Refurbished Dell laptop

10 jaar Fixje

€10 korting met code FIXJE10

De béste refurbished Dell laptop deals vind je bij Fixje. Door te kieze voor een refurbished Dell laptop ga je van duur naar duurzaam, dit is de manier om je portemonnee en het milieu te besparen. Je bespaart met een refurbished Dell laptop al snel 40% op je aankoop en je krijgt ook 1 jaar garantie! Geniet zorgeloos van je refurbished Dell laptop.

Lees meer
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat is een refurbished Dell laptop?

Een refurbished Dell laptop is ooit eerder verkocht geweest. Deze Dell laptops zijn (meestal) eerder in gebruik geweest. Voordat deze laptops weer te koop worden aangeboden controleren wij deze zorgvuldig, poetsen wij deze altijd goed en indien nodig reviseren wij ze weer zodat zij zowel van de binnen als buitenkant in topconditie verkeren. Net als bij een refurbished iPhone of iPad controleren wij het device op alle mogelijke punten.

Is een refurbished Dell laptop betrouwbaar?

Een refurbished laptop die door Fixje wordt verkocht is zeker betrouwbaar. Binnen Fixje hebben wij een hoge standaard van kwaliteit en vele processen om de kwaliteit te waarborgen. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven wij 1 jaar garantie op alle Dell laptops. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd, niet goed is geld terug!

Welke Dell laptops verkopen jullie?

Fixje verkoopt op dit moment meerdere Dell laptops. Allemaal fantastische exemplareren en van de hoogste kwaliteit. Naast deze laptops verkopen wij ook HP laptops, Lenovo laptops en natuurlijk refurbished MacBooks.

Wat is het verschil tussen een refurbished, tweedehands en nieuwe laptop?

Veel consumenten twijfelen tussen het kopen van een tweedehands laptop, een nieuwe laptop en een refurbished laptop. Het grote voordeel ten opzichte van een nieuwe laptop is natuurlijk de grote prijsbesparing. Zo kan je tot wel 50% besparen wanneer je kiest voor een refurbished exemplaar. Daarnaast is een refurbished of een tweedehands laptop een stuk duurzamer, je bespaar namelijk de grondstoffen van een nieuwe laptop en geeft de gekochte laptop een tweede leven! Grote verschillen tussen refurbished en tweedehands zijn de garantie die je bij refurbished altijd hebt, de bedenktijd en natuurlijk veel meer zekerheid omdat het toestel altijd goed is gecontroleerd en indien nodig ook gerepareerd.

De verschillen van een Dell laptop op een rij:

  • Refurbished en tweedehands zijn een stuk goedkoper dan nieuw
  • Refurbished en nieuw hebben wel garantie, tweedehands niet
  • Refurbished en nieuw hebben wel bedenktijd, tweedehands niet
  • Geen zekerheid bij een tweedehandse laptop, het device is niet gecontroleerd en ook niet gerepareerd
  • Refurbished is een duurzame keus en wordt geleverd met laadaccessoires

Garantie op een refurbished Dell laptop

Op alle Dell laptops geven wij 1 jaar garantie. De laptops die wij verkopen verkeren altijd in zeer goede conditie zodat je zorgeloos kunt genieten! Twijfel je nog? Laat je dan overtuigen door onze ruim 100.000 beoordelingen met een 9 gemiddeld.

Vragen over onze refurbished Dell laptops?

Heb je na het bekijken van ons assortiment nog vragen of een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze klantenservice medewerkers helpen je graag.