iPhone 5 achter camera vervangen
HANDLEIDING

iPhone 5 achter camera vervangen

Dit heb je nodig

Nog 1 meer onderdeel of gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

De iPhone 5 achter camera vervangen is een moeilijke iPhone reparatie waar je ongeveer 20 – 30 minuten mee bezig
bent. De iPhone 5 reparatie kan je uitvoeren, als je achter camera niet meer werkt of niet meer goed werkt.

Voordat je gaat beginnen aan de iPhone 5 achter camera vervangen raad ik je echt aan om de magnetische schroefmat voor de iPhone 5 te gaan gebruiken. Zo voorkom je dat je schroeven kwijt raakt tijdens de iPhone 5 reparatie.

Zo kan je rustig aan je reparatie beginnen en de iPhone 5 onderdelen uit het frame halen. Let wel op dat je geen garantie meer hebt op je iPhone 5 nadat je zelf de iPhone 5 hebt gerepareerd.

Waar moet je opletten bij de iPhone 5 achter camera vervangen?

Tijdens het vervangen van de iPhone 5 achter camera moet je erop letten dat je rustig de tijd neemt tijdens de reparatie. Als je de snel te werk gaat is de kans er dat je weerstanden gaat kapot maken op het moederbord van de iPhone 5.

Naast de connectors die je moet openmaken met de plastic connector openers zitten veel weerstanden en componenten. Als je voorzichtig de connectors losmaakt kan er niks gebeuren en kan je met een gerust gevoel je iPhone repareren.

Zorg dat je goed gereedschap gebruikt en lekker ervoor gaat zitten. Dit vertel ik eigenlijk bij al mijn reparaties en geldt ook voor al mijn reparatie video’s.

iPhone 5 achter camera vervangen(video)

Dit product bestellen?

iPhone 5 achter camera

8 beoordelingen

Morgen in huis*

 10,95
iPhone 5 voorcamera kabel

7 beoordelingen

Morgen in huis*

 8,95
iPhone reparatieset 15 in 1

6 beoordelingen

Morgen in huis*

 12,95
iPhone 5 magnetische schroefmat

Tijdelijk uitverkocht

 7,95

Welke iPhone 5 achter camera kopen?

Het is belangrijk om voor de reparatie een goede achter camera te kopen voor je iPhone 5. Veel webshops verkopen slechte copy onderdelen die minder goed functioneren en snel kapot gaan. Wij raden altijd aan om te kiezen voor iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat je de kwaliteit van je iPhone blijft behouden.

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze handleiding en het bekijken van de reparatie video weet je alles om zelf je achter camera te vervangen. Onthoud altijd dat goed gereedschap het halve werk is. Blijf rustig tijdens de reparatie en houd de reparatie video erbij tijdens het repareren. Het is belangrijk dat je met iPhone onderdelen repareert van de hoogste kwaliteit. Je kunt een iPhone 5 achter camera bestellen in de webshop »

Zoek je een andere iPhone? Bekijk dan eens ons refurbished iPhone assortiment. Deze leveren wij altijd met het Keurmerk Refurbished en met 2 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je op de kwaliteit kunt vertrouwen!

Fixje wenst je veel succes met het repareren van achter camera! Heb je wat aan deze reparatie video gehad? Ik zal het erg waarderen als je een leuke reactie wil achterlaten onder het artikel en ons wil liken op Facebook, Twitter en Google+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone 5 achter camera vervangen

 • Beste,

  Bij de reparatie is mijn gsm kabel onder t moederbord vast blijven zitten. De connector is afgebroken. Is dit onderdeel te vervangen? Heeft u dit? Ik zoek ook nog een nieuw scherm.

  Graag contact

  Groet
  Arnout

  Arnout op 1 december, 2014
 • Hallo

  Ik zie dat je 3 andere schroevendraaiers gebruikt dan die je zelf verkoopt, zijn dat andere maten?

  Paul op 27 november, 2015

Geef een reactie