iPhone schermen inleveren voor geld

Momenteel is het niet meer mogelijk om als consument kapotte schermen in te leveren. Helaas duurde de verwerking te lang. Het inleveren van kapotte iPhone schermen is alleen nog mogelijk voor zakelijke klanten vanaf minimaal 20 stuks per keer (let op: alleen originele schermen). Neem telefonisch contact op over de mogelijkheden en de vergoedingen met Han Lubbers via: 0627511413.

Vergoedingen van schermen

Let op vergoedingen zijn inclusief verzendkosten en geldt alleen voor originele of A+ kwaliteit schermen waarvan het LCD / OLED en het touchscreen functioneert. Voor copy (namaak) schermen wordt er geen vergoeding uitgekeerd omdat deze niet kunnen worden gebruikt voor het recyclingproces. Bij originele schermen waar het LCD / OLED niet werkt, het LCD / OLED vlekken bevat (ook lichte strepen zijn vlekken) of het touchscreen niet werkt, wordt er geen vergoeding uitgekeerd want deze schermen kunnen niet worden gebruikt voor het recyclingproces.

De controle van het kapotte scherm wordt uitgevoerd door een professioneel testapparaat, dit apparaat kan zien of het scherm nog te gebruiken is voor recycling of dat het scherm een defect bevat. Na het controleren zal een afgekeurd scherm worden vernietigd (deze sturen wij niet terug) . Wij keren geen vergoeding uit voor de gemaakte verzendkosten, het is dan ook aan jezelf of je wel of niet wilt kijken of je kapotte scherm in aanmerking komt voor een vergoeding!

Adresgegevens Fixje:
t.a.v. Fixje
De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen