TESA gereedschap

7 producten

Slim besparen met Fixje

Goed voor het milieu én je portemonnee

TESA gereedschap kopen bij FixjeiPhone om zo je reparatie vakkundig te kunnen uitvoeren? TESA gereedschap wordt enorm veel gebruikt voor het uitvoeren van iPad reparaties. Daarnaast gebruiken ook steeds meer reparateurs het voor Smartphone reparaties. Bekijk hieronder ons TESA gereedschap assortiment!

Lees meer
TESA 61395 montage tape pakket - 3 formaten

2 variaties | Set | TESA

Morgen in huis*

vanaf
 12,95
TESA 60042 lijmverwijderaar spray

TESA

Morgen in huis*

 18,95
TESA 61395 montage tape 1 mm zwart

2 variaties | TESA

Morgen in huis*

vanaf
 3,95
TESA 61395 voorgesneden montage tape

TESA

Morgen in huis*

 3,95
  • 97% klanttevredenheid


  • Thuiswinkel Waarborg

  • Altijd 14 dagen bedenktijd

  • 9.0 100.000+ beoordelingen

TESA 61395 montage tape 2 mm zwart

2 variaties | TESA

Morgen in huis*

vanaf
 3,95
TESA 61395 montage tape 4 mm zwart

2 variaties | TESA

Morgen in huis*

vanaf
 5,95
TESA 61395 montage tape 6 mm zwart

2 variaties | TESA

Morgen in huis*

vanaf
 7,95

Type

Prijs

TESA gereedschap kopen bij FixjeiPhone

FixjeiPhone verkoopt TESA gereedschap om zo je reparatie vakkundig te voltooien. Ze zeggen niet voor niets: goed gereedschap is het halve werk – daarom is het belangrijk om te kiezen voor gereedschap van hoge kwaliteit zoals het merk TESA. Alle producten die wij verkopen van dit merk zijn uit eigen voorraad leverbaar, geen lange levertijd van weken maar direct morgen in huis!

Populaire TESA producten voor reparaties

De TESA producten die wij veel verkopen zijn de speciale TESA lijmverwijderaar (60042) welke ideaal is voor het verwijderen van lijm en lijmresten. Bij het schoonmaken van een iPad of Smartphone frame is deze speciale lijmverwijderaar ideaal! De lijmverwijderaar is makkelijk aan te brengen doordat het wordt geleverd in een spray. Het verdampt zonder residu achter te laten en dat is wel zo fijn tijdens een reparatie. Een ander populair product is de montage tape, deze tape leveren wij in allerlei soorten in maten zoals: rollen van 5 meter en rollen van 25 meter maar ook in handig voorgesneden setje zodat je het direct kunt aanbrengen. In tegenstelling tot veel andere montage tapes heeft deze tape een zeer hoge kleefkracht waardoor bijvoorbeeld een iPad scherm goed blijft zitten wanneer het op een frame is gemonteerd.

Vragen over ons TESA gereedschap?

Heb je na het bekijken van de producten of de reparatie die je wilt uitvoeren nog vragen over de TESA producten die wij verkopen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice! Zij hebben veel verstand van deze producten en de uit te voeren reparaties.