iPhone 4s achterkant vervangen
HANDLEIDING

iPhone 4s achterkant vervangen

Dit heb je nodig

iPhone 4s achterkant  6,95

Nooit meer leverbaar

Nog 1 meer onderdeel of gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Wil je de iPhone 4s achterkant vervangen omdat die is gevallen? Fixjeiphone.nl laat je zien d.m.v. een reparatie video hoe je de achterkant van je iPhone 4s kan vervangen. De reparatie is binnen 5 minuten klaar, wil je zien hoe? Bekijk dan dit artikel en leer hoe je het zelf kan doen.

De iPhone 4s achterkant vervangen is makkelijk als je rustig de tijd neemt en zorgt dat je een goede iPhone gereedschapset gebruikt tijdens het vervangen van de achterkant van de iPhone 4s. De iPhone 4s achterkant vervangen is een erg simpele reparatie en gemakkelijk zelf te doen, je bent er ongeveer 5 minuten mee bezig. In verhouding is dit heel kort, want met een iPhone 4S scherm vervangen ben je al snel 45 minuten druk.

Verschillen tussen iPhone 4 en iPhone 4S achterkant

Bij het aanschaffen van de achterkant voor je iPhone 4S is het belangrijk goed op te letten dat je de juiste achterkant koopt. De normale iPhone 4 achterkant past namelijk niet op de iPhone 4S! Van de buitenkant zien de achterkantjes er hetzelfde uit maar van de binnenkant niet. Hieronder een afbeelding waarin je het verschil kunt zien (links de iPhone 4S achterkant en rechts de iPhone 4 achterkant).

iPhone 4S achterkantiPhone 4 achterkant

Voor de reparatie:

Vergeet niet het plastic laagje wat soms over de lens zit van de nieuwe achterkant te verwijderen, doe je dit niet dan is er geen man over boord. Je hebt dan een wazige achter camera. Je kunt nu opnieuw de achterkant van de iPhone 4s verwijderen en het plastic laagje op de lens alsnog verwijderen. Doe die wel voorzichtig, zodat je geen krassen maakt op de lens.

iPhone 4s achterkant vervangen (video)

Dit product bestellen?

16 beoordelingen
2 kleuren

Nooit meer leverbaar

Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50

Morgen in huis

 4,95

iPhone 4s achterkant vervangen handleiding

Voor de reparatie is het belangrijk om een goede iPhone 4S achterkant te hebben. Hieronder meer informatie over het verschil in kwaliteit van een iPhone 4s achterkant.
Hieronder volgt een korte handleiding voor het zelf vervangen van de achterkant.

Achterkant iPhone 4S vervangen

Stap 1 – De achterkant losschroeven

Gebruik een pentalobe schroevendraaier om de twee schroeven aan de onderkant van je iPhone 4S te halen (zie foto). Wees wel voorzichtig tijdens het losdraaien van de schroeven want anders bestaat de kans dat je de schroeven kapot draait en dan wordt het lastig om de achterkant nog van je iPhone 4S te krijgen. We adviseren altijd om goed gereedschap te gebruiken, dit verkleint de kans dat je schroeven kapot draait!

iPhone 4S achterkant vervangen

Stap 2 – De achterkant open klikken

Nadat je de twee schroeven met de pentalobe schroevendraaier eruit hebt gehaald kan je de achterkant van je iPhone naar voren open klikken. Je kunt nu voorzichtig de achterkant van je iPhone halen en de nieuwe achterkant op je iPhone plaatsen. Nadat je de nieuwe achterkant hebt geplaatst kan je de twee schroeven terugplaatsen en dichtschroeven, doe dit wel voorzichtig anders kan je de schroeven kapot maken.

Welke iPhone 4S achterkant kopen?

Nu je weet hoe je de achterkant van je iPhone 4s kunt vervangen moet je natuurlijk een achterkant kopen. Het is belangrijk om te weten dat er grote verschillen in kwaliteit zijn. Er worden veel slechte copy achterkantjes verkocht die van slechte kwaliteit zijn. Deze achterkantjes verkleuren in de zon, krassen en barsten erg snel. Fixje adviseert dan ook om altijd een achterkant te kopen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is. Fixje verkoopt alleen iphone onderdelen van de hoogste kwaliteit.

Direct aan de slag

Na het bekijken van de video en het lezen van bovenstaande handleiding weet je alles wat je moet weten voor het vervangen van de achterkant van je iPhone 4S. Het vervangen van de achterkant duurt slechts 5 minuten. Voer de reparatie rustig uit en houd onze reparatievideo tijdens de reparatie erbij. Voor het kopen van de achterkant kan je terecht in onze webshop. Bestel de iPhone 4S achterkant in onze webshop »

Het team van Fixje wenst je veel succes met het vervangen van je iPhone achterkant. Je kunt altijd een berichtje onderaan deze pagina laten wanneer je er niet uitkomt.

Heb je wat aan deze reparatie handleiding gehad? Like ons dan op Facebook, Twitter of Google+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties op “iPhone 4s achterkant vervangen

 • Ik heb een maand geleden een nieuwe achterkant gekocht voor een iphone 4s echter heb ik een probleem met maken van foto’s. Deze zijn wazig. Weten jullie waar dit aan ligt. Dit was voor de wissel niet. Het lijkt alsof de lens dof is.

  Vriendelijke groeten

  Thomas Epskamp

  Thomas Epskamp op 5 november, 2015
 • Hallo Thomas,

  Dit komt omdat er nog een beschermfolie op de achterkant zit. Met een plastic connector opener kan je deze voorzichter en goed verwijderen, zodat je zicht weer optimaal is.

  Groet,

  Davey Groothedde

  Davey Groothedde op 6 november, 2015
 • hartstikke bedankt voor deze geweldige uitleg.
  Scheelt weer een koop geld, als ik hem zou weg brengen

  patrick op 12 december, 2015
 • Goeie tips! :Ps. Wie kan mij vertellen wat die kortingscode inhoud ? Voor het bestellen van de S4.. Wáár komt die kortingscode vandaag? Dacht gewon 8 euro en verzending 3 euro- heb ik de kortingscode dan nodig?

  peter op 19 juli, 2017

Geef een antwoord