Apple Watch onderdelen

Apple Watch onderdelen kopen? Fixje is de specialist op het gebied van Apple Watch onderdelen. Dit assortiment is speciaal geselecteerd door ons eigen team met ervaren techneuten. Zo ben je er zeker van dat je altijd de beste kwaliteit onderdelen hebt.

Bekijk hieronder ons Apple Watch onderdelen assortiment!

Lees meer
Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

Apple Watch onderdelen van Fixje

Fixje verkoopt veel Apple Watch onderdelen voor de reparatiemarkt. Door erg selectief te zijn en te kiezen voor de hoogste kwaliteit onderdelen in de markt zijn we de ideale partner voor je onderdelen. Fixje heeft zowel Apple Watch onderdelen voor hobbyisten als voor de professionele hersteller.

We hebben een speciaal geselecteerd Apple Watch onderdelen assortiment waar we zelf ook duizenden reparaties per jaar mee uitvoeren. We weten daarom hoe belangrijk het is dat de onderdelen en accessoires wat je gebruikt tijdens een reparatie goed moeten zijn.

De frame stickers van de Apple Watch zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een hoge kleefkracht om water tegen te houden. Toch kunnen we garanderen dat de Apple Watch weer even waterdicht is als hoe hij uit de fabriek komt. We kunnen alleen zeggen dat we werken met de beste materialen om de Apple Watch zo goed als mogelijk is te beschermen tegen water. We kunnen dus helaas geen garantie geven op waterdichtheid.

Apple Watch repareren met een handleiding?

Het is mogelijk om zelf de batterij of het scherm van de Apple Watch te vervangen. De Apple Watch is een klein apparaat en je moet dus wel een beetje handig zijn met kleine kabeltjes en wat technisch inzicht hebben. Daarnaast adviseren we om genoeg tijd voor de reparatie te nemen en eerst goed een handleiding te volgen. Ook voldoende licht op je werkplek is noodzakelijk.

Als je er tijdens een reparatie niet uit komt helpen we je graag verder. Je kunt met ons contact opnemen voor advies over de reparatie of we kunnen de reparatie zelf van je overnemen voor een eerlijk tarief.

Daarom je Apple Watch onderdelen bij Fixje bestellen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending mogelijk vanaf 20 euro
  • 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9.2
  • Hoge kwaliteit onderdelen voor je Apple Watch Series 5
  • Ruim 10 jaar ervaring

Meer informatie over onze Apple Watch onderdelen?

Heb je een vraag over een onderdeel of de reparatie zelf? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Onze Apple Watch onderdelen categorieën:

Apple Watch Series 8 onderdelen
Apple Watch Series 7 onderdelen
Apple Watch Series 6 onderdelen
Apple Watch Series 5 onderdelen