iPad Air (2013) refurbished

6 producten

Slim besparen met Fixje

Prijzen tot wel €50 verlaagd, profiteer nu!

Refurbished iPad Air kopen van zeer hoge kwaliteit? Fixje levert elke Apple iPad Air in 5 sterren kwaliteit (hoogste kwaliteit). Elke iPad is gecontroleerd op 50 punten zodat deze uitstekend functioneert!

Bij je iPad Air ontvang je een gecertificeerde adapter en kabel. Met 2 jaar garantie, 14 dagen bedenktijd ben je zeker van een goede aankoop!

Bekijk hieronder het Refurbished iPad Air assortiment.

Lees meer
iPad Air space grey 16 GB
Keurmerk label

Zwart | 16 GB | 9,7 inch

Nooit meer leverbaar

iPad Air zilver 16 GB
Keurmerk label

Zilver | 16 GB | 9,7 inch

Nooit meer leverbaar

iPad Air space grey 16 GB (Wifi + 4G)
Keurmerk label

Zwart | 16 GB | 9,7 inch

Nooit meer leverbaar

Keurmerk Refurbished

Alle Refurbished toestellen van Fixje worden geleverd met het Keurmerk Refurbished. Dit keurmerk staat voor 4 beloftes waarmee wij jou extra zekerheid geven over je aankoop.

 • [ordertime_ref]*

 • 2 jaar garantie, ook op de batterij


 • Betaal achteraf met Klarna


 • Thuiswinkel Waarborg

iPad Air zilver 16 GB (Wifi + 4G)
Keurmerk label

Zilver | 16 GB | 9,7 inch

Nooit meer leverbaar

iPad Air space grey 64 GB
Keurmerk label

Zwart | 64 GB | 9,7 inch

Nooit meer leverbaar

iPad Air zilver 64 GB
Keurmerk label

Zilver | 64 GB | 9,7 inch

Nooit meer leverbaar

 • 97% klanttevredenheid

 • Gratis verzending

 • Refurbished = Duurzaam

 • 9.0 100.000+ beoordelingen

Prijs

Model

Opslag

Kleur

Refurbished iPad Air kopen?

De refurbished iPad Air wint in populariteit. Steeds meer mensen kiezen steeds vaker voor een refurbished iPad Air dan deze splinternieuw te kopen. Want met de aanschaf van een refurbished iPhone of iPad bespaar je ongeveer 40%. De Refurbished iPad Air van Fixje is van zeer hoge kwaliteit. Met 2 jaar garantie weet je zeker dat je zorgeloos van je aankoop kunt genieten.

Er is nagenoeg geen verschil in kwaliteit tussen refurbished en nieuw. Dit komt omdat elke refurbished iPad uitgebreid is gecontroleerd door een van onze reparatie specialisten. Zo dat je ervan op aan kunt dat deze perfect zal functioneren. Met de standaard 2 jaar garantie en 14 dagen bedenktijd op elke refurbished iPad neem je geen enkel risico!

Refurbished = duurzaam

Met refurbished iPads bespaar je niet alleen veel geld, het is daarnaast ook beter voor het milieu. Heb jij een hart voor duurzaamheid? Doe dan iets goeds terug voor het milieu. Je voorkomt onnodige elektronisch afval aangezien je de levensduur van het toestel verlengt. Ook het verspillen van dure en schaarse grondstoffen wordt met deze keuze verminderd.

Alle iPads die door Fixje worden aangeboden in de webshop zijn stuk voor stuk gecontroleerd. Elk device wordt vakkundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen en defecten. Omdat wij garant staan voor kwaliteit geven wij 2 jaar garantie op een refurbished iPad Air.

Met ruim 100.000+ beoordelingen (9.2 gemiddeld cijfer) weet je zeker dat een refurbished iPad Air van Fixje aan je wensen voldoet.

Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPad?
Waar komt een refurbished iPad vandaan?
Daarom een refurbished iPad van Fixje

Daarom je Refurbished iPad Air bij Fixje kopen

Binnen Nederland zijn behoorlijk wat aanbieders van refurbished devices zoals een iPhone of een iPad. Hoe kan je in deze tijd controleren welke aanbieder goed is? Lees van iedere aanbieder beoordelingen zodat je precies weet hoe de aanbieder wordt beoordeeld. Met ruim 100.000+ beoordelingen (gemiddeld 9.2) weet je zeker dat een refubished iPad van Fixje aan je wensen voldoet!

