Fixje Vriezenveen
BLOG

FixjeiPhone wordt Fixje (persbericht)

Op 21 december 2022, door Sander
0 reacties 2 min. leestijd

FixjeiPhone ondergaat een rebranding en wordt Fixje. De rebranding is onderdeel van de nieuwe strategie die Fixje in de Benelux gaat voeren. Fixje is een toonaangevende webshop op het gebied van refurbished en reparatie in de Benelux.

Fixje betrad in 2011 de markt met een lokale iPhone-reparatiewinkel. Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Naast refurbished devices, vervangende onderdelen voor smartphones (met handleidingen) en gereedschap gaat Fixje begin 2023 het concept uitbreiden binnen de elektronicamarkt. De naam FixjeiPhone paste niet bij deze nieuwe strategie.

– De elektronicamarkt kan een heel stuk duurzamer worden. De rebranding is een logische stap wat ons in staat stelde om onze service en ons assortiment fiks uit te breiden. Met dezelfde passie en ambitie gaan we Fixje neerzetten als merk dat consumentenelektronica een tweede leven geeft, aldus Davey Groothedde mede-eigenaar Fixje.

Fixje Vriezenveen

Fixje Vriezenveen

Lees alles over de rebranding: https://www.fixje.nl/fixjeiphone-wordt-fixje/

Neem voor meer informatie contact op met:

Sander Slaghekke
Owner & Digital Marketing Manager
[email protected]

Over Fixje

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om de levensduur van consumentenelektronica te verlengen. Fixje is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals de in en verkoop van (refurbished) devices. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.

FixjeiPhone wordt Fixje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord