iPhone SE 3 (2022) kleuren, 3 verschillende kleuren
BLOG

iPhone SE 3 (2022) kleuren, 3 verschillende kleuren

Op 14 juli 2022, door Ramon
0 reacties 3 min. leestijd

Ben je op zoek naar een iPhone SE 2022 en vraag jij je af in welke kleuren de iPhone SE 2022 beschikbaar is? Om je te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de vernieuwde iPhone SE 2022 kleuren.

De 3 vernieuwde kleuren van de iPhone SE 3

In 2016 bracht Apple de eerste iPhone SE uit, in het voorjaar van 2022 heeft Apple de derde generatie SE geïntroduceerd, de iPhone SE 2022. Dit is de derde generatie SE en het toestel lijkt optisch veel op zijn voorganger, zelfs de kleuren. De iPhone SE 2020 was leverbaar in drie verschillende kleuren, de nieuwe SE is ook verkrijgbaar in drie kleuren. Ook dit jaar is de iPhone in een rode variant verkrijgbaar die geld ophaalt voor een goed doel, daarom dat deze kleur ook wel (PRODUCT)RED wordt genoemd. Verder is de iPhone SE 3 leverbaar in twee nieuwe kleuren; middernacht en sterrenlicht, oftewel wit en zwart. En deze kleuren zet net iets anders dan de kleuren van zijn voorganger. Sterrenlicht is een gebroken wit en Middernacht wijkt iets van het diepzwarte af.

iPhone SE 2022 kleuren

  • iPhone SE 2022 middernacht (zwart)
  • iPhone 11 Wit sterrenlicht (wit)
  • iPhone 11 rood (Product RED)
iPhone SE 2022 kleuren, 3 verschillende kleuren

iPhone SE 2022 kleuren

Populairste kleuren iPhone SE 2022

Na het zien van deze 3 kleuren vraag jij je zeker af, wat is de populairste iPhone SE 3 kleur? Het antwoord zal je niet verbazen want de neutrale zwarte en witte kleuren worden het meest gekozen, maar ook de rode kleur is populair.

iPhone SE 2022 kleuren in combinatie met een hoesje

Een ding is wel de moeite waard om te vermelden. Wanneer je van plan bent om je iPhone SE 2022 te beschermen met een hoesje zie je minder van de kleur. Houdt er wel rekening mee dat de verhoging op de achterkant, waar de camera zich bevindt, vaak niet bedekt wordt door een hoesje, waardoor deze kleur is vaak nog wel zichtbaar blijft. Ben je trots op de kleur van je iPhone en wil je dat graag met iedereen delen? Kies dan een transparant TPU-hoesje, met dit hoesje kun je de kleur van de iPhone SE 2022 blijven bewonderen.

Meer iPhone SE 3 blogs

Welke iPhone SE 3 kleur past bij jou?

Nu jij alle kleuren hebt ontdekt kan je een keuze maken. Ga je voor de rode iPhone SE 3 of toch voor de zwarte iPhone SE 3? Door voor een refurbished iPhone van Fixje te kiezen, bespaar je geld en krijg je ook nog eens 2 jaar garantie, ook op de batterij. Met Keurmerk Refurbished kies je voor zekerheid!

Refurbished iPhones

iPhone verkopen, snel geld

Overweeg je om een refurbished iPhone SE 2022 te kopen en wil je extra geld besparen? Verkoop je oude iPhone dan aan ons. Wij kopen jouw iPhone voor een mooie prijs zodat jij dat geld weer voor iets leuks kan gebruiken, zoals een refurbished iPhone. Bereken nu wat je iPhone waard is, stuur het toestel gratis op en ontvang snel geld op je rekening.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een reactie