MacBook Pro A1502 reparatie handleidingen

MacBook Pro A1502 reparatie handleidingen

MacBook Pro A1502

MacBook Pro A1502 reparatie handleidingen

MacBook Pro A1502 reparatie zelf uitvoeren met een van onze handleidingen? Het zelf repareren van je MacBook Pro A1502 is met onze handleidingen eenvoudig zelf te doen. Alle MacBook Pro A1502 onderdelen die wij gebruiken in de handleidingen zijn beschikbaar in onze webshop. Klik hieronder op een MacBook Pro reparatie handleiding om de handleiding te bekijken.

MacBook Pro A1502

MacBook Pro 13-inch

(eind 2013 t/m begin 2015)

13 inch

6330 mAh

128GB, 256GB, 512GB

4GB, 8GB

Weet je niet welke MacBook je hebt? Vind jouw model MacBook hier: Welke MacBook heb ik

Meest verkochte gereedschap

MacBook reparatieset

548 beoordelingen

Morgen in huis*

 12,95
Magnetische projectmat 20x25cm

144 beoordelingen

Morgen in huis*

 8,95
Antistatische pincet gebogen

84 beoordelingen

Morgen in huis*

 3,95
Fixjewaterschade pakket

80 beoordelingen

Morgen in huis*

 7,95
Nylon spudger

21 beoordelingen

Morgen in huis*

 2,95
Kruiskopschroevendraaier

47 beoordelingen

Morgen in huis*

 3,95
Antistatische schoonmaakborstel

Morgen in huis*

 3,95
Antistatisch bandje

32 beoordelingen

Morgen in huis*

 6,95
Antistatische pincet recht

34 beoordelingen

Morgen in huis*

 3,95
4 x Plectrum plastic

26 beoordelingen

Morgen in huis*

 3,95
Bekijk al het gereedschap

Veelgestelde vragen

 • Vraag

  Wat is de meest populaire MacBook Pro A1502 reparatie?

  Antwoord

  De meest populaire MacBook Pro A1502 reparatie is die van de batterij. Dit komt omdat de batterij een slijtage product is en deze langzaam steeds minder goed presteert. De batterij is bij de MacBook Pro A1502 eenvoudig via de onderkant van de MacBook te repareren.

 • Vraag

  Welk gereedschap is belangrijk bij een MacBook Pro A1502 reparatie?

  Antwoord

  Tijdens het repareren van een MacBook Pro A1502 is het belangrijk om goed gereedschap te gebruiken zoals de MacBook reparatieset. Om schroeven tijdens de reparatie uit elkaar te houden adviseren wij om gebruik te maken van een magnetische projectmat.

Zelf je MacBook Pro A1502 repareren

Tegenwoordig is het erg makkelijk om je MacBook Pro A1502 zelf te repareren. Dit komt door alle uitgebreide reparatie handleidingen die er te vinden zijn. Fixje heeft deze kwalitatief goede reparatie handleidingen gemaakt om ervoor te zorgen dat ook jij je MacBook Pro zelf kunt repareren. Hierbij verkopen wij ook onderdelen van zeer hoge kwaliteit zodat jij zeker weet dat jij de reparatie goed zult uitvoeren.

Belangrijk tijdens je MacBook Pro A1502 reparatie

Om de reparatie goed te kunnen voltooien is het belangrijk om kwalitatief goed gereedschap te gebruiken, zoals een goede reparatieset. Hiermee zorg jij ervoor dat schroeven en onderdelen niet beschadigd raken tijdens de reparatie. Daarnaast is het belangrijk om onderdelen te gebruiken van zeer hoge kwaliteit. Zo ben jij er zeker van dat je na de reparatie weer zorgeloos kunt genieten van je MacBook Pro A1502

Blijf rustig tijdens de reparatie

Tijdens de reparatie is het erg belangrijk om rustig te blijven. Overhaast te werk gaan zorgt er namelijk voor dat je het overzicht kwijt raakt waardoor je vast komt te zitten. De reparatie zal hierdoor erg lang duren. Gebruik tijdens de reparatie altijd een goede reparatie video. Zo kan je stap voor stap zien hoe je de reparatie uit moet voeren.

Kom je er niet uit tijdens de reparatie?

Heb je tijdens de reparatie een vraag over een van de handelingen of over de reparatiehandleiding? Dan dan direct contact op met een van onze reparatie specialisten zodat zij je verder kunnen helpen tijdens de reparatie. Onze specialisten kunnen je telefonisch verder helpen met je problemen waardoor de problemen in de meeste gevallen direct oplossen.