De Apple iPad Air:

De iPad Air is een nieuw type iPad wat Apple op de markt heeft gebracht. De iPad Air heeft weer een 10.5-inch scherm en is uitgebracht in 16 GB, 32 GB, 64 GB en 128 GB aan opslagruimte.

De iPad Air heeft een aluminium achterkant in het zilver of space grey. De voorkant van het scherm is zwart of wit. De iPad Air heeft geen touch ID en maakt gebruikt van een lightning connector. De space grey kleurige achterkant heeft een zwart scherm van de voorkant en de zilveren achterkant heeft een wit iPad Air scherm van de voorkant.

Bovendien heeft het display een retina-resolutie die zo scherp is dat gamen en films kijken op de iPad Air is dan ook een beleving is.

Fixje staat voor kwaliteit!

Elke iPad Air die is refurbished is op ruim 50 punten gecontroleerd. Natuurlijk beoordelen we de optische maar ook de technische staat van het device. Elke iPad wordt gecontroleerd op krassen en andere beschadigingen. Natuurlijk checken we de kwaliteit van de onderdelen en werking.

Mocht een iPad gebreken vertonen, dan wordt het betreffende onderdeel vervangen met nieuwe onderdelen van alleen de allerhoogste kwaliteit. Stel dat de batterij onvoldoende is dan wordt er een nieuwe batterij geplaatst in de iPad.

We verkopen hoofdzakelijk alleen A-grade conditie refurbished iPads. (Toestel is in zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen (vrijwel niet zichtbaar). Het toestel heeft 2 jaar garantie).

 • Je krijgt 2 jaar garantie op je iPad
 • Je krijgt14 dagen bedenktijd
 • Gratis nieuwe accessoires worden meegeleverd
 • Je ontvangt daadwerkelijk alleen de beste kwaliteit
 • Duurzame keuze voor het milieu
 • Gratis morgen thuisbezorgd!
 • Flinke besparing t.o.v. een nieuwe Apple iPad Air

Bij elke iPad zitten accessoires zoals een iPad USB adapter en lightning kabel. Daarnaast ontvang je ook een tempered glass zodat je jouw nieuw iPad goed kunt beschermen tegen beschadigingen van buitenaf.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Wat wordt er bij een refurbished iPad Air geleverd?

Elke Apple iPad wordt geleverd met een aantal accessoires zoals een gecertificeerde iPad adapter. Een gecertificeerde lightning kabel en een tempered glass zodat je het scherm direct goed kunt beschermen!

Twijfel je nog over de Apple iPad Air refurbished?

Bekijk dan nog eens de specificaties van de iPad, dit geeft je meer duidelijkheid over het apparaat. We adviseren zeker om flink wat beoordelingen van een aanbieder te lezen. Dit zal je een goed beeld geven over de reputatie van de verkoper.

Naast het iPad aanbod heeft Fixje ook een uitgebreid assortiment met iPhones. Neem een kijkje op de site voor meer informatie!

Alternatieven voor de refurbished iPad Air?

Is de refurbished iPad Air toch niet het toestel die je zoekt? Bekijk onze webshop voor diverse modellen.

iPad Air 2: Ben jij op zoek naar een voordeligere keus? Dan is de refurbished iPad Air 2 een interessante optie. Dit is een van de voorlopers ten opzichte van iPad 2018, en refurbished nog voordeliger verkrijgbaar.

iPad Pro 2018: Ben jij op zoek naar een krachtiger model die voor intensief gebruik geschikt is? Dan is de refurbished iPad Pro 2018 een betere keuze voor jou.

Klanttevredenheid van Fixje over Refurbished iPads?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished Apple aan te schaffen bij Fixje. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen dan ook alles om onze klanten tevreden te houden. We zijn inmiddels ruim 5 jaar bezig en weten als geen ander hoe wij klanten tevreden kunnen maken.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit onderscheidende beoordelingscijfer!

Vragen over deze refurbished iPad Air?

Wil je nog meer informatie over een van deze iPad Air’s of over een ander product die je wilt aanschaffen? Neem dan contact met ons op via een van onze reparatie specialisten zodat een van deze specialisten je verder kan helpen!

Je kunt ons eenvoudig e-mailen, bellen of ons bereiken via de chat op de site (7 dagen per week te bereiken via chat).