iPhone 6 refurbished

4 producten

De iPhone 6 wordt niet meer verkocht omdat deze te erg verouderd is. Gelukkig hebben we nog genoeg andere refurbished iPhones in ons assortiment vanaf de iPhone 6s. Een goed alternatief voor de iPhone 6 is de iPhone 8 welke enorm populair is. Wanneer je een groter scherm wilt is de iPhone X, iPhone XS of de iPhone XR het beste alternatief!

Lees meer
iPhone 6 16GB space grey
Keurmerk label

20 beoordelingen
Zwart | 16 GB | 4,7 inch

Nooit meer leverbaar

iPhone 6 16GB zilver
Keurmerk label

11 beoordelingen
Zilver | 16 GB | 4,7 inch

Nooit meer leverbaar

iPhone 6 64GB space grey
Keurmerk label

11 beoordelingen
Zwart | 64 GB | 4,7 inch

Nooit meer leverbaar

Keurmerk Refurbished

Alle Refurbished toestellen van Fixje worden geleverd met het Keurmerk Refurbished. Dit keurmerk staat voor 4 beloftes waarmee wij jou extra zekerheid geven over je aankoop.

 • Officieel Keurmerk Refurbished

 • 2 jaar garantie, ook op de batterij

 • Altijd 14 dagen bedenktijd

 • Altijd een simlockvrij toestel

iPhone 6 64GB goud
Keurmerk label

10 beoordelingen
Goud | 64 GB | 4,7 inch

Nooit meer leverbaar

Prijs

Opslag

Kleur

Kies voor een refurbished iPhone 6

Ben je eruit dat je een iPhone 6 wilt kopen maar nog niet welke? Veel mensen twijfelen dan ook tussen het aanschaffen van een tweedehands iPhone 6, refurbished iPhone of een gloednieuwe iPhone 6.

Een tweedehands iPhone 6 kan goedkoper zijn, echter heb je hier geen garantie en kan het toestel flinke gebruikerssporen bevatten. Je hebt hier dan ook geen zekerheid! Wanneer je meer wilt weten over de verschillen tussen een tweedehands iPhone en een refurbished apparaat adviseren we om het artikel hierover te lezen.

Een nieuwe Apple iPhone is direct de meest kostbare keuze. Een nieuwe iPhone kan tot ruim 50% schelen ten opzichte van de een refurbished apparaat. Nu zal je denken: dit zit in de garantie. Een punt wat vaak wordt vergeten is dat op elke refurbished iPhone 2 jaar garantie zit zodat je zekerheid hebt op je aankoop.

Refurbished is een duurzame keuze

Wist je dat refurbished niet alleen gunstig is voor je portemonnee? Met de aanschaf van een refurbished iPhone 6 bespaar je namelijk ook het milieu. Dus heb jij een hart voor duurzaamheid, kies dan voor een refurbished toestel. Hiermee voorkom je onnodig elektronisch afval en het verspillen van duurzame grondstoffen.

Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone 6?
Waar komt een refurbished iPhone 6 vandaan?
Daarom een refurbished iPhone 6 van Fixje

Waarom een refurbished iPhone 6 kopen?

Je vraagt je natuurlijk af wat naast het verschil in kosten een groot voordeel is voor het kopen voor een refurbished apparaat. Een belangrijke reden is dat je het milieu helpt met de aanschaf van alle refurbished iPhones.

Een Apple iPhone 6 is een goed toestel waar je van kunt genieten tijdens dagelijks gebruik. Je kunt dan ook prachtige foto’s maken met de 8 megapixel achter camera. Helaas beschikt de iPhone 6 nog niet over 3d touch zoals de refurbished iPhone 6s. De iPhone 6 is de kleinere variant van de iPhone 6 Plus. Het toestel wordt geleverd in verschillende kleuren en opslaggroottes. Bekijk hieronder alle specificaties.

