iPhone 4s tempered glass

1 product

Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

iPhone 4s tempered glass

7 beoordelingen

Morgen in huis*

 9,95

Prijs

iPhone 4s tempered glass assortiment

Om het scherm van jouw iPhone 4s optimaal te beschermen bieden wij bij Fixje een tempered glass voor de iPhone 4s aan. Een tempered glass beschermt het scherm van jouw iPhone 4s tegen eventuele beschadigingen.

Het tempered glass voor de iPhone 4s is zelf eenvoudig aan te brengen, bij het tempered glass ontvang je een reinigingsdoekje en met onze video laten wij je zien hoe je het beste het tempered glass op jouw iPhone 4s scherm kunt aanbrengen.

Eenvoudig je iPhone 4s tempered glass aanbrengen

Waarom een tempered glass voor jouw iPhone 4s kopen?

Bij Fixje bieden wij een tempered glass voor de iPhone 4s aan van hoge kwaliteit en het tempered glass ziet er ook mooi uit. Het tempered glass van de iPhone 4s is gemaakt van echt gehard glas en beschermt het scherm van je iPhone 4s optimaal tegen beschadigingen. Een aantal redenen voor een tempered glass voor je iPhone 4s zijn:

  • Extra beveiliging, zodat je scherm niet kapot gaat
  • Voorkomt krassen op je scherm doormiddel van een dikke beschermlaag van glas!
  • Beschermt tegen water of andere vloeistoffen
  • Plakt vanzelf vast aan het scherm, nadat je het folie hebt verwijderd
  • Eenvoudig aan te brengen met video!
  • Perfecte pasvorm

Type iPhone 4s tempered glasses

Wij bieden voor de iPhone 4s één type tempered glass aan. Dit type tempered glass is van uitstekende kwaliteit en beschermt het scherm van jouw iPhone 4s optimaal.

Vragen over iPhone 4s tempered glass?

Bij vragen over iPhone 4s tempered glass uit de webshop kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen adviseren over welk tempered glass het meest geschikt is voor je. Het team van Fixje staat altijd voor je klaar om je verder te helpen!