Watch Series 6 & Series 7.

Wat verkoopt Fixje nog meer naast refurbished Apple Watches?

Naast deze Watches verkoopt Fixje ook Refurbished iPads, MacBooks en iPhones. Op alle refurbished Apple apparatuur geven wij standaard 2 jaar garantie zodat je zorgeloos genieten van een prachtig product.

Vragen over onze refurbished Apple Watches?

Heb je nog vragen over een van onze refurbished Apple Watch modellen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Zij staan op werkdagen altijd voor je klaar!