Refurbished Apple iPhone 6 specificaties:

 • Altijd een simlockvrij toestel
 • Resolutie van de iPhone 6: 1334 x 750 pixels
 • 4,7 inch scherm en LCD (retina HD display)
 • Toestel wordt geleverd met een gecertifieerde lightning kabel, adapter en voor goede bescherming een hoesje en een tempered glass
 • Interne geheugen van 16 gb / 64 gb
 • 8 megapixel camera (achter) en 1,2 megapixel voorcamera
 • 5 sterren kwaliteit is nagenoeg niet van nieuw te onderscheiden
 • Stand-by tijd van 250 uur
 • Gesprekstijd tot 14 uur

Om er zeker van te zijn dat je iPhone goed is checken we deze goed! Zo controleert een van onze specialist elke Apple iPhone op ruim 50 punten. Zo zal dan ook alles uitstekend functioneren zoals je iPhone batterij, scherm en natuurlijk alle overige onderdelen. Tevens kan je alle refurbished iPhone modellen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 6 controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Daarom kiezen voor een iPhone 6 refurbished van Fixje

Voor een fantastisch refurbished toestel moet je bij Fixje zijn. Zo zullen onze 5 sterren iPhones nagenoeg geen gebruikerssporen bevatten. We hebben dan ook veel ervaring zodat we een selectie kunnen maken zoals bijna een nieuw toestel.

 • We hebben ruim 100.000+ beoordelingen met een 9,2 gemiddeld
 • Zeer ruim assortiment van 100 verschillende type iPhones
 • Apple iPhones die vrijwel geen gebruikssporen bevatten
 • 24 maanden garantie op alle onderdelen
 • Snelle en gratis verzendmogelijkheden (Same Day Delivery verzendmogelijkheid)
 • Altijd specialistisch advies over je aankoop
 • Ruim 50 verschillende punten van controle
 • Altijd 14 dagen de mogelijkheid om te retourneren

Binnen Fixje hebben we kennis van alle type iPhones. Zo kunnen we als geen ander beoordelen of een iPhone wel of niet in een goede staat is. In combinatie met de gecertificeerde accessoires en natuurlijk de garantie op het toestel ben je zeker van een veilige keus! Elk toestel wordt door ons op meer dan 50 punten gecontroleerd.

Er zijn natuurlijk een tal van webshops die refurbished iPhone te kopen aanbieden. We adviseren altijd om beoordelingen van elke webshop goed door te nemen voordat je uiteindelijk je iPhone XS aanschaft.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn wij maar vooral ook onze klanten erg tevreden!

Refurbished Keurmerk

Keurmerk Refurbished

Alle Refurbished iPhones van Fixje worden geleverd met het Keurmerk Refurbished. Dit keurmerk staat voor 4 beloftes waarmee wij jou extra zekerheid geven over je aankoop.

1. Je ontvangt altijd 2 jaar garantie, ook op de accu en accessoires.
2. Elk toestel wordt op minimaal 50 punten gecontroleerd op zowel de hardware als software. Goedgekeurd door TÜV Nederland.
3. Uniforme cosmetische gradaties, onze Refurbished toestellen zijn daadwerkelijk A-grade toestellen.
4. Fixje is door EDR credit services financieel solide verklaard.

Meer informatie ›

Refurbished iPhone 6 gradaties

Bij refurbished producten kom je online allerlei gradaties en classificaties tegen. Hier zijn helaas geen standaarden voor, dus let goed op wat je koopt. Hieronder vind je meer informatie over onze gradaties en standaarden voor de Apple iPhones. Zo krijg je een nog beter gevoel bij de refurbished toestellen van Fixje.

Fixje verkoopt hoofdzakelijk A-grade conditie refurbished iPhones. (Toestel verkeerd in een zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen, op het blote oog vrijwel niet zichtbaar. Het toestel heeft 2 jaar garantie).

Alternatieve refurbished iPhones

Is de iPhone 6 toch niet het toestel die je zoekt? Bekijk dan eens de alternatieven op onze website. Zoek je een groter toestel, dan is de iPhone 6 Plus een goede keuze. Maar zoek je een toestel die toch wat sneller en moderner is, dan is de refurbished iPhone 8 echt een aanrader. Tegenwoordig zijn ook de refurbished iPhone SE 2020 en refurbished iPhone SE 3 2022 razend populair.

Klanttevredenheid van Fixje over Refurbished iPhones?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij Fixje. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar operatief in de refurbished branche en weten we als geen ander wat goede kwaliteit is.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Vragen over de refurbished iPhone 6?

Wil je nog meer weten over een van onze iPhone 6 toestellen of over de specificaties? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van de specialisten. Dit is mogelijk per e-mail, telefoon of per chat (7 dagen per week te bereiken).

Bestel jij je iPhone vandaag nog, dan ontvang je het toestel morgen in huis.