Refurbished laptop

Dé béste refurbished laptop deals vind je bij Fixje. Door voor refurbished te kiezen bespaar je veel geld en het milieu! Met ruim 100.000 reviews (met een 9 gemiddeld) weet je dat kwaliteit op #1 staat. Zo geniet je zorgeloos van je refurbished laptop. Op onze Refurbished MacBooks geven wij 2 jaar garantie, met het Keurmerk Refurbished, op alle Windows laptops geven wij 1 jaar garantie.

Lees meer
Vakantiegeld Deals

De beste bestemming voor je vakantiegeld

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is ooit eerder verkocht geweest. Deze laptops zijn (meestal) eerder in gebruik geweest. Voordat deze laptops weer te koop worden aangeboden controleren wij deze zorgvuldig, poetsen wij deze altijd goed en indien nodig reviseren wij ze weer zodat zij zowel van de binnen als buitenkant in topconditie verkeren. Net als bij een refurbished iPhone of iPad controleren wij het device op alle mogelijke punten.

Is een refurbished laptop betrouwbaar?

Een refurbished laptop die door Fixje wordt verkocht is zeker betrouwbaar. Binnen Fixje hebben wij een hoge standaard van kwaliteit en vele processen om de kwaliteit te waarborgen. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven wij standaard 2 jaar garantie op elke MacBook en 1 jaar garantie op de Windows laptops. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd, niet goed is geld terug!

Welke refurbished laptops verkopen jullie?

Fixje is momenteel al meer dan 10 jaar actief in deze branche. Sinds 2020 verkopen wij Refurbished MacBooks en sinds kort zijn we ook refurbished Windows laptops gaan verkopen. We kunnen juist nu ook goed Windows laptops verkopen omdat wij onze specialisten de afgelopen jaren hebben getraind naar een veel hoger niveau. Wij verkopen momenteel de volgende laptops:

Wat is het verschil tussen een refurbished, tweedehands en nieuwe laptop?

Veel consumenten twijfelen tussen het kopen van een tweedehands laptop, een nieuwe laptop en een refurbished laptop. Het grote voordeel ten opzichte van een nieuwe laptop is natuurlijk de grote prijsbesparing. Zo kan je tot wel 50% besparen wanneer je kiest voor een refurbished exemplaar. Daarnaast is een refurbished of een tweedehands laptop een stuk duurzamer, je bespaar namelijk de grondstoffen van een nieuwe laptop en geeft de gekochte laptop een tweede leven! Grote verschillen tussen refurbished en tweedehands zijn de garantie die je bij refurbished altijd hebt, de bedenktijd en natuurlijk veel meer zekerheid omdat het toestel altijd goed is gecontroleerd en indien nodig ook gerepareerd.

De verschillen op een rij:

  • Refurbished en tweedehands zijn een stuk goedkoper dan nieuw
  • Refurbished en nieuw hebben wel garantie, tweedehands niet
  • Refurbished en nieuw hebben wel bedenktijd, tweedehands niet.
  • Geen zekerheid bij een tweedehandse laptop, het device is niet gecontroleerd en ook niet gerepareerd
  • Refurbished is een duurzame keus en wordt geleverd met laadaccessoires

Garantie op een refurbished laptop

Fixje geeft op alle refurbished MacBooks 2 jaar garantie, deze worden ook geleverd met het Keurmerk Refurbished. Op alle overige laptops geven wij 1 jaar garantie. De laptops die wij verkopen verkeren altijd in zeer goede conditie zodat je zorgeloos kunt genieten! Twijfel je nog? Laat je dan overtuigen door onze ruim 100.000 beoordelingen met een 9 gemiddeld.

Vragen over onze refurbished laptops?

Heb je na het bekijken van ons assortiment nog vragen of een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze klantenservice medewerkers helpen je graag.