iPhone XS scherm vervangen
HANDLEIDING

iPhone XS scherm vervangen

Dit heb je nodig

Nog 9 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone XS scherm of OLED kapot en wil je dit zelf eenvoudig fixen met een handleiding (met video)? In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe jij zelf je iPhone XS scherm en OLED kunt vervangen! Het vervangen van het scherm duurt ongeveer 20 minuten.

Een kapot iPhone scherm ontstaat natuurlijk niet zomaar. In de meeste gevallen ontstaan problemen met scherm door een harde val. Hierdoor kan het glas of het OLED gedeelte (gedeelte dat voor de beeldweergave zorgt) kapot gaan. Bij het scherm zit het OLED gedeelte vast aan het glas. Hierdoor is de reparatie een stuk eenvoudiger uit te voeren.

Het vervangen van het iPhone XS scherm en OLED is de oplossing voor:

 • gebarsten glas / scherm van je iPhone XS
 • niet functioneren van touch
 • strepen op het OLED
 • vlekken op het OLED
 • zwart beeld van OLED

iPhone XS scherm reparatie: dit is belangrijk

We adviseren om onderstaande video rustig te bekijken zodat je precies op de hoogte bent van de iPhone XS scherm reparatie. Bij elke iPhone XS reparatie is het belangrijk dat je de proximity sensor kabel niet kapot maakt (verantwoordelijk voor Face ID functie). We raden aan om deze proximity sensor kabel een klein beetje te verwarmen zodat deze wat makkelijker losgaat.

Gebruik ook altijd goed gereedschap en iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat de kans op het beschadigen van een onderdeel minimaal is.

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone XS scherm en OLED reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone XS scherm en OLED vervangen (video):

Dit product bestellen?

iPhone XS scherm

36 beoordelingen

Morgen in huis*

 59,95
iPhone reparatieset 15 in 1

6 beoordelingen

Morgen in huis*

 12,95
iPhone XS frame sticker

41 beoordelingen

Morgen in huis*

 2,95

Direct aan de slag

Ga tijdens elke iPhone XS reparatie rustig te werk. Het vervangen van je iPhone XS scherm wordt gelukkig gezien als een eenvoudige reparatie en zal ongeveer 20 minuten duren. Om de reparatie van het iPhone scherm goed te kunnen uitvoeren adviseren we om onderdelen te kopen van hoge kwaliteit. Bekijk hier alle iPhone XS onderdelen. Het team van Fixje wenst je dan ook veel succes bij het uitvoeren van deze iPhone XS scherm reparatie!

Kom je er tijdens de reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij Fixje). Daarnaast kan je ook je iPhone XS scherm reparatie laten uitvoeren door Fixje.

Op zoek naar een andere iPhone?

Fixje heeft een zeer ruim assortiment met refurbished iPhones. Deze iPhones zijn al eens gebruikt, maar verkeren in een uitstekende conditie. We weten zeker dat de kwaliteit goed is en daarom geven we 2 jaar garantie, ook op de accu. Fixje bezit het Keurmerk Refurbished waardoor je zekerheid hebt. Nog een oud toestel over waar je niets mee doet? Dan kan je deze iPhone verkopen aan ons!

Heb je verder nog vragen over het iPhone XS scherm en OLED vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Veelgestelde vragen over iPhone XS scherm vervangen

 • Vraag

  Kan je zelf een iPhone XS scherm vervangen?

  Antwoord

  Ja, het vervangen van een iPhone XS scherm is goed mogelijk. Wij adviseren wel om onze reparatie handleiding (met video) te gebruiken zodat je stap voor stap weet hoe je de reparatie moet uitvoeren.

 • Vraag

  Verkopen jullie ook een iPhone XS scherm?

  Antwoord

  Ja, het scherm dat je nodig hebt voor de reparatie kan je kopen in onze webshop.

 • Vraag

  Welk gereedschap heb ik nog voor een iPhone XS scherm reparatie?

  Antwoord

  Je hebt in ieder geval een goede basis nodig. Wij adviseren de 15-delige iPhone reparatieset, een magnetische schroeftmat, heat gun en een frame sticker om het scherm weer goed te bevestigen.

iPhone scherm reparatie handleidingen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPhone XS scherm vervangen

 • beste, ik heb er nu een problemen met face id. na vervangen is alles goed en werkt, behalf face id functie. cameras zijn werkend, voor en achter. bij instellingen face id pakt het gewoon niet. wat is hier aan de hand, hebt u een oplossen.. alvast bedankt

  Jimmy op 18 augustus, 2020

Geef een reactie