iPad onderdelen

iPad onderdelen kopen van bijvoorbeeld de iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 2017, iPad 2018 of iPad 2019? Het assortiment van Fixje beschikt over onderdelen en gereedschap voor al deze modellen. Altijd geleverd in hoge kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren.

Bekijk hieronder het complete iPad onderdelen assortiment.

Lees meer
Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

iPad onderdelen van hoge kwaliteit

Het zelf repareren van je iPad is erg eenvoudig te realiseren door het gebruiken van iPad onderdelen van zeer hoge kwaliteit. Hiervoor ben je bij Fixje aan het juiste adres!

Door de iPad reparatie goed uit te voeren, kan er niets gebeuren tijdens het vervangen van een bepaald onderdeel. Het is daarnaast belangrijk om altijd gereedschap te gebruiken van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat de reparatie goed zal verlopen en je weer een lange tijd van je iPad kunt genieten.

Met de standaard 6 maanden garantie op al onze onderdelen, ben je altijd verzekerd van top kwaliteit. Zo zijn alle schermen van te voren getest en wanneer je vandaag bestelt is deze morgen in huis! Binnen Nederland is er zelfs een Sameday delivery mogelijkheid en is deze dezelfde dag in huis.

Voer nu zelf je iPad reparatie uit!

Een defect aan je iPad is tegenwoordig erg eenvoudig zelf te repareren. Naast het zelf uitvoeren van je iPhone en MacBook reparatie maakt Fixje het nu ook mogelijk om zelf je defecte iPad onderdelen te vervangen met de juiste onderdelen en natuurlijk het juiste gereedschap waar je op kunt vertrouwen. Bekijk ons uitgebreid iPad onderdelen assortiment. We leveren onder andere schermen, batterijen, toetsenborden en koptelefoon aansluitingen.

Wij bieden onderdelen aan voor de iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 2017, iPad 2018 of iPad 2019. Dit is allemaal te vinden in ons uitgebreid assortiment!

Waarom je iPad onderdelen bij Fixje kopen?

Er zijn natuurlijk veel leveranciers voor het inkopen van bijvoorbeeld een batterij of scherm voor je iPad. Fixje is de grootste leverancier op gebied van iPhone onderdelen, vandaar dat wij nu ook onderdelen aanbieden voor de MacBook en iPad. Wij hebben hier namelijk veel vraag naar gekregen.

  • Ruim assortiment iPad onderdelen
  • Op dit moment hebben we 100.000+ klantbeoordelingen (gemiddeld 9.2)
  • Voer eenvoudig zelf je iPad reparatie uit
  • Onderdelen van zeer hoge kwaliteit!

Begin nu snel met je iPad reparatie

Zelf snel beginnen met het fixen van je iPad? Maak dan nu gebruik van ons snelle verzendmogelijkheid. Op werkdagen is het mogelijk om je iPad onderdelen tot 21:30 te bestellen en deze de volgende dag nog te ontvangen.

Hulp nodig tijdens je iPad reparatie?

Ben je bezig met je iPad reparatie, maar kom je er niet uit? Geen probleem, klanten van Fixje kunnen via de chat contact zoeken met een van de reparatie specialisten die je van afstand verder kan helpen met het uitvoeren van je iPad reparatie!

Het team van Fixje wenst je veel succes met je iPad reparatie!