Je kapotte iPhone scherm is nog geld waard!*

Heb je een kapot iPhone scherm waar het LCD of OLED nog wel van werkt? Dan kan je nog geld terugkrijgen door je kapotte iPhone scherm op te sturen naar Fixje! Het inleveren van je kapotte scherm duurt slechts een paar minuten en is erg eenvoudig. Makkelijker kun je het geld niet verdienen!

Hieronder kan je lezen hoe simpel het is om geld te verdienen met het verkopen van je oude iPhone scherm, naast dat je geld voor het scherm krijgt, is het ook nog eens erg goed voor het milieu en dat vinden wij natuurlijk erg belangrijk. Het is wel belangrijk dat het iPhone scherm nog helemaal naar behoren werkt (buiten de barst om), bij binnenkomst wordt het LCD / OLED, touchscreen van het scherm gecontroleerd. Lees hieronder ook goed de voorwaarden, zo voorkomen we misverstanden over de vergoedingen die wij uitkeren voor het inleveren van je kapotte scherm!

Stappenplan kapotte iPhone scherm inleveren:

  1. Formulier invullen: vul het formulier in met je gegevens zodat wij weten van wie het scherm afkomstig is en naar wie wij het geld moeten overmaken
  2. Envelop inpakken: stop je kapotte iPhone scherm in de bijgeleverde envelop samen met het formulier. Plak de envelop dicht door middel van de plakrand. (Geen envelop? Dan ben je zelf verantwoordelijk om het scherm veilig te verzenden).
  3. Verstuur de envelop: nadat de envelop klaar is voor verzending kan de envelop worden verstuurd naar Fixje. Op de voorkant van de envelop staan alvast de adresgegevens van Fixje zodat je deze direct kunt versturen. Het pakketje kan je eenvoudig versturen via Post NL. Wij raden aan om dit te doen met de brievenpost zodat de verzendkosten zo laag mogelijk blijven.
  4. Controle van het scherm: Binnen 6 tot 8 weken nadat de envelop is binnengekomen bij Fixje wordt het LCD / OLED en het touchscreen gecontroleerd.
  5. Geld op de rekening: Als het LCD / OLED en het touchscreen werkt ontvang je hier bericht over en vervolgens zal Fixje de vergoeding binnen 2 tot 4 weken overmaken op je bankrekening!

Vergoedingen:

Type iPhone scherm Vergoeding per scherm*
iPhone 13 Pro Max € 14,-
iPhone 13 Pro € 13,-
iPhone 13 € 12,-
iPhone 13 mini € 12,-
iPhone 12 Pro Max € 12,-
iPhone 12 Pro € 10,-
iPhone 12 € 10,-
iPhone 12 mini € 3,-
iPhone 11 Pro Max € 5,-
iPhone 11 Pro € 4,-
iPhone XS Max € 15,-
iPhone XS € 2,50,-
iPhone X € 4,-

* = Voorwaarden:

Let op de vergoeding is inclusief verzendkosten en geldt alleen voor originele of A+ kwaliteit schermen waarvan het LCD / OLED en het touchscreen functioneert. Voor copy (namaak) schermen wordt er geen vergoeding uitgekeerd omdat deze niet kunnen worden gebruikt voor het recycling proces. Bij originele schermen waar het LCD / OLED niet werkt, het LCD / OLED vlekken bevat (ook lichte strepen zijn vlekken) of het touchscreen niet werkt wordt er geen vergoeding uitgekeerd want deze schermen kunnen niet worden gebruikt voor het recycling proces.

De controle van het kapotte scherm wordt uitgevoerd door een professioneel testapparaat, dit apparaat kan zien of het scherm nog te gebruiken is voor recycling of dat het scherm een defect bevat. Na het controleren zal een afgekeurd scherm worden vernietigd (deze sturen wij niet terug) . Wij keren geen vergoeding uit voor de gemaakte verzendkosten, het is dan ook aan jezelf of je wel of niet wilt kijken of je kapotte scherm in aanmerking komt voor een vergoeding!

Geen formulier, adressticker of envelop?

Geen probleem het is voor iedereen mogelijk om je kapotte scherm in te leveren bij Fixje. Hieronder kan je lezen hoe je het pakketje alsnog kunt versturen.

Geen formulier?

Download dan hier alsnog je formulier, print het formulier uit en vul het vervolgens in.

Geen adressticker?

Heb je geen adressticker, de onderstaande gegevens kun je gebruiken voor het versturen.

Adresgegevens Fixje:
t.a.v. Fixje
De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen

Geen doos of envelop?

Een doos is natuurlijk altijd de beste en veiligste optie om het te versturen naar ons.
Je kan op veel plaatsen een doos of envelop kopen voor de verzending.