MacBook Air batterij

10 producten

MacBook Air batterij kopen van hoge kwaliteit? Met het vervangen van de accu los je problemen op zoals het snel leeglopen van de batterij, niet willen opstarten of het plotseling uitvallen van de MacBook Air. Bekijk hieronder het MacBook Air batterij assortiment.

Lees meer

Morgen in huis

 59,95

Morgen in huis

 49,95

Morgen in huis

 54,95
MacBook Air A1466 batterij (2012)

Morgen in huis

 54,95

 • Thuiswinkel Waarborg

 • Altijd 14 dagen bedenktijd

 • 10.282 mensen vinden ons leuk

 • 97% klanttevredenheid

Morgen in huis

 49,95

Morgen in huis

 35,95
MacBook Air A1466 batterij (2012)

Morgen in huis

 59,95

Morgen in huis

 44,95
 • 9.2 100.000+ beoordelingen

 • 10.282 mensen vinden ons leuk

 • 97% klanttevredenheid


 • Thuiswinkel Waarborg

MacBook A1245 batterij

Morgen in huis

 24,95

Geschikt voor

 • Meer tonen

Prijs

Een nieuwe MacBook Air accu kopen van hoge kwaliteit?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe MacBook Air accu ben je bij Fixje aan het juiste adres. Het belangrijkste bij het zelf vervangen van een MacBook accu is om te kiezen voor een goede kwaliteit accu. De kwaliteit van de accu, maakt het verschil bij de accuduur, zo zorgt een goede accu voor betere prestaties.

Fixje levert al ruim 10 jaar MacBook onderdelen. Zo hebben we de afgelopen jaren een assortiment met batterijen kunnen opstellen die echt goed presteren. We staan achter deze kwaliteit en gebruiken deze batterijen zelf ook in onze refurbished MacBooks. Op alle batterijen geven we standaard 6 maanden garantie en je ontvangt ook altijd 14 dagen bedenktijd. En kom je er tijdens de reparatie niet uit? Dan kan je altijd advies vragen bij onze ervaren reparatie specialisten.

Oorzaken MacBook Air batterij problemen

Bij langdurig gebruik van de MacBook Air kan er slijtage ontstaan van de batterij. De levensduur van de MacBook is vergeleken met andere laptop merken erg lang. Hierdoor worden de MacBooks vaak meerdere jaren gebruikt waardoor er problemen ontstaan met de batterij. Deze problemen ontstaan in de meeste gevallen simpelweg door slijtage van de batterij. Dit zijn de meest voorkomende MacBook Air batterij problemen:

 • slechte prestaties van de MacBook (door slechte batterij)
 • snel leeglopen van de batterij
 • foutief weergeven van batterij percentage
 • plotseling uitvallen van de Apple MacBook
 • niet meer aan gaan van de laptop (niet kunnen opstarten van je MacBook Air)

Bovenstaande batterij problemen worden in de meeste gevallen dan ook eenvoudig opgelost door de batterij van de MacBook Air te vervangen.

Waarom zelf een MacBook Air batterij vervangen?

Heb je een van bovenstaande MacBook batterij problemen en wil je deze graag vervangen? Dan heb je als mogelijkheid om de MacBook batterij te laten repareren of batterij zelf te vervangen, natuurlijk kun je ook een nieuwe of refurbished MacBook kopen. Door de batterij zelf te vervangen kan je eenvoudig geld besparen. Het laten vervangen van de batterij is ook nog eens een stuk duurzamer dan het kopen van een compleet nieuwe laptop. Elke MacBook Air batterij die bij Fixje wordt aangeboden in de webshop is van hoge kwaliteit. Zo ben je ervan verzekerd dat jij jouw MacBook Air reparatie goed kunt voltooien enn dat de batterij ook uitstekend zal presteren.

MacBook Air batterij reparatie (video):

In bovenstaande MacBook Air reparatie video is stap voor stap te zien hoe wij de oude batterij vervangen voor een nieuwe batterij. De reparatie video duurt slechts 3 minuten omdat de reparatie heel makkelijk is.

Welke MacBook Air batterijen verkopen jullie?

Op dit moment hebben wij veel MacBook Air onderdelen. Zo ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een goede MacBook batterij. Beschik je bijvoorbeeld over een MacBook Air 13 inch (Mid 2013)? Geen probleem, wij bieden de MacBook Air A1466 batterij voor een scherpe prijs aan in onze webshop. Daarnaast verkopen wij ook de MacBook Air A1465 batterij (2013-2015) en de MacBook Air A1465 batterij (2012). Naast de batterijen voor de Air variant zijn er ook MacBook Pro batterijen te koop in onze webshop.

Daarom je MacBook Air batterij bij Fixje kopen

Fixje heeft ruim 10 jaar ervaring met het selecteren van de beste onderdelen voor je MacBook. Sinds 2013 kopen wij namelijk al iPhone onderdelen, iPad onderdelen en MacBook onderdelen in. We kopen en testen deze onderdelen met een vaste groep reparateurs, zo weet je zeker dat de kwaliteit ook echt goed is. Daarom koop je jouw batterij bij Fixje:

 • Zeer uitgebreid assortiment met hoge kwaliteit MacBook batterijen
 • Zowel assortiment voor de MacBook Pro en Air
 • 100.000+ beoordelingen met een 9,2 gemiddeld!
 • Assortiment is samengesteld & getest door specialisten
 • Advies van specialisten is mogelijk (ook tijdens de reparatie)
 • Snelle levering van je producten & 14 dagen bedenktijd
 • Standaard 6 maanden garantie

Net als alle andere Apple onderdelen zijn deze geschikt voor je MacBook Air. Toch op zoek naar een andere MacBook? Bekijk dan eens het refurbished MacBook assortiment. Altijd geleverd met 2 jaar garantie en Keurmerk Refurbished.

Hulp nodig tijdens MacBook Air batterij reparatie?

Heb je nog vragen over een MacBook Air batterij of over de reparatie die je gaat uitvoeren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Het team van reparatie specialisten kan je altijd helpen. Ook voor vragen tijdens de reparatie kan je vanzelfsprekend terecht bij onze specialisten. Weet je niet welke batterij je nodig hebt? Neem contact op zodat een van reparateurs je direct kan voorzien van goed advies over de accu.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,2 zijn we super trots!