iPhone xs kleuren
BLOG

iPhone XS kleuren, welke kleur past bij jou?

Op 17 maart 2023, door Ramon
0 reacties 3 min. leestijd

Je bent erover uit dat je weet dat je een iPhone XS gaat kopen, maar je vraagt je af in welke kleuren de iPhone XS beschikbaar is. Om je te helpen hebben wij een compleet overzicht gemaakt van alle iPhone XS kleuren.

De 3 kleuren van de iPhone XS

Apple bracht in 2018 vier verschillende iPhones uit, de iPhone XS is er één van. De iPhone XS is een goed betaalbare iPhone die verkrijgbaar is in luxe kleuren. Vroeger was een iPhone slechts leverbaar in 2 kleuren, tegenwoordig is dit wel anders. Zo is de iPhone XS leverbaar in 3 verschillende kleuren en heb je bij de iPhone XR keuze uit maar liefst 6 kleuren. Er is voor iedereen wel een kleur die bij hun past. De kleuren zijn in vergelijking met de iPhone XR, wat luxer en minder opvallend. Het kleurenpalet van de iPhone XS Max is hetzelfde als die van de iPhone XS. En de iPhone X is leverbaar in het zwart en zilver

De 6 kleuren van de iPhone XR

In tegenstelling tot de iPhone XS, is het kleurenpalet van iPhone XR breder. Je kunt kiezen uit 6 vrolijke kleuren. Ook dit jaar is de iPhone in een rode variant verkrijgbaar die geld ophaalt voor een goed doel. Vandaar dat deze kleur ook wel (PRODUCT)RED wordt genoemd.

Populairste kleuren iPhone XS

Na het zien van alle kleuren vraag jij je zeker af, wat is de populairste iPhone XS kleur? Het antwoord zal je niet verbazen want mannen kiezen toch het vaakst voor de kleur zwart en bij vrouwen is de gouden kleur het populairst. Dit geldt ook voor de iPhone XS Max en de iPhone X. In het geval van de iPhone XR zien we dat ook vaak neutrale kleuren worden gekozen. Buiten zwart en wit om wordt de rode kleur het vaakst gekozen.

Refurbished iPhone XS space grey

Alle iPhone vergelijkingen

iPhone XS kleuren in combinatie met een hoesje

Wanneer je van plan bent om je waardevolle iPhone XS te beschermen door middel van een hoesje zie je minder van de kleur. Maar maak je geen zorgen, want er is een geweldige oplossing! Als je dol bent op de kleur van je iPhone en deze graag wilt laten zien aan de rest, dan is een transparant TPU-hoesje de perfecte keuze voor jou! Met dit fantastische hoesje kun je niet alleen de kleur van jouw iPhone XS bewonderen, het beschermt je toestel ook goed. Dus waar wacht je nog op? Bescherm je iPhone XS met een transparant TPU-hoesje en laat je kleurrijke persoonlijkheid schitteren!

Welke iPhone XS kleur past bij jou?

Nu jij alle kleuren hebt ontdekt kan je een keuze maken. Ga je voor de rode iPhone XR of toch voor de zwarte iPhone XS? Door voor een refurbished iPhone van Fixje te kiezen, bespaar je geld en krijg je ook nog eens 2 jaar garantie, ook op de batterij. Met Keurmerk Refurbished kies je voor zekerheid!

Refurbished iPhones

Veelgestelde vragen iPhone XS kleuren

 • Vraag

  Welke kleuren heeft een iPhone XS?

  Antwoord

  De iPhone XS is verkrijgbaar in de kleuren: Space Grey, Zilver en Zwart

 • Vraag

  Wat is de populairste iPhone XS kleur?

  Antwoord

  De iPhone XS is de kleur Space Grey is het populairst bij mannen en de kleur Goud wordt het meest gekozen door vrouwen

 • Vraag

  Welke kleuren heeft een iPhone XS Max?

  Antwoord

  De iPhone XS Max is in dezelfde kleuren leverbaar als de iPhone XS: Space Grey, Zilver en Zwart

 • Vraag

  Welke kleuren heeft een iPhone XR?

  Antwoord

  De iPhone XR is leverbaar in maar liefst 6 kleuren: Zwart, Wit, Rood, Geel, Blauw en Koraal.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord