iPhone 12 kleuren, alle 6 kleuren op een rijtje
BLOG

iPhone 12 kleuren, alle 6 kleuren op een rijtje

Op 24 maart 2023, door Bas
0 reacties 4 min. leestijd

We krijgen regelmatig de vraag welke iPhone 12 kleuren en iPhone 12 pro kleuren er zijn. Wij laten je dan ook graag weten in welke 6 kleuren de iPhone 12 leverbaar is. Het is al een tijdje geleden dat de iPhone 12 is uitgebracht, maar het is nog altijd een populair toestel. Het is dan ook niet gek dat we veel vragen krijgen over bijvoorbeeld in welke kleuren de iPhone 12 leverbaar is of wat de afmetingen zijn van de iPhone 12 zijn.

De juiste kleur kiezen voor de refurbished iPhone 12 kan wat lastig zijn, dus daar helpen wij je een handje bij!

De 6 kleuren van de iPhone 12

De iPhone 12 in uitgebracht in 6 verschillende kleuren, dezelfde kleuren als de iPhone 12 mini. Deze 6 kleuren hebben we nog niet eerder gezien bij Apple. De kleuren complimenteren het vernieuwde design goed. Er is voor iedereen wel een kleur die bij hun past, er is genoeg keus. De iPhone 11 is het jaar ervoor ook uitgebracht in zes andere kleuren, dus Apple lijkt de trend voort te zetten.

De iPhone 12 kleuren op een rijtje:

Ook dit jaar is er weer een rode variant die geld ophaalt voor een goed doel. Vandaar dat deze kleur ook wel (PRODUCT)RED wordt genoemd.

Populairste kleuren iPhone 12

Wat zijn nou de populairste kleuren van de iPhone 12? Normaal gesproken zijn dit vaak de zwarte en witte kleuren. Met deze kleuren heb je toch altijd de meeste neutrale kleur, daarom kiezen veel mensen hiervoor. De zwarte kleur kun je eigenlijk niet verkeerd mee gaan omdat dit zo neutraal is. We merken dat de witte kleur vaak populairder is onder de vrouwen. Beide kleuren zijn goed te combineren met een hoesje.

Toch blijkt de blauwe iPhone 12 kleur een populaire kleur. Dit is normaal niet een kleur die veel verkocht wordt, maar veel mensen lijken hiervoor te kiezen. De paarse en rode zijn minder populair en de groene kleur is het minst populair.

Speciale paarse kleur voor de iPhone 12

De paarse kleur van de iPhone 12 is een speciale kleur, deze is namelijk later uitgebracht. Maar waarom is deze kleur zo special? De paarse kleur is een eerbetoon aan Steve Jobs, dit was zijn lievelingskleur. Ook was de interne codenaam voor de eerste iPhone: “Project Purple”. Dus de paarse iPhone 12 kleur is een leuk aandenken en een mooie toevoeging aan de serie. Benieuwd naar het naar dit toestel, je vindt hier ons aanbod van de paarse iPhone 12.

iPhone 12 kleuren in combinatie met een hoesje

De kleurkeuze kan wel belangrijk zijn als je van plan bent een hoesje te gebruiken. Het hoesje zal het meeste van de kleur bedekken, maar de vierkante verhoging op de achterkant waar de camera’s zich bevinden zal wel zichtbaar zijn. Hier zie je dan ook de kleur van de iPhone terugkomen. Bij transparante hoesjes heb je hier geen last van, maar als je de rode iPhone 12 combineert met een groen hoesje dan kan je wat rare combinaties krijgen.

Bij de zwarte en witte kleuren van de iPhone 12 heb je dit probleem niet, dus als je van verschillende kleuren hoesjes houdt zijn dit zeker de kleuren die we aanraden.

iPhone 12 refurbished in elke kleur

Wanneer je een kleur hebt gekozen is het belangrijk dat je niet teveel betaalt voor je iPhone 12. Daarom zijn refurbished iPhones een geweldige optie, dus niet duur maar juist duurzaam. Met het Keurmerk Refurbished krijg je altijd 2 jaar garantie.

Kies jouw kleur iPhone 12 en bespaar op de aanschaf met een refurbished iPhone 12 van Fixje.

Refurbished iPhones

Meer iPhone 12 blogs

Veelgestelde vragen iPhone 12 kleuren

 • Vraag

  Welke kleuren heeft een iPhone 12?

  Antwoord

  De iPhone 12 is leverbaar in 6 verschillende kleuren, namelijk: Zwart, Blauw, Wit, Rood, Groen en Paars.

 • Vraag

  Wat is de populairste iPhone 12 kleur?

  Antwoord

  De iPhone 12 is in de kleur 'zwart' het vaakst verkocht. Toch blijkt de blauwe iPhone 12 kleur een populaire kleur. Dit is normaal niet een kleur die veel verkocht wordt maar veel mensen lijken hiervoor te kiezen.

 • Vraag

  In welke kleur is de iPhone 12 Pro (max leverbaar)?

  Antwoord

  De iPhone 12 pro series is leverbaar in kleuren: Grafiet, Zilver, Goud en Oceaanblauw.

 • Vraag

  Wat zijn de nieuwe kleuren van de iPhone 12?

  Antwoord

  De iPhone 12 kleuren lijken op die van de iPhone 11. Wel zien we dat de iPhone 12 nu in de nieuwe kleur 'Blauw' leverbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een reactie